30+ Honkbal & Snackideeën voor softb alteams die een hit zullen zijn

Inhoudsopgave:

30+ Honkbal & Snackideeën voor softb alteams die een hit zullen zijn
30+ Honkbal & Snackideeën voor softb alteams die een hit zullen zijn
Anonim

Snacktijd buiten het park met lekkere en gezonde snackideeën voor honkb alteams.

Spelers uit de Little League drinken sapdozen en eten sinaasappel
Spelers uit de Little League drinken sapdozen en eten sinaasappel

Je wordt de coolste teamouder van het seizoen met deze eenvoudige, maar leuke snackideeën voor het honkbal- of softb alteam van je kind. Als het jouw beurt is om snacks voor het hele team mee te nemen, kom je met een beetje creativiteit al een heel eind. Snacks voor een honkb alteam hoeven niet saai te zijn - en met deze leuke en gemakkelijke ideeën word jij de MVP van snacktime.

Maak je eigen honkb alteamsnacks

Als jij de honkbalmoeder bent met een snackplicht en je wilt zorgen voor een gezonde optie voor het hele team, maak de snack dan zelf. Je hoeft niets extravagants te doen. Kies eenvoudige recepten die snel klaar zijn en zorg ervoor dat het hele team uitkijkt naar de pauze wanneer ze je zien aankomen bij een training of wedstrijd.

Vul je eigen fruitbekers

Fruitbekers zijn zoet en leveren extra punten op bij gezondheidsbewuste ouders. Sla de gezoete siroop over en maak je eigen fruitbekers met verse ingrediënten. Gebruik seizoensfruit in een plastic bekertje en geef elk kind een wegwerpvorkje om het tussendoortje eenvoudig te maken. Voeg een klein kopje yoghurt toe aan elke portie voor een zoete en vullende fruitdip.

Maak een paar mueslirepen klaar

De meeste kinderen zijn dol op mueslirepen en deze zelfgemaakte versies zullen ervoor zorgen dat je favoriet bent bij zowel ouders als teamgenoten. Begin met een veelzijdige mueslireepbasis en maak hem extra lekker met leuke smaakcombinaties. Probeer hagelslag en vanille-extract voor een verjaardagstaartreep, kaneel en rozijnen voor textuur en kruiden, of een mix van zaden en gedroogd fruit voor een trailmix-twist op knapperige mueslirepen.

Zelfgemaakte mueslirepen
Zelfgemaakte mueslirepen

Maak er een feestje van met pizzahapjes

Zelfgemaakte pizzahapjes zijn gemakkelijk en de bereiding ervan duurt slechts ongeveer 15 minuten.

Ingrediënten:

  • Koekjesdeeg uit blik
  • Marinarasaus
  • Mini-peperoni's
  • Mozzarellakaas

Verwarm je oven voor op 350 graden en spuit een cupcakevorm in met een antiaanbakspray. Voeg één koekje toe aan elk cupcake-gedeelte en gebruik je vinger om een putje te maken. Voeg een lepel saus, een paar plakjes pepperoni en een snufje kaas toe. Bak gedurende tien minuten of tot de kaas borrelt. Verpak je minipizza's zodat je ze gemakkelijk als tussendoortje kunt nuttigen na de training of een wedstrijd.

Dish Out Protein Bites

Deze hapklare eiwitbommen zitten boordevol zoete dingen waar kinderen dol op zijn en alle voedzame dingen die ouders zullen waarderen. Het eiwitelement zal hen helpen herstellen van intensieve training of een spel met veel energie, terwijl ze vol blijven tot etenstijd. Vervang pindakaas door amandelboter of zonneboter voor een allergievriendelijke optie.

Bied koude sandwiches aan

Wie zegt dat snacks voor honkbal- en softb alteams uitsluitend snacks moeten zijn? Een klein broodje bevat alle ingrediënten waar kinderen naar verlangen na een wedstrijd of training. Maak de vleeswaren van tevoren door voorverpakte broodjes te gebruiken om de sandwiches in bulk te maken. U kunt de tas zelfs opnieuw gebruiken om uw snack gemakkelijk mee te nemen naar de praktijk. Neem er een paar boterhammen met pindakaas en jam in, zodat de kieskeuriger teamgenoten ervan kunnen genieten.

Maak je eigen groentebekers

Het bereiden van een selectie groentebekers voor het team kost niet veel tijd, maar biedt het team wel een gezonde snack. Snijd wortels en bleekselderij in lange reepjes en combineer met een klein kopje ranch. Broccoli, kerstomaatjes, paprika en bloemkool zijn ook prima opties. Je kunt ook hummus, honingmosterd of kwark aanbieden als dipsaus.

Laat teamgenoten hun eigen trailmix maken

Als je enige controle hebt over de snack, zullen teamgenoten in de rij staan om hun eigen trailmix te maken. Bied noten, gedroogd fruit, ontbijtgranen en snoep aan in grote containers en geef elk kind een kopje of zakje om zijn eigen perfecte trailmix te creëren.

Glas trailmix
Glas trailmix

Koppel de beste voorverpakte snacks

Als het jouw beurt is om snacks mee te nemen naar honkbal- of softbalwedstrijden, heb dan niet het gevoel dat je altijd de zelfgemaakte route moet volgen. Er zijn talloze voedzame en kindvriendelijke snacks die gemakkelijk in voorraad zijn.

  • Yoghurtbekers zijn perfect voor een snelle en gemakkelijke snack. Combineer ze met muesli of vers fruit voor vezels.
  • Jerky van rundvlees of kalkoen bevat een eiwitpunch en vormt een aanvulling op een zoete traktatie zoals koekjes of een vegetarische selectie.
  • Appelmoeszakjes zijn rommelvrij en gemakkelijk uit te delen. Voeg stringkaas toe voor een uitgebalanceerde snack.
  • Je kunt appelschijfjes rechtstreeks uit de winkel meenemen of gewoon zelf een paar appels in plakjes snijden. Voeg een dipsaus op yoghurtbasis, pindakaas of kaasblokjes toe voor een eiwitoptie.
  • Neem niet alleen maar saaie druiven mee - stop ze de avond ervoor in de vriezer voor een extra zoete, bevroren traktatie na het oefenen. Deze passen uitstekend bij mueslirepen.
  • Eenmalige zakjes pretzels of tortillachips passen goed bij kleine kopjes hummus of guacamole.
  • Popcorn zit vol vezels en teamgenoten zullen graag kiezen tussen boter-, karamel- en kaasopties. Voeg bananen toe voor evenwicht en om kinderen tussen de ma altijden vol te houden.
  • Geef elk kind zijn eigen charcuteriebekers gevuld met vlees, kaas en fruit. Serveer naast een zakje crackers of pitabroodjes.
  • Geef het team een s'mores-traktatie boordevol eiwitten. Bereid graham crackersandwiches met notenboter, chocoladestukjes en een zoete laag marshmallowcrème. Houd ouders tevreden door deze snack te combineren met worteltjes of stengels bleekselderij.

Voeg een cool honkb althema toe aan je snacks

Als je echt indruk wilt maken op de teamgenoten en de ouders, voeg dan sportflair toe aan je snackopties. Dit hoeft geen ingewikkeld recept te zijn waarvoor geavanceerde decoratievaardigheden vereist zijn. Zoek gewoon naar manieren om wat persoonlijkheid toe te voegen aan de snacks die u aanbiedt. Als u dit wel doet, worden deze gezonde snacks wellicht aantrekkelijker voor kinderen.

Man met bord honkbalkoekjes
Man met bord honkbalkoekjes
  • Gebruik een rode kleurstofpen om honkbalsteken op jumbo marshmallows te tekenen en deze toe te voegen aan de bovenkant van fruitkebobs.
  • Smeer roomkaas op rijstwafels en gebruik kleine plakjes rode peper om honkbalsteken te maken. Je kunt ook een zoete optie aanbieden met ronde Rice Krispies Treats, gegarneerd met glazuur en aardbeien.
  • Bak donuts boordevol eiwitten of koop wat cakedonuts uit de winkel en versier de bovenkant zodat het lijkt op kleine honkbal- of softballen.
  • Voor voorverpakte snacks met doorzichtige wikkels kun je honkbal- en softbalsteken op de wikkel tekenen voor een eenvoudige decoratie die de aandacht van kleine teamgenoten zal trekken.

Neem drankjes mee waar kinderen en ouders dol op zullen zijn

Een deel van je verantwoordelijkheid als snackleverancier betekent meestal dat je waarschijnlijk ook verantwoordelijk bent voor de drankjes. Neem een of twee opties mee waar kinderen dol op zullen zijn en die ouders zullen goedkeuren.

  • Neem kleine waterflesjes mee voor eenvoudige hydratatie. Voeg een paar pakjes waterverbeterende smaakpoeders toe om kinderen aan boord te krijgen.
  • Neem een kindvriendelijk drankje dat elektrolyten levert en weinig suiker bevat.
  • Je kunt kleine smoothiedrankjes op yoghurtbasis vinden om eiwitten toe te voegen aan je snackopties.
  • Sappen zonder toegevoegde suikers voegen vezels toe, en de zoetheid waar kinderen naar verlangen. Probeer ongezoet appelsap, sinaasappelsap en ananassap.
  • Neem een sap mee dat naar fruit smaakt, maar ook een portie groenten bevat.
  • Bruisend water met smaak kan aantrekkelijk zijn voor kinderen die van frisdrank houden.
  • Vermijd te veel zuivel direct na een intensieve training en bied in plaats daarvan chocolade-amandelmelk of sojamelk aan.

Honk- of softbal-snackzakjes na de wedstrijd

Voor snacks op de speldag maken ouders vaak een snack of goodiebag die de kinderen na de wedstrijd gewoon kunnen pakken. Je kunt gewoon bruine lunch- of cadeauzakjes gebruiken, of ze personaliseren met honkbalstickers of tape met honkbalprint.

Probeer een van de bovenstaande opties om snacks en drankjes in de tas te stoppen en uit te delen na de wedstrijd. Als je alles uit de kast wilt halen, kun je ook overwegen om wat lekkers of iets lekkers aan de tas toe te voegen. Of de kinderen nu winnen of verliezen, ze krijgen na de wedstrijd een speciale softbal- of honkbalsnack. Extra's om in snackzakjes na de wedstrijd te gooien kunnen zijn:

  • Sommige kauwgom of kleine pakjes Big League Chew
  • Fruitleertjes of fruitsnacks op basis van sap
  • Minipakketten Cracker Jack
  • Rice Krispie-traktaties (je kunt een gezondere versie van bruine rijstgranen maken)
  • Mini browniebites (probeer een gezonde versie zonder bakken voor gemak en extra eiwitten)
  • Eiwitrepen - gekocht in de winkel of zelfgemaakt (vooral voor oudere kinderen)
  • Pas Oreos of andere in de winkel gekochte koekjes aan met een honkb althema
  • Mini-snoeprepen (zoals Baby Ruth) kunnen leuke toevoegingen zijn aan een gezonder tussendoortje, maar houd er rekening mee dat chocolade zal smelten als het warm weer is

Maak de juiste voorbereidingen

Als je eenmaal hebt besloten welke hapjes en drankjes je mee wilt nemen, zorg er dan voor dat je alle noodzakelijke voorbereidingen treft voor een succesvolle snack na de wedstrijd.

  • Neem een koelbox mee voor al je koude snacks, zoals yoghurt, kaas of vleeswaren.
  • Gebruik een extra koeler om drankjes koel te houden. Zelfs als je water of drankjes meeneemt die na opening alleen gekoeld hoeven te worden, zullen kinderen na al hun harde werk op zoek gaan naar een ijskoud drankje.
  • Neem van alles extra's mee. Sommige kinderen hebben misschien een grotere eetlust of laten hun tussendoortje vallen voordat het op is en hebben een vervanging nodig.
  • Neem back-upopties op voor kinderen met een pinda- of zuivelallergie of die een vegetarisch of glutenvrij dieet volgen.
  • Pak plastic keukengerei en een rol of twee papieren handdoeken in.
  • Doe al je voorbereidingen de dag ervoor, zodat je niet gestrest bent of tijdgebrek hebt.
  • Houd een paar grote snacks in je voorraadkast, voor het geval je op het laatste moment iets nodig hebt of meteen voor een andere ouder moet invullen.
  • Bied snacks aan met een glimlach en onthoud dat iedereen een unieke voorkeur voor eten heeft, dus er kunnen een of twee teamgenoten zijn die gewoon geen fan zijn van jouw snackaanbod en dat is oké.

Maak van je snack de MVP

Het plannen en bereiden van de teamsnack kan leuk zijn en is een geweldige manier om je steun als ouder en fan te bieden. Vergeet niet dat u niet de meest uitgebreide snack hoeft mee te nemen of iedereen tevreden hoeft te stellen. Met een beetje creativiteit en tijd om te plannen, wordt jouw snackoptie een grand slam!

Aanbevolen: