Honkbal proost

Inhoudsopgave:

Honkbal proost
Honkbal proost
Anonim
honkbalwedstrijd
honkbalwedstrijd

Het lijdt geen twijfel dat enthousiaste fans dol zijn op veel honkbalgejuich en zullen deelnemen aan allerlei tribunecapriolen. Als je een honkballiefhebber bent, overweeg dan om je arsenaal aan te vullen met veel gejuich, leuke uitrusting en wat nieuwe capriolen voor je volgende honkbalwedstrijd!

Vijf honkbalproosten die elke serieuze fan moet weten

Honkbalfans juichen graag hun favoriete team toe. Voordat je jezelf zelfs maar een echte honkbalfan kunt noemen, moet je bekend zijn met het volgende gejuich.

De standaard 'Let's Go' proost

Deze standaard honkbalfavorieten worden meestal gedaan wanneer spelers wisselen, een nieuwe slagman aan slag komt of aan de top van een belangrijke actie staat. Er is iets aan de vele fans die op de tribunes stampen, wat aanleiding geeft tot opwinding en verwachting van een geweldig toneelstuk.

Versie één

Klap klap klap klap

Let's go Yankees! (Vervang Yankees door je favoriete team.)

Stomp, stamp, stamp, stamp (Gebruik je voeten.)Here we go Yankees!

Versie twee

Daar gaan we Yankees, daar gaan we! (Nogmaals, vervang de naam van je team.)

Stomp, stomp

Daar gaan we Yankees, daar gaan we!Stomp, stomp

Pitcher Proost

Cheer One

Wij zijn nummer één!
Wij zijn nummer één!

Slider

Speedy

Of zelfs een bocht

Pitch, Pitch, Pitch die bal

Het maakt ons niet uit hoe, maar Sla hem uit!

Cheer Two

Harder

Sneller

Wat er ook voor nodig is

Als hij die bal raakt, willen weWe willen de knuppel zien breken!

Voor de scheidsrechter

Kom op, Wat was dat voor telefoontje?

Wat is er aan de hand?Zie je de bal niet?

Het Super Fan Arsenal

Natuurlijk kun je jezelf niet echt als een echte honkbalfan beschouwen zonder je arsenaal vol rekwisieten die bij je honkbalgejuich passen. Dit zijn dingen die elke serieuze honkballiefhebber moet hebben.

Sharpie en een honkbal

Honkbalfans
Honkbalfans

Je vraagt je misschien af waarom je in vredesnaam een scherpje en een extra honkbal meeneemt naar een wedstrijd. Iedere serieuze honkbalfan weet dat een scherpje en een extra honkbal erg handig kunnen zijn voor het vangen van handtekeningen van die spelers.

De drinkhoed

Het is warm, je hebt dorst en niets is zo leuk als het kopen van een paar frisdranken en deze in je drinkhoedje stoppen. Natuurlijk kan het non-stop drinken van frisdrank tijdens een honkbalwedstrijd ervoor zorgen dat je de faciliteiten vaak moet gebruiken en een deel van de wedstrijd moet missen. De drinkhoed is echter overal erg populair bij honkbalwedstrijden.

De nummer één vinger

Welk honkbalspel zou compleet zijn zonder de gigantische nummer één schuimvinger? Het is natuurlijk vooral handig als jouw geweldige team aan het winnen is, maar of jouw team nu wint of verliest, zij staan nog steeds op nummer één bij jou!

Honkbal Proost op het web

Heb je nog meer ideeën nodig? Bekijk deze andere plaatsen op internet gewijd aan de serieuze honkbalfan:

Japanse honkbalfans brengen stokken of knuppels zoals die in deze YouTube-video mee om op het ritme van de muziek te slaan. In Japan hebben de meeste games muziek, en er is teamgejuich dat iedereen lijkt te kennen. Naast de cheerstick-ritmes die je in de video ziet, omvat hun gejuich ook zang en geschreeuw

Baseball Cheers and Jeers heeft leuke cheers om je team aan te moedigen of je tegenstander te verslaan. Hoe dan ook, de pagina is erg leuk

Heb je een geweldig honkbalfanverhaal of een leuk idee om met ons te delen? We horen het graag, dus laat het achter in het opmerkingenveld hieronder!

Aanbevolen: