11 opbergideeën voor knuffeldieren die organiseren leuk maken

Inhoudsopgave:

11 opbergideeën voor knuffeldieren die organiseren leuk maken
11 opbergideeën voor knuffeldieren die organiseren leuk maken
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Het is schattig om elke vakantie te herdenken met een nieuw knuffeldier, totdat de vloer van je kinderen ermee bedekt raakt. Voorkom driftbuien en inzinkingen over het inkrimpen van hun knuffelige voorraad met deze opbergideeën voor knuffeldieren. Iedereen verdient een huis, inclusief knuffels, en die van hen kunnen in allerlei soorten en maten voorkomen.

Opvouwbare dozen doen de truc

Afbeelding
Afbeelding

Een snelle manier om de knuffels van je kinderen te ordenen is door een plank te kopen die speciaal is gemaakt voor individuele vakjes. Je vindt dozen van canvas, plastic en gebreide dozen in allerlei kleuren. Sorteer knuffels op maat, merk of hoeveel uw kind ze leuk vindt. En zodra je het systeem hebt gebouwd, kunnen ze hun knuffels zelf opbergen.

Maak gebruik van de kamertent van uw kind

Afbeelding
Afbeelding

Een manier om de opbergruimte voor knuffeldieren te benaderen is door te kijken naar de meubels die je al in de kinderkamer hebt staan en te zien hoe je deze kunt ombouwen tot opbergruimte. Decoratieve tenten die worden gebruikt als leeshoekjes zijn geweldig omdat ze kunnen worden dichtgeritst of dichtgeknoopt. Hierdoor zijn de knuffels binnen handbereik als iemand ze wil hebben, maar zijn ze aan het eind van de dag uit het zicht.

Ga naar opbergruimte onder het bed

Afbeelding
Afbeelding

Als je de mogelijkheid hebt, kan het veranderen van de bedframes van je kinderen naar een frame met ingebouwde opbergruimte onder het bed een game changer zijn. Als je de lijst niet kunt veranderen, kun je de ruimte die ze daaronder hebben natuurlijk opvullen met bakken of dozen. Het is een andere plek waar je de knuffels van je kinderen neer kunt zetten, zodat ze dichtbij zijn, maar uit het zicht.

Zet een paar zwevende planken op

Afbeelding
Afbeelding

Als je echt sluw en creatief aan de slag wilt met je opbergplannen voor knuffeldieren, probeer dan een paar sets zwevende planken te installeren. Je kunt kant-en-klare zwevende planken kopen bij elke bouwmarkt (of online), en het enige dat je nodig hebt is wat meten en een paar schroeven. Speel met de plaatsing ervan in de kamer en betrek uw kinderen bij de manier waarop ze hun knuffels tentoonstellen. Dit doe-het-zelfplan werkt het beste als ze een kleinere verzameling knuffelvriendjes hebben.

Maak optimaal gebruik van de opslagruimte die u al heeft

Afbeelding
Afbeelding

Een idee waar je misschien nog nooit aan hebt gedacht, is om de opslagruimte te gebruiken die je al hebt. Sorteer de knuffels waar uw kinderen absoluut geen afstand van willen doen, en plaats de knuffels die momenteel niet in de roulatie zijn in bagage, strandtassen en bakken door het hele huis. Het zal je leven gemakkelijker maken als je ze van tevoren labelt en ordent op merk of type, omdat je kinderen je onvermijdelijk zullen vragen waar een specifieke tas is nadat ze eerst elke tas hebben weggegooid.

Gebruik spaarzaamheid goed met een antieke koffer

Afbeelding
Afbeelding

Als je een gevoel hebt voor zuinigheid en een voorliefde voor het verleden, kun je de knuffels van je kinderen opbergen in oude stoombootkoffers. Zet deze aan het voeteneinde van hun bed en geef ze de ouderwetse ervaring. Als ze eenmaal uit de knuffelfase zijn gekomen, kunnen ze deze koffers nog vele jaren met zich meedragen.

Geef de knuffels hun eigen boekenplank

Afbeelding
Afbeelding

Wie zei dat boekenplanken alleen bedoeld zijn om boeken in te bewaren? Hoge, brede boekenplanken zijn stijlvolle dupes voor je standaard opbergbakken, omdat ze net zoveel knuffels op hun planken kunnen opbergen en dienen als hun eigen statement-stuk. Houd de kinderkamer stijlvol en functioneel door een boekenplank om te bouwen tot een knuffelhotel.

Bestel een aangepaste speelgoedhangmat

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Speelgoedhangmatten hebben een lange weg afgelegd sinds het vastgeplakte gaas boven hoekbedden dat populair was in de jaren 2000. Tegenwoordig kunt u verschillende maten en stijlen op maat bestellen, passend bij de persoonlijkheid van uw kleintje. Schroef de hangmatten in de muur en je hebt funky, doelgerichte opbergruimte voor elk knuffeldier in de collectie.

Ga ouderwets met een speelgoedkist

Afbeelding
Afbeelding

Kinderen hebben geen speelgoedkisten zoals vroeger. Deze grote, houten kisten waarin al je speelgoed werd bewaard, hebben plaatsgemaakt voor regenboogkleurige plastic bakken en opvouwbare dozen. Breng het terug naar je kindertijd door te sparen of een speciale speelgoeddoos te bestellen waar de knuffels van je kinderen in kunnen blijven.

Het werkt ook om te voorkomen dat je kinderen te veel knuffels verzamelen. Je kunt een regel maken dat zodra de bak vol is, ze er geen meer kunnen krijgen totdat je afstand wilt doen van een aantal van je oude.

Geef ze een plaats aan tafel

Afbeelding
Afbeelding

Een eigenzinnig idee voor kinderen met een kleinere collectie is om voor elke knuffel een stoel op maat te kopen of te bouwen om in te zitten. Dit kan ook samengaan met andere opbergideeën. Laat de stoelen achter voor de huidige favorieten, en de bakken of dozen voor de huidige gepensioneerden.

Maak op maat gemaakte opbergbedden voor knuffels

Afbeelding
Afbeelding

Een superleuk knutselwerkje om je kinderen mee te laten doen aan de actie is door samen met ze op maat gemaakte opbergbedden te bouwen. In werkelijkheid zijn dit gewoon dozen met geniete of gelijmde stof aan de onderkant, waarin een heleboel knuffels worden opgeborgen. Maar net als bij de Kerstman zit de magie in het geloven. Koop dus wat restjes stof, pak een heleboel gerecyclede dozen en laat je kind los.

Opbergruimte voor knuffeldieren hoeft niet saai te zijn

Afbeelding
Afbeelding

Opslag is niet glamoureus, maar het hoeft ook niet saai te zijn. Of je nu een paar zwevende planken opzet of op zoek bent naar de perfecte stoombootkoffer om te sparen, er zijn zoveel manieren waarop je stijl en flair kunt toevoegen aan je opbergruimte voor knuffels. Het beste deel is dat deze opbergsystemen voor zoveel meer werken dan alleen knuffels, dus ongeacht wat voor kind je hebt, je hebt een manier om hun kamer schoon te houden en hun hobby's tevreden te stellen.

Aanbevolen: