25 last-minute voorstelideeën om de deal te sluiten

Inhoudsopgave:

25 last-minute voorstelideeën om de deal te sluiten
25 last-minute voorstelideeën om de deal te sluiten
Anonim

Maak indruk op je favoriete keuze voor een schoolfeest met deze creatieve, maar eenvoudig te doen ideeën voor een prompos.

Aanzoek op de middelbare school
Aanzoek op de middelbare school

Het schoolbal brengt al genoeg druk met zich mee: het vinden van de juiste outfit, het plannen van een minifotoshoot en het krijgen van reserveringen voor een heerlijk diner. Maar tieners moeten tegenwoordig nog een extra gewicht aan hun last toevoegen: de belofte. Het is een nieuwe praktijk die floreert in het digitale tijdperk en de aanbiedingen zijn groter dan ooit. Besluipt de grote gebeurtenis je? Maak indruk op jouw 1 prom-keuze met deze geweldige last-minute-promposal-ideeën.

Sinds wanneer zijn aanbiedingen iets?

Als je de hele nacht hebt gedanst op Sum 41 of Britney Spears, dan lijkt het idee om een grote productie op te zetten om iemand mee te vragen naar het bal heel vreemd. Toch draait het bij Gen Z allemaal om het opvoeren van een show. Net zoals vogels en hun competitieve verenkleed in het wild geldt: hoe groter en stoutmoediger de belofte, hoe groter de kans dat ze het 'ja' zullen waarmaken.

Promposals in hun moderne context kregen pas in de jaren 2010 veel aandacht en zijn uitgegroeid tot een standaardverwachting. Zelfs koppels worden vaak onder druk gezet om met hun eigen unieke voorstel te komen, ondanks dat ze de intentie hebben om hoe dan ook met elkaar in zee te gaan. Deze voorstellen kunnen zo simpel zijn als een aanplakbord met wat ballonnen of zo uitgebreid als een verkeersstop-display, maar ze zijn allemaal erg leuk.

Snelle en creatieve posterpromoties

De ultieme last-minute belofte is degene waar de traditie zijn start kreeg. Posterpromoties zijn eenvoudig, want je hebt alleen een posterbord en wat knutselspullen nodig om een groot statement te maken. Laat je inspireren door je favoriete memes, muziek en tv-programma's en kijk welke vertederende concepten je kunt bedenken. Heb je een beetje hulp nodig? Bouw hierop voort.

@taylor_brownn16 kan nog steeds niet geloven dat hij dat in de klas deed fyp promposal promdate original sound - taylorbrown

  • Scrabble ask - Spaar een scrabblebord en spel je voorstel uit met scrabble-tegels.
  • Woordzoekopdracht - Vul een woordzoeker in met elk van de woorden in uw voorstel.
  • Nancy Sinatra-geïnspireerd - Ga voor klassiek met een "Deze laarzen zijn gemaakt om met mij mee te lopen naar het bal" Nancy Sinatra-poster.
  • Muziektheaterpromposal - Grote theaterfan? Probeer een op muziektheater geïnspireerde poster uit met zinnen als 'Ik gooi mijn kans niet weg om je naar het bal te brengen.'
  • Als je potentiële date van horrorfilms houdt - Fans van horrorfilms zouden graag een voorstel van Freddy Krueger willen krijgen met de zin "Je meenemen naar het bal is het enige wat ik in mijn dromen zie. "
  • Gemakkelijke ouderwetse belofte - Ga terug naar de lagere school met een 'controleer ja of nee naar het schoolbal'-poster.
  • Lees er alles over - Bedek je poster in de krant en schrijf iets als "Heb je het nieuws gelezen? Ik nodig je uit voor het bal!"
  • Zeg het met een cartoon-kwinkslag - Haal een poster met SpongeBob-thema uit je hoed met de grappige "Ravioli, Ravioli, geef me het schoolbal-uoli?" referentie.
  • Je hoort bij mij-promposal - Maak een grote indruk met de Swifties door naar haar teksten te verwijzen in je posterpromposal. Je kunt bijvoorbeeld een oude favoriet eruit halen: 'Jij hoort bij vlees op het bal.'

Heerlijke aanbiedingen die met liefde zijn gebakken

Als je van bakken houdt of een paar dagen moet wachten op een bestelling op maat van een plaatselijke bakkerij/restaurant, dan zullen deze heerlijke aanbiedingen iedereen met een goede smaak verleiden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kristin Kuntz Rader (@kristinmrader)

  • Ga traditioneel met cupcakes - Een absoluut klassiek voorstel is om ze een doos vol cupcakes te geven die zijn gerangschikt met de tekst "Prom?"
  • Zeg het met een stukje - Een ander belangrijk onderdeel in de geschiedenis van huwelijksaanzoeken is het gebruik van pepperoni om 'Prom?' op een pizza.
  • Vind een zoete manier om het uit te spellen - Voor zoetekauwen koop je een kant-en-klare koekjescake en schrijf je huwelijksaanzoek in M&M's of chocoladestukjes.
  • Sluit het in de soep - Als je echt wat tijd over hebt, spel het dan uit in een kom alfabettomatensoep en kijk of ze de paar kunnen ontcijferen letters in je kom.
  • Espresso jouw verlangen om naar het bal te gaan - Voor een ingetogen voorstel geef je ze hun favoriete Starbucks-bestelling en vraag je de barista om je vraag in de ruimte voor je naam te schrijven.
  • Een lunchpromposal voor binnen - Breng ze een doos met hun favoriete ma altijd als lunchtraktatie en schrijf je vraag op de bovenkant van het deksel, zodat ze deze zullen zien als ze open het.
  • Donuts doen het - Vraag een lokale donutwinkel om op maat gemaakte donuts te maken voor een smakelijke belofte.
  • Maak het hun lot om met je mee te gaan - Maak wat zelfgemaakte gelukskoekjes en stop er aangepaste fortuinen in die echt jouw vraag op het schoolbal zijn.
  • Leuk idee voor een popcornpromo - Breng ze een verse zak bioscooppopcorn met een briefje waarop staat: "Dit is misschien oubollig, maar zou je met mij naar het bal willen gaan? "

Sluwe manieren om een gedenkwaardige belofte te maken

Met een heet lijmpistool en je fantasie zijn er geen grenzen aan hoe geweldig je een belofte kunt doen. Je hoeft geen meester te zijn in elk soort ambacht om deze creatieve voorstellen tot leven te kunnen brengen.

  • Zeg het met doe-het-zelf-sieraden - Koop een zakje met diverse letterkralen en wat elastiek. Maak een armband of ketting vast met jouw vraag erop gespeld.
  • Vergrendel hun ja - Vraag een vriend van hen om de lockercode en vul deze met ballonnen en een klein bordje met de vraag naar het bal.
  • Volg de trends op het gebied van aanbiedingen - Neem de huidige TikTok-trend mee en verwerk deze in een voorstel dat je naar hen kunt sturen.
  • De kracht van bloemen - Bestel een boeket bloemen en laat het thuisbezorgen met de vraag op de kaart.
  • Het voorstelidee van een boekenliefhebber -Koop een exemplaar van hun favoriete boek en stuur ze op jacht om je vraag te spellen met de daadwerkelijke tekst.
  • Geef ze een puzzel om op te lossen - Gebruik een bekende code en maak er een oude scroll-code van zodat ze je vraag kunnen decoderen.
  • Kauw hierop - Geef ze een emmer met je favoriete kauwgom met een uitnodiging die zoiets zegt als: "Mijn bubbel barst kapot als je nee zegt tegen naar het bal gaan met mij."

Het draait allemaal om de moeite die je erin steekt

Het maakt niet uit of je geen perfect handschrift hebt of dat je per ongeluk een deel van je voorstel verkeerd spelt. Wat belangrijk is, is dat je de tijd hebt genomen om ergens moeite in te steken, uitsluitend voor het plezier van iemand anders. En het is nooit te laat om aan de slag te gaan met een leuk voorstelidee, dus pak je sleutels en ga naar de handwerkwinkel. Er zijn voorstellen in voorbereiding.

Aanbevolen: