Jung Seed Company: online tuinbenodigdheden

Inhoudsopgave:

Jung Seed Company: online tuinbenodigdheden
Jung Seed Company: online tuinbenodigdheden
Anonim
Lentetuin
Lentetuin

Jung Seed is een in Wisconsin gevestigd postorderbedrijf dat tuiniers voorziet van veel van de essentiële tuinbenodigdheden die elke tuin succesvol zullen maken. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar, waardoor Jung Seeds een naam is die thuiskwekers overal ter wereld vertrouwen.

Biedt Jung genetisch gemodificeerde zaden aan?

Jung Seed bestaat sinds 1907. Ze leveren zaden, planten, heesters, fruitbomen en andere producten die door hoveniers en tuinders door het hele land worden gebruikt. Vroeger produceerden ze hun eigen zaden, maar tegenwoordig kopen ze de meeste zaden van andere telers.

Huistuinders maken zich vaak zorgen over de bronnen en soorten zaden die ze kopen, en er is veel verwarring over genetisch gemodificeerde zaden. Wees gerust: Jung biedt geen GGO-zaden aan. Volgens Patti King, zaadinkoper voor Jung Seeds: "Hoewel we sommige zaden kopen van een divisie van Monsanto, zijn deze niet genetisch gemodificeerd, maar geselecteerd door middel van plantenveredeling, wat hetzelfde proces is dat door de meeste plantenveredelaars en leveranciers in de hele wereld wordt gebruikt. Ik koop zaden van meer dan 80 bedrijven. Sommige zijn kleine familietelers en sommige zijn mondiale bedrijven."

Bestellen bij Jung

De Jung Seeds-catalogus bevat een grote verscheidenheid aan producten. U kunt rechtstreeks vanuit de catalogus of via hun website bestellen. Als u in de buurt van een van hun vijf tuincentra woont, kunt u ook rechtstreeks bij hen kopen.

Productcategorieën die u in de catalogus en op de website vindt, zijn onder meer:

  • Jaarboeken
  • Groenten
  • Bollen
  • Fruit
  • Vaste planten
  • Heesters en bomen
  • Rozen
  • Kruiden
  • Benodigdheden

Je kunt ook hun uitverkoopartikelen bekijken of een cadeaubon bestellen. Er worden ook wekelijkse aanbiedingen aangeboden.

Jung Seed Genetica

Oorspronkelijk werd Jung Seeds verkocht aan zowel boeren als hoveniers. Dat veranderde allemaal in 1997 toen ze uit elkaar gingen. Toch zijn beide divisies van Jung Seeds familiebezit en worden ze geëxploiteerd in Randolph, Wisconsin.

Jong Seed Genetics biedt maïs, sojabonen, alfalfa en andere granen en bodembedekkingsgewassen aan en biedt een kiemgarantie van 99 procent op hun zaden. Hierdoor kunnen boeren de hoogste winst per geplante hectare behalen.

Andere bedrijven

Je bestelt misschien bij Jung Seeds en weet het niet eens! Het bedrijf brengt verschillende zadencatalogi uit die u waarschijnlijk heeft gezien en waarvan u heeft genoten, met een totale oplage van ongeveer acht miljoen. Herken jij deze namen?

McClure en Zimmerman

McClure en Zimmerman verkopen al ruim 25 jaar bloembollen. Ze hebben een uitstekende variëteit om uit te kiezen; sommige veel voorkomend en andere zeer exotisch van over de hele wereld.

Wortels en wortelstokken

Roots and Rhizomes heeft een mooie selectie daglelies, hosta's en andere vaste planten.

RH Shumway

RH Shumway's heeft veel zaden voor groenten, bloemen en kruiden. Ze bieden ook bomen en struiken, rozen en boerderijzaden aan, waaronder granen, grassen en groenbemesters.

Totally Tomaten

Als je van tomaten houdt, zul je Totally Tomatoes geweldig vinden. Met meer dan 200 soorten tomatenzaden, van kleine kerstomaatjes tot grote goliath-tomaten, zult u versteld staan van de beschikbare selectie. Het moeilijkste deel is beslissen welke je als eerste probeert, en omdat er elk jaar nieuwe variëteiten worden geïntroduceerd, zal het moeilijk zijn om ze allemaal te proberen.

Ze bieden ook meer dan 100 soorten peperzaden, evenals tomaten- en paprikaplanten. Er worden hier ook een aantal soorten knoflook en uien verkocht, samen met tuinbenodigdheden.

Vermont bonenzaad

Vermont Bean Seed Company levert meer dan alleen bonen. Ook bieden ze bloembollen, bloemzaden, fruit en andere groenten aan. Er is ook een kleine selectie bloeiende eenjarige planten beschikbaar. Hun meest indrukwekkende categorie zijn natuurlijk bonen met 11 subcategorieën met meer dan 100 variëteiten om uit te kiezen.

Edmonds' Roses

Edmonds' Roses biedt sinds 1949 een verbazingwekkende variëteit aan rozen. Kies uit theerozen, klimrozen en miniatuurrozen. Als je een rozenliefhebber bent, wil je je tuin zeker uitbreiden nadat je de selectie hier hebt bekeken.

HPS Tuinbouw

HPS verkoopt zaden voornamelijk aan de professionele kweker. Ze bieden eenjarige planten, vaste planten, kruiden en groenten aan. Groothandelsprijzen zijn ook beschikbaar. Er is ook een mooie selectie benodigdheden verkrijgbaar die een professional nodig heeft voor zijn tuinbedrijf, zoals pixiepalen, plastic potten en benodigdheden voor het starten van zaden.

De meeste zaadbedrijven die eigendom zijn van Jung Seeds, leveren gratis zaden mee bij een bestelling van een vooraf bepaald bedrag in dollars, dus kijk op elke site om te zien wat hun aanbod is. Met zoveel catalogi om uit te kiezen, heeft Jung Seeds alles wat een thuistuinier zich maar kan wensen, en nog veel meer.

Aanbevolen: