Een overzicht van Scooby-Doo! Spookhuis 3D bordspel

Inhoudsopgave:

Een overzicht van Scooby-Doo! Spookhuis 3D bordspel
Een overzicht van Scooby-Doo! Spookhuis 3D bordspel
Anonim
Scooby-Doo Spookhuis 3D Bordspel
Scooby-Doo Spookhuis 3D Bordspel

Spring in de Mystery Machine en sluit je aan bij de Scooby Gang terwijl ze een spookhuis in de Scooby-Doo verkennen! Spookhuis 3D-bordspel. Gevuld met boobytraps kun je als je favoriete personage uit de serie door het huis sluipen en proberen de top te bereiken om de geest te ontmaskeren voordat iemand anders dat doet. Hoewel dit niet het eerste Scooby-Doo-bordspel is dat ooit is uitgebracht, plaatst dit 3D-spookhuis je midden in het mysterie, waardoor je je geanimeerde avonturen in re altime kunt beleven.

Wat is Scooby-Doo?

Hoewel niet iedereen goed bekend is met de legendarische tekenfilm, kennen de meeste mensen de pratende Duitse dog waarnaar wordt verwezen als ze de naam Scooby-Doo horen. Deze animatieserie voor kinderen, die voor het eerst werd uitgebracht in de herfst van 1969, zette vijf tieners tegenover bovennatuurlijke mysteries, die allemaal de machinaties van gewone, zij het lafhartige, mensen bleken te zijn. Volgens het Smithsonian Magazine inspireerde het originele programma tot nu toe 16 opeenvolgende series, 13 stripseries en twee live-actiefilms. Naast deze indrukwekkende iteraties is Scooby-Doo ook opgenomen in een enorme merchandisecampagne die al meer dan vijftig jaar duurt. Onder de merchandise zijn een aantal leuke fysieke en digitale games uitgebracht waarbij de Scooby Gang betrokken is, waarvan je er vele nog steeds kunt spelen.

Doe mee met het plezier van de Scooby Gang

Fans van Scooby-Doo kunnen op elk moment meedoen aan zijn avonturen met dit driedimensionale actiespel gericht op jonge kinderen en uitgebracht door Pressman in 2007. Het speelbord kan gemakkelijk worden uitgevouwen en er ontstaat een driedimensionaal spookhuis met felgekleurde en gedetailleerde landschappen. Spelers markeren hun voortgang terwijl ze door vier niveaus in het huis bewegen, in een poging de top te bereiken en de geest te ontmaskeren die in het landhuis rondspookt. Het is echter geen gemakkelijke klim door het huis. Spelers weten nooit wanneer ze op een van de zeven geheime boobytraps in of nabij het spookhuis terechtkomen, zoals een bewegende geest, een krakende trap en een spookachtige elandenkop.

Demografische gegevens van spelers

Het Scooby-Doo Haunted House-spel is ontworpen om de verbeelding van een jong kind te prikkelen. Door deze doelgroep is er geen leesvaardigheid vereist, dus het is even leuk voor een vierjarige als voor een zesjarige. Het wordt aanbevolen om dit spel het beste met twee tot vier spelers te spelen.

Het is een ideaal spel voor niet-lezers, langzame lezers of kinderen die geen Engels spreken, omdat het niet nodig is om te lezen om verder te komen in het spel. Hierdoor kan het in een kleuterschool worden gebruikt om jonge kinderen te leren geduld te hebben, regels te leren, vierkanten te tellen, om de beurt te spelen en met andere kinderen te spelen.

Een typisch spel kan wel 60 minuten duren, dus het vergt wat geduld en concentratie van de spelers. Volwassenen kunnen dit spel misschien beschouwen als een verjaardagscadeau of als een spel om bij oma te bewaren, samen met Candyland en andere gemakkelijk te leren spellen, voor de momenten waarop de jongere neven en nichten samenkomen en op zoek zijn naar iets om te doen.

Scooby-Doo Spookhuis 3D Bordspel
Scooby-Doo Spookhuis 3D Bordspel

Stukjes inbegrepen in het spel

Je kunt een aantal verschillende stukken in de speldoos verwachten, waaronder:

  • 1 3-dimensionaal spookhuisspelbord (het bord gaat open om hoogte, breedte en diepte te creëren met een landschap dat verder weg staat van het speelbord)
  • 1 spinner
  • 5 individuele personagekaarten en bijbehorende stands
  • Instructies

Hoe het spel te spelen

Het spel is heel eenvoudig in te stellen. Om te beginnen moet je het huis uitvouwen en de spinner binnen handbereik plaatsen. Elke speler selecteert welk personage hij wil zijn (Fred, Daphne, Velma, Shaggy of Scooby) en vervolgens gebruiken alle spelers het draaiwiel om te bepalen wie als eerste mag. Zodra de volgorde is bepaald, gebruiken spelers de spinner om uit te vinden hoeveel vakjes ze door de vier niveaus van het spookhuis kunnen bewegen. Terwijl spelers door het huis bewegen, zullen ze merken dat ze verschillende valstrikken tegenkomen die overal in het landhuis zijn geplaatst en die bedoeld zijn om hun voortgang tegen te houden. Enkele van de obstakels zijn:

  • Bevende vloeren en trappen
  • Een spookachtige ridder
  • Een zwaaiende sarcofaag
  • Een vallende vogelkooi

Degene die als eerste de top van het spookhuis bereikt, mag de geest ontmaskeren en wint het spel.

Jinkies, dit spel is leuk

Als u uw jonge kinderen wilt vermaken en een reis door de herinneringen wilt maken, is de Scooby-Doo! Haunted House 3D-bordspel is er een die je uit de diepten van de spelkast wilt halen. Deze Scooby-Doo-game combineert nostalgie perfect met moderne gameplay en houdt ruim tien jaar na de release stand. Omdat het spel niet meer in druk is, zul je een exemplaar moeten zoeken bij je plaatselijke consignatiewinkel of vintagewinkel. Dus bind je ascots om, pak een doos Scooby-snacks en ga op zoek naar aanwijzingen die je naar een exemplaar van dit griezelige spel kunnen leiden.

Aanbevolen: