Zwemluiers kopen en gebruiken

Inhoudsopgave:

Zwemluiers kopen en gebruiken
Zwemluiers kopen en gebruiken
Anonim
Baby in een zwembad met een zwemluier
Baby in een zwembad met een zwemluier

Terwijl veel volwassenen de zwemluier eenvoudigweg zien als een gemak voor ouders die willen voorkomen dat hun kind aan een doorweekte, natte luier wordt blootgesteld tijdens het zwembad, zijn zwemluiers zoveel meer. De komst van de zwemluier heeft de watergezondheid en -veiligheid bij recreatieve zwemfaciliteiten verbeterd en de zwemervaring voor zwemmers van alle leeftijden en maten verbeterd.

Een echte noodzaak

Als uw kind nog luiers draagt en u van plan bent om met haar te gaan zwemmen, dan wilt u de luiers ophalen voordat u naar het zwembad gaat. Bij de meeste openbare zwembaden moeten baby's en peuters dit soort luiers dragen als ze in het water gaan. De Centers for Disease Control and Prevention suggereren dat zwemluiers kunnen helpen tijdelijk vloeibaar afval vast te houden, maar kunnen niet beloven urineverlies of diarree te voorkomen. Hoewel zwemluiers nodig kunnen zijn, moet u er toch voor zorgen dat u ongeveer elk uur luiers verschoont als u niet aan de waterkant bent.

Je moet echter niet alleen zwemluiers kopen omdat het "moet", je moet begrijpen waarom het kopen ervan zo belangrijk is:

  • Deze luiers zijn speciaal gemaakt om bestand te zijn tegen totale onderdompeling in water zonder opgeblazen te worden zoals standaardluiers dat doen. Water stroomt door het materiaal, zodat je geen last hebt van een drassige puinhoop.
  • Een goed passende zwembadluier voorkomt dat de ontlasting van de baby in het water lekt en voorkomt dat meer dan 95 procent van de begeleidende E. coli-bacteriën ooit het water bereiken. Dit zorgt voor een hogere waterkwaliteit voor alle zwemmers en voorkomt de verspreiding van bacteriële ziekten.
  • Door te voorkomen dat de ontlasting in het water terechtkomt, voorkom je ook dat het zwembadpersoneel de zwemfaciliteit afsluit voor de noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden. Staatswetten schrijven voor dat wanneer vast afval in het water terechtkomt, zwemfaciliteiten het afval moeten opruimen voordat zwemmers het zwembad opnieuw kunnen betreden. Als de ontlasting vloeibaar is, is de kans groot dat het zwembad gesloten moet blijven totdat het hele water de kans heeft gehad om een volledige filtratiecirculatie te ondergaan - dit kan tussen de zes en achttien uur duren, afhankelijk van het circulatiesysteem van een faciliteit. Dat is lang voordat een instelling gesloten blijft, simpelweg omdat een baby niet het juiste type luier droeg.

Zwemluierstijlen

Je kunt zwemluiers kopen om alleen of onder de badkleding van je baby te dragen bij de meeste grote zwemwinkels en online zwemwinkels die schattige ontwerpen aanbieden voor meisjes en jongens. U wilt altijd de maatinformatie controleren voordat u uw aankoop doet, om er zeker van te zijn dat de luier die u koopt bij uw kind past. Dit geldt vooral als je herbruikbare luiers kiest; je kunt verwachten dat je tussen de €8,00 en €20,00 per luier uitgeeft, dus zorg ervoor dat je de juiste maat koopt. Zwembadbestendige luiers zijn verkrijgbaar in wegwerp- en herbruikbare modellen. Neem altijd contact op met uw plaatselijke zwembad om te zien of zij specifieke vereisten hebben met betrekking tot zwemluiers voordat u uw aankoop doet.

Wegwerp-zwemluiers

Wegwerpzwembadluiers kunnen uiterst handig in gebruik zijn. Merken zoals Huggies Lil Swimmers zijn overal verkrijgbaar tijdens het zwemseizoen, en je kunt ze meestal overal kopen waar standaard wegwerpluiers worden verkocht. Wegwerpartikelen zijn over het algemeen verkrijgbaar in een aantrekmodel, maar met afscheurbare zijnaden waardoor je ze gemakkelijk kunt verwijderen en opruimen.

  • Huggies Lil Swimmers - Deze standaard zwemluiers zijn voorzien van gemakkelijk te sluiten lipjes aan de zijkant en zijn verkrijgbaar in maat 3 voor baby's van 16 tot 26 lbs., maat 4 voor baby's van 24 tot 34 lbs. en 5/6 voor baby's ouder dan 33 jaar pond. Je kunt bij Walmart een pakket van 20 stuks kopen in een van de drie maten voor iets minder dan $ 10.

    Pampers Splashers
    Pampers Splashers
  • Pampers Splashers - Deze wegwerpbare babyzwembroek is verkrijgbaar in drie maten en heeft een pull-on-stijl met een elastische tailleband, zodat hij past als een normaal zwembroekje. Voor minder dan $ 10 krijg je 17 luiers per pakket voor maat Large, 18 voor maat Medium en 20 voor maat Small van Target.
  • Babyganics kleurveranderende zwembroek - Veiligheid is de prioriteit met deze unieke zwembroek voor baby's en peuters. Elke luier heeft een kleurrijke afbeelding die op de voorkant verschijnt bij langdurige blootstelling aan de zon. De zwembroek laat je zien hoe lang je baby in de zon heeft gelegen en biedt UPF 50+ bescherming voor overdekte gebieden. Voor slechts $ 10 per verpakking krijg je 12 luiers met maat Small, 11 met maat Medium en 10 met maat Large van Buy Buy Baby.

Herbruikbare zwemluiers

Een herbruikbare zwemluier bestaat uit twee lagen. De buitenlaag is gemaakt van duurzaam nylon en is vervaardigd om chloorschade te weerstaan. De binnenlaag is meestal gemaakt van flanel of geborsteld katoen, dus hij voelt altijd zacht aan tegen de billen van de baby.

Als je je zorgen maakt over het toevoegen van meer afval aan onze stortplaatsen, of je gewoon zorgen maakt over het vinden van wegwerpluiers buiten het seizoen, dan zijn herbruikbare luiers waarschijnlijk je beste optie. Zorg ervoor dat u meerdere paar bij de hand heeft, zodat u snel iets kunt verschonen wanneer de baby dit nodig heeft.

  • i play Herbruikbare zwemluier - Voor $ 12 tot $ 14 per stuk kunnen ouders kiezen voor de originele herbruikbare zwemluier van i play die aan één kant opengaat met een reeks drukknopen. Luiers zijn voorzien van drie polyesterlagen die luieruitslag voorkomen en rommel binnenhouden. Er zijn meer dan 25 ontwerpen om uit te kiezen voor jongens en meisjes. Dit innovatieve bedrijf verkoopt ook zwembroeken en badpakken met ingebouwde herbruikbare zwemluiers.
  • Charlie Banana herbruikbare zwemluier - Deze stijlvolle luiers zijn verkrijgbaar in vier maten voor kinderen tot 25 kilo en zijn voorzien van twee drukknopen aan elke kant van het lichaam, zodat ze kunnen worden aangetrokken of verschoond als een standaardluier. Elk paar kost ongeveer $ 14 en ze zijn verkrijgbaar in tientallen leuke prints voor jongens en meisjes.

Zwemluierhoezen

Wegwerpluiers zijn niet zo beschermend tegen lekken als herbruikbare luiers, en bij veel openbare zwembaden moet je een rubberen zwembroek over wegwerpluiers dragen om lekken te helpen voorkomen. Rubberen zwembroeken, plastic broekjes en zwemluierhoezen zijn allemaal termen die worden gebruikt om waterdichte luierhoezen te beschrijven. Zorg ervoor dat u het beleid van uw zwembad kent voordat u onvoorbereid ter plaatse arriveert.

Gerber waterdichte broek
Gerber waterdichte broek
  • Gerber waterdichte broek - Deze plastic zwemluierhoezen zijn standaard wit, hoezen perfect voor gebruik over wegwerpluiers of stoffen luiers. Omdat plastic zwemluiers uit de mode zijn, kunnen ze moeilijk te vinden zijn. Je vindt maten van 0 tot 3 maanden en ouder op Amazon voor minder dan $ 10 per 2-pack.
  • Dappi waterdichte nylon luierbroekje - Verkrijgbaar in de maten Newborn, Small en Medium. Deze rubberen zwembroek van Walmart heeft een zachte tailleband en beenopeningen voor optimaal comfort. Een pakket van twee kost ongeveer $ 7.

Zwemluiers voor oudere kinderen en volwassenen

Baby's zijn niet de enigen die baat kunnen hebben bij het dragen van zwembadluiers. Veel oudere kinderen en volwassenen die gehandicapt zijn of incontinentieproblemen hebben, merken dat luiers hen de vrijheid geven om weer het water in te gaan. Luiers voor volwassenen gebruiken doorgaans klittenbandsluitingen aan de zijkant, zodat ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Hierdoor kunnen de luiers ook iets aangepast worden voor een comfortabelere pasvorm. Er zijn echter pull-on-stijlen beschikbaar voor degenen die daar de voorkeur aan geven. Zwembadluiers kunnen discreet onder uw normale zwembroek of zwembroek worden gedragen, zodat u zonder zorgen kunt zwemmen.

  • Swimmates wegwerpzwemluier - Verkrijgbaar in de maten Small tot en met XL. Deze wegwerpzwemluiers voor volwassenen hebben een slanke pasvorm en scheurbare zijnaden. Je kunt een pakket van 22 krijgen voor iets minder dan $ 20.
  • Dr. Leonard's waterdichte broek - Deze stille vinyl zwemluierhoezen kunnen over alle soorten luiers worden gedragen en kunnen worden gewassen. Maten variëren van Medium, geschikt voor een taille van 26 tot 34 inch, tot XL voor tailles tot 58 inch. Een set van 3 van deze vinylbroeken voor oudere kinderen en volwassenen kost $ 10.

Wasinstructies

Als je kiest voor wegwerpzwembadluiers, gooi ze dan indien nodig weg en gebruik de volgende keer een nieuwe.

Aan de andere kant is het de bedoeling dat een herbruikbare zwemluier na elk gebruik wordt gewassen. Deze producten worden allemaal geleverd met wasinstructies van de fabrikant, maar over het algemeen geldt het volgende:

  1. Spoel eventuele ontlasting onmiddellijk uit de luier.
  2. Draai de luiervoering naar buiten en zorg ervoor dat u eventuele klittenbandsluitingen opnieuw bevestigt om ze tegen beschadiging te beschermen.
  3. Machine- of handwas zoals aangegeven in warm zeepsop.
  4. Gebruik nooit bleekmiddel, omdat dit agressief kan zijn voor het elastiek.
  5. Machine- of lijndroog zoals aangegeven.

Het belang van zwemluiers begrijpen

Als je eenmaal het belang van zwemluiers begrijpt, overweeg dan om de informatie door te geven aan andere ouders en volwassenen. Het veilig houden van openbare zwemfaciliteiten voor alle zwemmers is een belangrijke rol waaraan iedereen moet bijdragen. Als u denkt dat u of uw kind ziek wordt, kunt u het beste helemaal uit het water blijven, maar soms komt de ziekte toch voor. snel en zonder waarschuwing. Het dragen van een zwemluier kan helpen voorkomen dat ziekten zich verspreiden in het geval van een onverwacht ongeluk.

Aanbevolen: