Gratis cheerleadingroutines

Inhoudsopgave:

Gratis cheerleadingroutines
Gratis cheerleadingroutines
Anonim
Cheerleaderploeg op de middelbare school; © Aspenphoto | Dreamstime.com
Cheerleaderploeg op de middelbare school; © Aspenphoto | Dreamstime.com

Een cheerleaderteam kan een choreograaf inhuren om een nieuwe cheerroutine voor hun school te bedenken, maar choreografen kunnen duur zijn en de routine zegt misschien niets over het unieke karakter van het team. Gebruik in plaats daarvan enkele van deze unieke cheerleaderroutines die je kunt aanpassen aan de vaardigheden van je cheerleaders.

Vijf routines die je team kan leren

Sta open voor het veranderen van het volgende gejuich om specifieke vaardigheden te benadrukken of voeg zelfs een kort dansgedeelte toe dat uniek kan zijn voor de locatie waar je woont. Deze routines zijn iets complexer voor gevorderde cheerleaders op het niveau van de middelbare school of de middelbare school. Als je de leiding hebt over een jonge ploeg, zijn eenvoudige cheerleaderroutines geschikter. De onderstaande routines werken goed als aanmoediging tijdens de rust, tijdens time-outs of om een wedstrijd op gang te brengen of een pep-rally op gang te brengen.

Duw maar, duw maar

Duw hem naar boven (begin met de handen op de heupen en til beide armen op naar de dolken en duw hem dan recht omhoog in de touchdown)

Duw hem naar boven (herhaal de bewegingen hierboven) Dassen worden niet tegengehouden (rechts diagonaal, links diagonaal)

We zullen knallen en vergrendelen (doe een schokkende dansbeweging naar keuze, zoals die populair is in hiphopdansen)

We zullen rocken en rollen (doe een beweging van een populaire dans, zoals de Dougie, Stormtrooper Shuffle of Gangnam)

We zullen niet stoppen om een enquête te houden (lage L in een linkerhoek)

We zullen deze naar de top duwen (handen op de heupen, dolk, touchdown)

Duw maar, duw maar (duw beide handen twee keer recht uit de borst)Naar de top! (eindig met een herkie)

Kun je ons horen?

Kun je het horen? (klaarpositie, kom met rechterhand naar rechteroor)

Dat Hornets-geluid (controleer beweging in rechterstoot)

Ga opstaan en zoem rond (beweging naar de fans om te gaan staan, draai in een cirkel)

Kun je ons horen (juist K, dolken)

Terwijl we juichen? (links K, dolken)

We hebben de geest (schaar)Kun je het niet horen? (wijs naar de menigte en breng dan de linkerhand naar het linkeroor)

Hoornetgeest! (schaar)

Shhhhhhhhhhh (til uw vinger op naar de lippen en draai langzaam rond terwijl u een sissend geluid maakt)

Horzelgeest! (schaar)

Schreeuw het uit! (rechterstoot, linkerstoot)

Hornet-geest (schaar)Draai, schreeuw, schreeuw! (draai in een cirkel en als je uit de spin komt, eindig met een teenaanraking, overslag naar achteren)

Schoolgeest Strut

Hey jullie fans (klaarpositie, dolken, rechte klap voor de borst)

Hebben jullie Eagles-spirit? (rechter K in linkerhoek)

Als je dat doet, kom dan uit je stoel en deel het! (draai de hoek naar rechts, hurk laag naar beneden, spring omhoog en voltooi dan een sprong naar keuze)

Strut naar links, strut naar rechts (schuifel naar de linkerkant, schuifel naar de rechterkant)

Stut in een cirkel, zet je hertogen op en vecht (draai in een cirkel en hurk dan in een vechthouding met opgeheven vuisten)

Heb jij de moed? (links K in rechterhoek)Ga uit je stoel en deel het! (beweging waaiert uit en eindigt met sprongen en tuimelen)

Strijdkreet

Als je het hoort (handen op de heupen omhoog naar dolken terwijl je met je rechtervoet naar voren stampt)

Dan weet je het (touchdown, rechts L)

Ons team zal winnen (lage V, links L)

We zullen een show opvoeren (doe een sprong naar keuze of laat meisjes die een back-handspring of back-tuck kunnen doen, etc.)

Onze strijdkreet (stampen linkervoet naar voren terwijl de handen in dolkpositie zijn)

Gaat zo (rechter K)

Ee-Oh-Ee-Oh (til de handen op tot schouderhoogte met de handpalmen naar boven gericht en wieg lichtjes heen en weer van rechts naar links)

Ga, vecht, win! (driemaal rechts slaan)

Als je het ziet (rechterhoek)

Je zult je ogen niet geloven (linkerhoek naar handen op de heupen)

Het scorebord licht op (linkerhoek naar de handen boven je hoofd met de handen gevouwen)

Onze jongens zullen bijna vliegen (sprong naar keuze)

Onze strijdkreet zal je afschrikken (stamper met je linkervoet naar voren terwijl de handen in de dolk zijn)

Ee-Oh-Ee-Oh (til de handen op tot schouderhoogte met de handpalmen naar boven gericht en wieg lichtjes heen en weer van rechts naar links)Ga, vecht, win! (driemaal rechts slaan)

Splatter ze

Onze tegenstanders doen het niet goed (wijs met beide duimen naar de borst en maak dan een horizontale schaarbeweging met de handen ter hoogte van het middenrif)Onze teams slaan ze kapot tot de laatste bel (rechter K, stampvoet en sla het rond, links K)

Onze tegenstanders zijn te bang om te schreeuwen (wijs met beide duimen naar de borst en maak dan een horizontale schaarbeweging met de handen ter hoogte van het middenrif)

Als het spel voorbij is, spatten ze rond (lage V, klaar, hoge V)

We zullen ze spetteren als (S-beweging)

Watermeloen, puddingbekers (rechts gecontroleerde beweging, links gecontroleerd)

Waterballonnen en proberen de de hik (stoot met de rechterhand en breng de arm in een langzame boog naar beneden totdat deze overgaat naar het tailleniveau aan de linkerkant)

Aan het einde zullen ze niet meer staan (in een hurken vallen)

In plaats daarvan zullen we vieren (spring naar de voeten)

Warm de band op (stoot rechts, sla links)Ga, Tijgers! (springen of tuimelen naar keuze)

Voorbeeldroutines

De onderstaande video's bieden een aantal geavanceerdere routines die je kunt aanpassen en gebruiken met je eigen team.

NCA Cheer Camp-routine

Dit is een routine op het middenniveau. Hoewel ze het als geavanceerd omschrijven, gaat het om een niveau drie in competitie of een tussenliggende routine. Merk op hoe scherp de bewegingen zijn en hoe de ploeg zaken als een teenaanraking in harmonie, bochten en een stunt aan het einde incorporeert. Je kunt de moeilijkheidsgraad van elke routine verhogen door flyers in de lucht te plaatsen.

YouTube Video

YouTube Video
YouTube Video

Combinatie van moeilijkheidsniveaus

Deze video van Ridgeway High School is een goede video om te bestuderen, omdat ze de junior high-cheerleaders lieten optreden met hun varsity-cheerleaders. Het laat zien hoe je een gejuich kunt aanpassen aan mensen met verschillende vaardigheidsniveaus. Er is een korte pauze terwijl de geluidsploeg een technisch probleem met de muziek aanpakt, maar de video is nog steeds de moeite waard om te bestuderen. Het is duidelijk dat je deze pauze liever niet hebt tijdens je routine. Je kunt echter ook van deze flauwekul leren en iets voorbereiden voor het geval er technische problemen optreden, zoals een snelle sketch over gekke geluidsproblemen of elk meisje een sprong laten maken totdat de muziek begint. Je zult merken hoe ze deze routine voor iedereen hebben aangepast. Sommige meisjes dansen, sommige tuimelen en andere dienen als basis voor de flyers.

YouTube Video

YouTube Video
YouTube Video

Gratis proefpromotie-idee

Op zoek naar een aanmoediging voor komende try-outs? Deze video toont een cheer die werd gebruikt bij Marmion Cheer Tryouts in 2011. Je kunt deze cheer echter ook gebruiken tijdens een wedstrijd of pep-rally. De video bevat een gejuich dat tussenliggend is. Het combineert goed voet- en handbewegingen. De bewegingen zijn scherp en alle cheerleaders zijn bij elkaar. In het volgende segment wordt er een korte dans uitgevoerd. Omdat cheerleaders vaak moeten dansen als onderdeel van hun optredens, is dit een belangrijke vaardigheid die coaches kunnen testen tijdens try-outs en die ze kunnen perfectioneren voor je eigen try-outs. De video toont de routine (juichen en dansen) vanaf de voorkant met de hele ploeg, vanaf de voorkant met twee cheerleaders, en vanaf de zijkant en achterkant. Je krijgt vanuit alle hoeken een uitkijkpunt om je echt te helpen de hier getoonde bewegingen te perfectioneren.

YouTube Video

YouTube Video
YouTube Video

Voeg je eigen persoonlijkheid toe

Het feit dat een gejuich gratis is, betekent niet dat het een gebrek aan persoonlijkheid hoeft te hebben. Verander een paar bewegingen om het gejuich uit het verleden op jouw school of dansbewegingen die populair zijn op je eigen schooldansen weer te geven. Als je het geluk hebt dat verschillende culturen in je team vertegenwoordigd zijn, probeer dansbewegingen uit verschillende landen in je eigen dansen te verwerken. Met een beetje creativiteit en veel oefenen zul je een unieke vrolijkheid krijgen die helemaal van jou is.

Aanbevolen: