Scrabble Word Generator Tools om uw overwinning veilig te stellen

Inhoudsopgave:

Scrabble Word Generator Tools om uw overwinning veilig te stellen
Scrabble Word Generator Tools om uw overwinning veilig te stellen
Anonim
Vrouw gooit Scrabble-letterspelstukken
Vrouw gooit Scrabble-letterspelstukken

Woordgeneratoren voor Scrabble worden steeds gebruikelijker naarmate online en mobiele versies van het populaire woordspel steeds meer gebruikers krijgen. Met deze tools kunnen mensen de letters die ze hebben inpluggen en zien welke woorden ze kunnen maken om in het spel te blijven. Hoewel de officiële Scrabble-regels het gebruik van dergelijke generatoren tijdens het spelen van games niet toestaan, zijn ze goed voor oefenen en voor niet-competitief spel.

Woordgeneratoren online

Het gebruik van een woordgenerator of anagramtool tijdens het spelen van Scrabble wordt als valsspelen beschouwd, hoewel dit veruit de meest voorkomende reden is dat mensen hiernaar op zoek gaan. Toch kunnen ze handig zijn om erachter te komen of het woord dat je wilt gebruiken inderdaad een acceptabel woord is. Kinderen zullen deze generatoren ook nuttig vinden, vooral als ze een spel met volwassenen spelen en het speelveld gelijk willen maken. Als je nog maar een handvol tegels hebt of ongebruikelijke letters hebt, is het erg verleidelijk om een anagramhulpmiddel te gebruiken om ongebruikelijke woorden van twee letters te vinden die in de puzzel passen. Of je nu gewoon geïnteresseerd bent in het vergroten van je woordenschat of echt een grote puntenboost nodig hebt, deze Scrabble-woordbouwers kunnen je helpen.

Hasbro Scrabble-woordenboek en woordbouwer

Hasbro, het bedrijf dat Scrabble maakt, biedt twee gratis tools die je kunt gebruiken.

  • Voer een woord in het officiële online Scrabble-woordenboek in om te zien of het acceptabel is voor het spel. U kunt ook een paar letters of een deel van een woord invoeren en u krijgt snel ideeën voor volledige woorden die u kunt maken met de letters die u hebt ingevoerd.
  • Er is ook een online Scrabble Word Builder en hulpmiddelen zoals een tegelvolgblad, afdrukbare woordenlijsten en scorebladen.

Deze site zal ook de terminologie uiteenzetten. Hoewel het online woordenboek een strak ontwerp heeft, ontbreekt het aan een app. Bovendien kunnen sommige van de leuke functies verloren gaan bij gebruikers die een snelle woordoplossing nodig hebben.

WordFinder door YourDictionary

WordFinder van YourDictionary is online en als gratis app beschikbaar en stelt u in staat uw letters in te typen en een lijst met mogelijke combinaties te genereren. Vind woorden met specifieke letters, zoals woorden met de letter Q of medeklinkerwoorden. Met een indrukwekkende 4,8 sterren op iTunes kunt u de uitgebreide verzameling woorden voor woordspelletjes gebruiken om uw score echt te verhogen. Voor sommige functies is echter een abonnement van $ 17,99 per jaar vereist.

Woordzoeker en scrabble-cheat
Woordzoeker en scrabble-cheat

WinElk Spel

Met de gratis woordbouwer bij WinEveryGame kun je maximaal 12 letters invoegen, inclusief een vraagteken of ruimte voor een lege tegel. U kunt ook voor- of achtervoegsels invoeren. De resultaten worden weergegeven in kolommen met de woorden en het aantal letters in elk woord. De langste woorden worden eerst weergegeven. Hoewel deze app handig is als je naar een woord uit tegels zoekt, ontbreken er suggesties als je naar een specifiek woord zoekt of verschillende woordcombinaties wilt vinden.

Lexicon Woordzoeker

Lexicon Word Finder biedt een ander perspectief op het vinden van woorden tijdens een Scrabble-spel. Deze gratis online woordzoeker heeft een werkelijke weergave van een Scrabble-bord en stelt u in staat uw spel gaandeweg op te nemen. Vervolgens kunt u woordcombinaties in het bord invoeren om te zien of ze werken en waar ze passen. Je kunt kiezen voor traditioneel Scrabble of een van de vele online en mobiele versies van het spel, waardoor deze tool extreem veelzijdig is. Deze online tool is echter niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een snelle woordoplossing, omdat je deze moet uitvoeren terwijl je het spel speelt.

Lexicale woordzoeker
Lexicale woordzoeker

A2Z WordFinder

A2Z WordFinder heeft meerdere online woordgenerators, waaronder één voor het zoeken naar gedeeltelijke woorden. Ook handig is een hulpmiddel waarmee u uw tegels kunt invoeren, samen met het woord op het bord waarop u wilt spelen. Met de tool Woordverificatie kunt u bepalen of een woord dat u wilt spelen daadwerkelijk een correct Engels woord is. Hoewel de gratis site handig is tijdens het spelen, is deze beperkt in woordenlijsten en ontworpen voor Scrabble op Facebook.

De Woordzoeker

De Word Finder is zowel online als beschikbaar via iTunes en is een gratis, eenvoudige interface waarmee je de tegels in je rek kunt invoeren en extra strings kunt toevoegen als je denkt dat sommige van de letters die je hebt een langer woord zullen vormen met momenteel tegels op het Scrabblebord. Je hebt ook toegang tot woordenlijsten en het werkt met meerdere spellen zoals Scrabble With Friends. De Word Finder kreeg 4,6 sterren op iTunes, maar er is gewezen op een aantal terugkerende problemen met de app.

De Woordzoeker
De Woordzoeker

Scrabble Cheat-O-Matic

De Scrabble Cheat-O-Matic is een andere waardevolle gratis woordgenerator. Met Cheat-O-Matic kun je kiezen uit drie verschillende woordenwoordenboeken. De zoekmachine kan slechts één blanco tegel tegelijk verwerken, dus als je beide beschikbare blanco tegels in je hand hebt, moet je er één uit de mix laten. Het beperkt zich tot het vinden van woorden met tegels en kan je niet helpen bij het anticiperen of opzoeken van nieuwe woorden. De navigatie is ook verwarrend voor de andere functies.

Scrabble Cheat

De onofficiële site voor Scrabble Cheat-tools, deze gratis online woordmaker laat je de letters die je momenteel hebt in hun zoekmachine invoeren, en je krijgt dan een lijst met woorden die je mogelijk kunt gebruiken. Selecteer hoe u een bepaalde letter wilt positioneren en sorteer de woorden op puntwaarde voor een snelle overwinning. Naast tips en woordenlijsten heeft het ook de mogelijkheid om hulp in te roepen. Het ontbreken van een app hier maakt deze tool iets minder veelzijdig dan andere beschikbare tools. Bovendien kunnen advertenties deze iets minder wenselijk maken.

Screenshot van Scrabble-cheat
Screenshot van Scrabble-cheat

Anagrammer

De online woordzoeker bij Anagrammer is niet luxueus en de pagina staat vol met advertenties. Het biedt echter wel enkele voordelen, waaronder de mogelijkheid om zowel racktegels als bordtegels in te typen met snelle resultaten. De handigste functie is dat uw resultaten op verschillende manieren kunnen worden gesorteerd, bijvoorbeeld op score of woordlengte. Je kunt ook zoeken naar woorden die een specifieke reeks letters bevatten.

Scrabble Cheat - Woordhelper

Met een woordenlijstgenerator voor maximaal 16 tegels en een woordenboek biedt de gratis Scrabble Cheat - Word Helper diverse woordenlijsten die van A tot Z zijn georganiseerd. Je kunt zelfs woordcombinaties van twee letters en anagramoplossers vinden. Deze app had een 4,2 in de Google Play Store, maar gebruikers merkten wel dat de advertenties afleidend waren en vonden het ontbreken van een duidelijke knop irritant. Hoewel het gebruik gratis is, zijn er in-app-aankopen mogelijk.

Scrabble Cheat - Woordhelper
Scrabble Cheat - Woordhelper

Snap Assist

Met deze gratis razendsnelle woordhulp-app kun je een screenshot van je spelbord maken om krachtige strategieën en woordspelingen te maken. Het genereert een lokale woordenlijst en stelt u in staat woordmogelijkheden te zien die u mogelijk hebt gemist. Het is ook beschikbaar in Amerikaans en Brits Engels. Gegeven een 4,4 van Google merkten sommige gebruikers op dat de app het spelbord niet correct had gekalibreerd op basis van de schermafbeelding.

Houd het spel eerlijk

Het gebruik van een woordgenerator kan verleidelijk zijn, vooral als je een tegenstander probeert in te halen in een online game. Om het over de hele linie eerlijk te houden, beslis je samen met je tegenstander voordat het spel begint of deze hulpmiddelen zijn toegestaan, en houd je dan aan die beslissing. Hoewel je misschien tijdelijk voldoening ha alt uit een spel met hoge scores, wil je uiteindelijk winnen op basis van je eigen verdiensten.

Aanbevolen: