Vers ingevroren Aardbei Margarita

Inhoudsopgave:

Vers ingevroren Aardbei Margarita
Vers ingevroren Aardbei Margarita
Anonim
Bevroren Aardbei Margarita
Bevroren Aardbei Margarita

Ingrediënten

  • 2 ons zilveren tequila
  • 1 kopje verse aardbeien, gepeld
  • ¾ ounce aardbeiensiroop
  • ¾ ounce sinaasappellikeur
  • 1 kopje ijs
  • Limoenpartje voor garnering

Instructies

  1. Voeg ijs, tequila, aardbeien, limoensap en sinaasappellikeur toe in een blender.
  2. Puls om te mengen tot de gewenste consistentie.
  3. Giet in voorbereid glas.
  4. Garneren met limoenpartje.

Variaties en vervangingen

Als je je bevroren aardbeienmargarita liever met verse aardbeien maakt, kan dat soms een moeilijke droom zijn om te verwezenlijken als ze buiten het seizoen zijn. U kunt vertrouwen op aardbeienlikeur, aardbeiensiroop of zelfs beide om dezelfde smaak te bereiken. Je kunt indien nodig extra ijs toevoegen om de frisse smaak te behouden. Een ander goed alternatief is het gebruik van bevroren aardbeien. Afhankelijk van hoeveel je gebruikt, kun je nog minder ijs gebruiken en de aardbeiensmaak optimaal behouden. Het is gemakkelijk om de aardbeienmargarita wat scherper te maken door extra limoensap toe te voegen in stappen van een kwart ounce, en door vers geperst citroensap toe te voegen voor een frisse citrustoets.

Garneringen

Je kunt een rand aan je bevroren aardbeienmargarita toevoegen door eerst over de rand te wrijven met een partje limoen. Voeg je suiker of zout toe aan een schotel en doop de rand in de schotel. Bereid uw drankje zoals u het vervolgens in het voorbereide glas zou gieten, maar zorg ervoor dat u de rand niet aanraakt. Als je een kick wilt, kun je tajin of chilipoeder gebruiken. Een limoenpartje is een vrij standaard margarita-garnering, maar je kunt er een schijfje citroen of sinaasappel in ruilen, een aardbei gebruiken of een paar bij elkaar voegen om je bevroren aardbeienmargarita te laten opvallen.

Over de bevroren aardbei Margarita

Een van de gemakkelijkste problemen in het leven om op te lossen is een overvloed aan verse aardbeien. Het idee om één kopje tegelijk te pureren kan zowel inspirerend als ontmoedigend zijn, dus als je een blender bij de hand hebt, kun je gemakkelijk een bevroren aardbeienmargarita bereiden, vooral in de zomer met vers geplukte aardbeien. Als je echter de tijd neemt om aardbeien door elkaar te roeren voor een margarita, kan de margarita veel zoeter worden. Het gebruik van verse aardbeien betekent een margarita die niet afhankelijk is van zoete likeuren of siropen om die sappige aardbeiensmaak te leveren. Als je de jouwe echter zoeter vindt, is het geen schande om wat aardbeienschnaps of siroop toe te voegen. Als je je aardbeienmargarita een beetje pit wilt, kun je een of twee jalapeñomunten door je aardbeien knoeien, maar doe ze niet in de blender.

Een geweldige manier om te relaxen met bessen

Een cocktail boordevol smaak en zonneschijn, de bevroren aardbeienmargarita is een favoriet onder margarita-fans en misschien wel de meest populaire na de klassieker. Omdat een blender al het werk voor je doet, is het gemakkelijk te begrijpen waarom deze bevroren lekkernij zo geliefd is.

Aanbevolen: