7 beste ovenreinigers voor een vlekkeloze glans

Inhoudsopgave:

7 beste ovenreinigers voor een vlekkeloze glans
7 beste ovenreinigers voor een vlekkeloze glans
Anonim
Vuile vettige oven schoonmaken
Vuile vettige oven schoonmaken

Leer meer over de beste ovenreinigers op de markt. Ontdek de voor- en nadelen van de beste ovenreinigers. Ontdek zelfgemaakte ovenreinigers die werken.

1. Methode Heavy Duty Keukenontvetter

Een van de beste niet-giftige ovenreinigers is Method Heavy Duty Kitchen Degreaser. Method is een krachtige formule die ingebrande ovenresten aanpakt zonder parabenen of ftalaten. In plaats van die chemische geur heeft Method een fris citroengrasaroma en werkt het voor de oven, kookplaat en magnetron. Het is bovendien dierproefvrij en een plantaardig product. Met een prijskaartje van $ 4 bij Home Depot had Method Cleaner 4,5 sterren op Amazon.

Werkwijze Reinigingsproducten Keukenontvetter
Werkwijze Reinigingsproducten Keukenontvetter

2. Easy-Off dampvrije ovenreinigerspray

De beste ovenreiniger voor aangekoekt vet, Easy-Off Fume Free Oven Cleaner Spray is een kosteneffectieve reiniger voor de vetste rommel. Easy-Off is geschikt voor alle soorten ovens en is een spray- en afveegbare reiniger. Voor een redelijke prijs van $ 4 bij Walmart is dit product met 4,5 sterren betaalbaar. Bovendien is de dampvrije formule veilig genoeg om zonder handschoenen af te vegen. Easy-Off merkt ook op dat Easy-Off veilig is voor zelfreinigende ovens en geen warmte vereist. Dit product is echter niet ontworpen voor aluminium of platina en het spuitapparaat kan verstopt raken.

Easy-Off dampvrije ovenreiniger
Easy-Off dampvrije ovenreiniger

3. Carbona Ovenreiniger

Als je geen fan bent van spuitbussen, is de gelconsistentie van Carbona Oven Cleaner misschien meer jouw stijl. Ontworpen om aan al uw ovenreinigingsbehoeften te voldoen, biedt Carbona een biologisch afbreekbare, sterk werkende, dampvrije gel die alle soorten vet en vuil doordringt. En je hoeft niet te wachten op een schone oven, want hij werkt binnen enkele minuten. Carbona heeft op Amazon een prijskaartje van ongeveer $ 20 voor twee flessen. Het kreeg ook 4,3 sterren van Amazon-gebruikers, waarbij één gebruiker 'Carbona 1' noemde.

Carbona Ovenreiniger

4. Krud Kutter Origineel

Een andere duidelijke winnaar als het gaat om ovenvet en narigheid is Krud Kutter Original. Naast uw oven werkt Krud Kutter ook aan afzuigventilatoren, kookplaat, vettige muren en muurslijtage. U kunt het zelfs op uw tapijten proberen. Net als zijn concurrenten is Krud Kutter ook gecertificeerd om geen geur achter te laten. Iets duurder, Krud Kutter kost je ongeveer $ 13 voor een fles van 32 oz, maar hij is veelzijdig genoeg om overal in huis te gebruiken. Amazon-gebruikers gaven het ook 4,5 sterren voor het doorbreken van de crud.

Krud Kutter Origineel

5. Goo Gone Oven- en grillreiniger

Je weet dat Goo Gone kauwgom op je shirt kan verwijderen, maar wist je dat het je oven kan ontvetten? Nou, dat is precies wat Goo Gone Oven- en Grillreiniger doet. Goo Gone verwijdert aangekoekt ovenvet en koolstofafzettingen, evenals hardnekkig aangebrand voedsel uit ovens en grills. Goo Gone kost een redelijke $ 6 voor een fles van 28 oz en is veilig voor metalen en kunststoffen. Hoewel het bij zwaar vervuilde ovens een uur kan duren voordat ze schoon zijn, gaven gebruikers van Lowe's het 4,5 sterren.

6. Weiman oven- en grillreiniger

Van de makers van de populaire reiniger voor glazen kookplaten, maakt Weiman ook een ovenreiniger. Ontworpen om vastzittend vet te verwijderen en dat oppervlak te beschermen tegen roest en bacteriën, heeft Weiman het Good Housekeeping-keurmerk. Weiman's kan niet alleen in uw oven worden gebruikt, maar is ook veilig voor deuren, roosters, lekbakken, keramische grills en laden. Bij Home Depot kun je Weiman ophalen voor ongeveer $ 5. Bovendien heeft het 4,7 sterren en heeft 95% van de klanten het aanbevolen. Dit product moet echter een lange tijd blijven zitten om het vet op hardnekkige vlekken te verwijderen.

7. Frigidaire ReadyClean Oven- en magnetronreiniger

Veilig voor alle oppervlakken die met voedsel in contact komen, Frigidaire ReadyClean Oven- en Magnetronreiniger is een plantaardige formule die wordt geleverd in een verpakking van 12 oz. fles. Het is ook geurvrij en gemaakt in de VS. Frigidaire promoot dit als een krasvrije formule die krachtig genoeg is om hardnekkig vet en ovenvlekken te bestrijden. Met een prijs van $6 voor een klein flesje is Frigidaire wat aan de prijzige kant. Het kreeg ook 4,3 sterren op Home Depot.

Beste ovenreinigers, zelfgemaakt

Je denkt misschien niet dat zelfgemaakte schoonmaakmiddelen effectief zijn voor het schoonmaken van je oven, maar je zult verrast zijn. Als het gaat om het schoonmaken van uw eigen huis, hoeft u niet verder te zoeken dan zuiveringszout. Deze krachtige natuurlijke reiniger kan jarenlang korst verwijderen, maar net als de meeste natuurlijke reinigers vergt het wat meer geduld.

Ovenreinigers gebruiken

Als het gaat om het gebruik van commerciële ovenreinigers, moet u ervoor zorgen dat u alle instructies tot aan de T opvolgt. Door alle instructies te volgen, weet u zeker dat uw product het beste werkt. Dit omvat instructies voor ventilatie en veiligheidsuitrusting.

Aanbevolen: