Mandarijneenden in Feng Shui voor geluk in de liefde

Inhoudsopgave:

Mandarijneenden in Feng Shui voor geluk in de liefde
Mandarijneenden in Feng Shui voor geluk in de liefde
Anonim
Een paar mandarijneenden
Een paar mandarijneenden

Mandarijneenden in feng shui worden in paren gebruikt voor een klassieke feng shui-remedie voor een onrustig of gebroken huwelijk of een andere romantische relatie. Als u de juiste feng shui-plaatsing voor mandarijneenden kent, bereikt u de gewenste resultaten.

Wat symboliseert Mandarijneend Feng Shui?

De mandarijneenden paren voor het leven, en deze levenslange band staat symbool voor een koppel dat bij elkaar blijft. In feng shui is een paar mandarijneenden het symbool van deze standvastige, toegewijde en romantische liefde en loyaliteit. Het paar mandarijneenden zijn voor het leven gekoppeld en worden nooit gescheiden. Als een mandarijneend zijn partner verliest, vindt hij geen ander. In plaats daarvan blijft hij de rest van zijn eenzame leven diepbedroefd en verlaten.

Mandarijneenden zijn een symbool van Chinese tortelduifjes

Mandarijneenden worden in feng shui vaak een paar tortelduifjes genoemd. Het vermogen van de eenden om zich levenslang uitsluitend aan elkaar te wijden, biedt grote inspiratie en symboliek.

Feng Shui tortelduifjes plaatsing

Als je eenmaal het belang van een paar mandarijneenden in feng shui begrijpt, moet je de ideale plek voor deze tortelduifjes vinden. Er zijn een paar opties voor je beschikbaar, afhankelijk van de feng shui-scholen die je volgt.

Klassieke Feng Shui-plaatsing van mandarijneenden

De klassieke (traditionele) feng shui-plaatsing voor een paar mandarijneenden vindt plaats in gebieden die specifiek zijn voor huwelijk en liefdesrelaties - zuidwesten. Dit betekent dat je het paar in de zuidwestelijke sector van je huis moet plaatsen om je huwelijk te versterken of een romantische liefdesrelatie te versterken.

Plaatsing van mandarijneenden in de slaapkamer

Je kunt ervoor kiezen om het paar in de zuidwestelijke hoek van de hoofdslaapkamer te plaatsen. In de klassieke feng shui zorgt deze plaatsing ervoor dat de gunstige energie geluk brengt in uw huwelijk of relatie. Feng shui-beoefenaars stellen vaak voor om een paar mandarijneenden toe te voegen aan de slaapkamer in het zuidwesten als remedie voor een noodlijdend huwelijk of een romantische liefdesrelatie.

Andere plekken om mandarijneenden te plaatsen

Als je het paar mandarijneenden liever ergens anders dan je slaapkamer of de zuidwestelijke sector van je huis plaatst, kun je ervoor kiezen om de tortelduifjes in de zuidwestelijke hoek/sector van je woonkamer of thuiskantoor te plaatsen. Elk van deze gebieden zal uw huwelijk of romantische liefdesrelatie de schok geven die het nodig heeft.

BTB Feng Shui plaatsing van mandarijneenden

Als je de westerse school van Feng Shui beoefent, bekend als Black Hat of BTB (Black Sect Tantric Buddhism), worden er geen kompasrichtingen gebruikt voor plaatsingen. In plaats daarvan voeg je het duo toe aan de rechterbovenhoek van je huis om de geluksenergieën voor liefde en huwelijk te activeren.

Gebruik uw persoonlijke aanwijzingen om mandarijneenden te plaatsen

Een andere plaatsingskeuze is je Nien Yen (romantische richting), die wordt bepaald door je kua-nummer. U kunt ervoor zorgen dat uw huwelijk of romantische liefdesrelatie stabiel en vol vreugde en toewijding is.

Feng Shui-regels voor mandarijneenden

Zodra je hebt besloten waar je een paar mandarijneenden wilt plaatsen, moet je beslissen over het type weergave van dit gekoesterde feng shui-symbool. Je hebt een paar opties beschikbaar die een esthetische keuze zouden moeten zijn.

Mandarijneenden als symbolen van liefde

Welke soort weergave je ook kiest voor een paar mandarijneenden, je wilt dat het paar een mannelijke en een vrouwelijke eend vertegenwoordigt. Dit betekent dat de mannelijke mandarijneend glorieus is in zijn kleuren en verenkleed, terwijl de vrouwelijke eend er in vergelijking vrij eenvoudig en alledaags zal uitzien.

Houd het paar mandarijneenden bij elkaar

Je kunt een schilderij, tekening of foto van een paar mandarijneenden selecteren als liefdessymbool. Kies je voor een schilderij, tekening of foto, dan wil je dat er slechts twee mandarijneenden in staan. Dit zullen een mannetje en een vrouwtje zijn en ze moeten samen in de afbeelding staan. Je wilt geen twee schilderijen van individuele eenden, omdat dit staat voor solo zijn en gescheiden van elkaar.

CrystalTears Rozenkwarts Mandarijneenden

Mandarijneenden schilderen, tekenen of foto

Sommige feng shui-beoefenaars zijn van mening dat de twee mandarijneenden in dezelfde richting moeten zwemmen, staan, vliegen of lopen om eenheid aan te duiden. Dit symboliseert ook dat het paar dezelfde idealen, doelen en dromen deelt om een sterke band te creëren die niet verbroken kan worden.

Afbeeldingen van oppositie

Een paar dat tegenover elkaar staat, kan betekenen dat ze aan tegenovergestelde kanten staan of dat ze tegengestelde standpunten hebben die elkaar uitdagen. Een schilderij waarop de eenden te zien zijn die van elkaar weg of in tegengestelde richting zwemmen, symboliseert ook een gebrek aan saamhorigheid en het delen van hetzelfde leven en alles wat daarbij hoort.

Mandarijneendbeeldjes

Een van de meest populaire afbeeldingen van mandarijneenden zijn de rozenkwartsgravures. Rozenkwarts wordt geassocieerd met liefde en huwelijk en is het perfecte materiaal voor mandarijneendbeeldjes. Dit is een ideale keuze omdat het zuidwesten wordt beheerst door het element aarde. Kristallen en edelstenen zijn feng shui-symbolen van de aarde. Als je geen rozenkwarts wilt gebruiken, kun je in plaats daarvan elk soort porseleinen of aardewerk beeldje gebruiken.

Alleenstaanden kunnen ook mandarijneenden gebruiken

Als je alleenstaand bent en een partner wilt aantrekken, kun je ook profiteren van het gelukssymbool van de mandarijneend. Plaats het paar eenden in het midden van je eetkamer of woonkamer om je liefdesgeluk te activeren.

Voor degenen die op zoek zijn naar een huwelijk

Als je een liefdevolle relatie hebt, maar deze nog niet naar het volgende niveau van het huwelijk is gegaan, kun je deze actie aanmoedigen door een rood lint, touwtje of koord om de nek van de eenden te binden om te symboliseren dat de knoop. Dit zal ook de loyaliteit en trouw van alle stellen versterken.

Mandarijneend voor Feng Shui Liefdesgeluk

Het gebruik van een paar mandarijneenden in feng shui dient om je liefdesgeluk te activeren. Dit duo zal zijn magie inzetten voor getrouwde stellen, romantisch betrokken stellen en alleenstaanden om liefde en toewijding aan te trekken.

Aanbevolen: