Praktische online baanideeën voor tieners

Inhoudsopgave:

Praktische online baanideeën voor tieners
Praktische online baanideeën voor tieners
Anonim
Een jong meisje met behulp van een laptop aan een tafel
Een jong meisje met behulp van een laptop aan een tafel

Het kan lastig zijn voor drukke tieners om een parttime baan in hun schema te passen vanwege hun beperkte beschikbaarheid en middelen. Als je geld wilt verdienen zonder je huis te verlaten, zijn er een paar banen die je online kunt proberen.

Maak een nicheblog

Hoewel de blogmarkt verzadigd is, is er altijd ruimte voor zeer specifieke inhoud. Creëer een volledig unieke blog die onderwerpen behandelt die niet vaak worden gedeeld op een originele manier, zodat u het meeste waar voor uw geld krijgt. De uitbetaling is volledig afhankelijk van hoeveel werk je erin steekt en hoeveel abonnees je hebt. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met een blog, waaronder:

  • Advertenties toestaan
  • Gesponsorde inhoud schrijven
  • Premiuminhoud aanbieden voor betalende abonnees

Enquêtes invullen

Bedrijven willen de behoeften en wensen van hun klanten begrijpen om de meeste winst te maken. Ze nemen dus vaak klanten aan die voldoen aan de richtlijnen van hun doelgroep als een vorm van marktonderzoek. U kunt geld verdienen door online enquêtes in te vullen als u bedrijven vindt die specifiek op zoek zijn naar de mening van tieners. Over het algemeen kunt u verwachten dat u voor uw tijd minder dan 10 dollar per uur verdient, maar de enquêtes kunnen op elk gewenst moment worden ingevuld en duren meestal slechts een half uur of minder.

Word een professionele ambachtsman

Tieners kunnen geld verdienen met online knutselen door zelfgemaakte producten te verkopen, afbeeldingen te ontwerpen en instructieartikelen te schrijven. U kunt gratis een sociale media-account of website maken die u kunt gebruiken bij het verkopen van uw handwerk, of u kunt een gerenommeerde website zoals CafePress zoeken om via te verkopen. Omdat handwerken een populaire bezigheid is, probeer je dingen te maken die niemand anders maakt, met behulp van nieuwe en opwindende materialen. Het inkomen is afhankelijk van de vraag naar uw producten.

Beheer professionele sociale media-accounts

Veel kleine, lokale bedrijven proberen de technologie bij te houden en sociale media-accounts aan te maken om zaken te doen, maar ze hebben vaak niet de tijd of de vaardigheden om geweldige inhoud toe te voegen. Neem contact op met bedrijven bij u in de buurt om te zien of u als freelancer kunt werken door berichten naar hun sociale media-accounts te uploaden. Omdat ze waarschijnlijk geen enorm budget hebben, kun je verwachten dat je slechts een paar dollar per post betaald krijgt. Als je dagelijks of wekelijks voor verschillende bedrijven berichten voor hen plaatst, kan dat snel oplopen.

Verkoop lokale foto's

Sommige grote bedrijven, zoals makelaarskantoren of hotels, kopen lokale foto's om op hun websites of in promotiemateriaal te gebruiken. Omdat ze mogelijk eigendom zijn van een groter bedrijf met hoofdkantoor buiten jouw regio, hebben ze lokale fotografen nodig om de foto's voor een goede prijs te maken. Zodra u een online portfolio heeft gemaakt, kunt u een aantal van uw foto's ook op websites met stockfoto's verkopen.

Foto's maken van de stad
Foto's maken van de stad

Andere banen voor tieners om online geld te verdienen

Sommige van de andere online banen voor tieners kunnen een ingang zijn naar grotere carrières of bieden u de kans om ondernemer te worden. U kunt besluiten dat een virtuele baan de ideale oplossing is voor uw situatie of mogelijk uw droombaan is.

Game-bètatester

Hoe leuk zou het zijn om een baan te hebben die je beta alt om een videogame te spelen? Er zijn enkele gamebedrijven die tieners inhuren om hun games te bètatesten. In de meeste gevallen heb je eigen spelapparatuur nodig die compatibel is met het spel. In de functiebeschrijving wordt het type gameplatformvereiste vermeld. U moet nauwkeurige gegevens en details bijhouden, zodat u eventuele bugs die u tegenkomt in de verschillende speltaken kunt melden. Bekijk de websites van gamebedrijven voor hun openstaande vacatures en dien uw CV in volgens de instructies. Het gemiddelde loon varieert van $ 8 tot $ 14 per uur. Activision Blizzard heeft bijvoorbeeld ooit een baan geadverteerd voor een Functional Game Tester-QAMN die $ 13 per uur betaalde.

Luister en recenseer muziek, mode of reclame

Wat dacht je ervan om geld te verdienen door naar muziek te luisteren, modeartikelen te recenseren of reclamespots te bekijken? Slice the Pie beta alt je om 90 seconden naar een muzieknummer te luisteren en een recensie te schrijven. Als je niet naar liedjes wilt luisteren, wat dacht je dan van het recenseren van modeartikelen of reclamespots? Je luistert/kijkt en beoordeelt. Dat is het! Slice the Pie stuurt uw recensie naar de artiesten/modeontwerpers/commerciële producenten. Het loon ligt tussen € 0,05 en € 0,20 per nummer, afhankelijk van je recensies. Je moet minimaal 17 jaar oud zijn. Je wordt twee keer per week betaald via PayPal, dus je moet een account aanmaken.

Leer studenten virtueel

Er zijn veel online bijlesbedrijven, maar ze zijn niet allemaal gerenommeerd en ze nemen niet allemaal tieners in dienst. Zoek grondig naar banen voor peer-tutoring om er een te vinden die bij uw vaardigheden past. TUTR is een online bijlesapp die studenten inhuurt. Als u online geen betrouwbaar bedrijf kunt vinden, maak dan reclame voor uw eigen virtuele bijlesdiensten voor tieners in de regio. U kunt een platform zoals Facebook gebruiken om op één plek te videochatten en betalingen te accepteren. Tienerdocenten verdienen doorgaans tussen €10 en €15 per uur.

Wees een voice-overacteur

Droom je ervan acteur te worden? Breek in de business met Voices.com als voice-overacteur! Er is geen leeftijdsgrens. Je kunt gratis lid worden, maar er zijn ook lidmaatschapsniveaus met kortingen voor kinderen en tienerleden. Je moet een stemvoorbeeld uploaden samen met je profiel, zodat potentiële werkgevers je kunnen vinden en weten hoe je klinkt. Voices verzorgt opnames voor audioboeken, filmtrailers, documentaires, bedrijven, podcasts, televisie, onderwijsinstellingen en telefoonopnames. Het loon varieert afhankelijk van het project, met een gemiddelde van $ 100 per voice-overproject.

Verkoop uw grafische ontwerpen

Als je een getalenteerde grafisch ontwerper bent, dan vind je CaféPress.com misschien een goede locatie. U kunt uw eigen bedrijf starten door uw ontwerpen voor verschillende items te uploaden, zoals t-shirts, hoodies, sweatshirts, woondecoratie en nog veel meer. U beta alt CafePress een percentage van elke verkoop en het restant wordt naar uw PayPal-rekening gestuurd, of u kunt op de ouderwetse manier gaan en een cheque ontvangen. Zodra uw ontwerp live is, hoeft u verder niets meer te doen. Dit is een geweldige manier om een inkomstenstroom te genereren die niet veel werk vereist nadat u de eerste installatie heeft uitgevoerd en u alles op zijn plaats heeft. Upload zoveel ontwerpen op zoveel producten als je wilt. Je kunt je ontwerpen altijd toevoegen, verwijderen of bewerken. Je moet minimaal 13 jaar oud zijn.

Mogelijkheden om thuis te werken voor tieners

Online werken vanuit huis vereist het vermogen om legitieme online zakelijke kansen te herkennen en een aantal serieuze tijdmanagementvaardigheden. Het vinden van banen voor tieners ouder dan 13 jaar in de echte of virtuele wereld kan een uitdaging zijn, maar het is niet onmogelijk.

Aanbevolen: