Alaska-cruisepakketten inclusief vliegtickets

Inhoudsopgave:

Alaska-cruisepakketten inclusief vliegtickets
Alaska-cruisepakketten inclusief vliegtickets
Anonim
Regent Seven Seas Mariner-cruiseschip
Regent Seven Seas Mariner-cruiseschip

Alaska is een populaire reisbestemming, en deze wordt vaak verkend via een cruise. Omdat veel rederijen concurrerende Alaska-cruises aanbieden, is het aanbieden van opties inclusief vliegtickets een manier om cruisemaatschappijen te helpen zich te onderscheiden.

Luxe all-inclusive cruisepakketten naar Alaska

AlaskaCruises.com van iCruise.com heeft all-inclusive cruisepakketten voor Alaska, inclusief vlucht, hotel, cruise en meer. Cruises vinden plaats op Regent Seven Seas Cruises en beginnen bij $ 4.799 per persoon. Voor die prijs kun je het volgende verwachten:

  • Vliegkosten, een nacht in het Hilton Anchorage en transfers/bagageafhandeling
  • Onbeperkt goede wijn en premium sterke drank, wifi, vooraf betaalde fooien en specialiteitendiners
  • Onbeperkte excursies aan wal
  • $300 boordtegoed per suite, American Express-cadeaubon
  • Verlaging van de aanbetaling

Als u Concierge Suites en hoger boekt, krijgt u extra voordelen, zoals een landprogramma voor of na de cruise op bepaalde reizen, online reserveringen voor excursies aan wal, 15 minuten gratis telefoontijd van schip naar wal en kortingen bij geselecteerde aankopen. Penthouse Suites en hoger genieten van voorzieningen op conciërgeniveau, plus een iPad- en iPhone-dock, butlerservice en keuze uit zeep, shampoo en lotions van L'Occitane of Hermes.

Cruise-opties

Voorbeelden van de Alaska-cruises die onder het speciale pakket vallen zijn:

  • Luxe aan de grens 8 nachten/9 dagen:Begint in Vancouver en eindigt in Anchorage. Prijzen voor suites beginnen bij $ 4.799.
  • In het kielzog van de bultruggen 11 nachten/12 dagen: begint in Anchorage en eindigt in Vancouver. Prijzen voor suites vanaf $ 7.469.
  • Seizoen van de bruine beer 12 nachten/13 dagen: vertrekt vanuit Vancouver en eindigt in Anchorage. Prijzen voor suites vanaf $ 8.299.

Air Inclusive-programma

Vliegtarieven zijn inbegrepen vanuit Amerikaanse en Canadese gateway-steden, waaronder populaire hubs zoals Atlanta, Dallas, Denver, Detroit, New York, Los Angeles, Minneapolis, Seattle, San Francisco, Toronto en Vancouver.

Ponant Cruises

Vrouw met verrekijker op cruiseschip in Alaska
Vrouw met verrekijker op cruiseschip in Alaska

Ponant Cruises is een Franse cruiseschipexploitant opgericht in 1998. Ponant heeft vijf kleine cruiseschepen die onder de Franse vlag opereren. Hun cruises varen over de hele wereld, inclusief enkele routes in Alaska. Bij deze ultraluxe cruises zijn in sommige gevallen ook de vliegtickets inbegrepen: over het algemeen binnenlandse vluchten, maar ook enkele internationale langeafstandsvluchten.

De noordwestelijke doorgang

De Noordwest Passage is een cruise van 23 dagen/22 nachten die vertrekt vanuit Kangerlussuaq, Groenland en aankomt in Nome, Alaska. Het omvat vluchten van Parijs naar Kangerlussuaq en Nome naar Seattle (economy class). Verschillende poorten omvatten:

  • Sisimiut: de tweede grootste stad van Groenland
  • Ilulissat: UNESCO-werelderfgoed
  • Inalik: Hart van de Beringzee, tussen Alaska en Rusland
  • Fairway Rock: Klein rotsachtig eiland tussen Rusland en Alaska, de thuisbasis van veel zeevogels, zeehonden en walrussen.
  • King Island: Ooit bewoond door de Iñupiat, maar nu is het eiland in Alaska verlaten
  • Nome: meest westelijke punt van Alaska, ooit een voormalig goudmijnstadje midden in de wildernis

Dit is een luxe expeditiecruise die buiten de gebaande paden gaat en havens bezoekt die de meeste andere cruisemaatschappijen niet kunnen bereiken. Eén ding om op te merken bij Ponant-cruises is dat u, vanwege het afgelegen karakter en de tijdsduur op zee, uiterlijk 45 dagen vóór vertrek een medisch certificaat van uw arts moet overleggen, evenals een ingevulde medische vragenlijst.

Prijzen beginnen bij € 24.450 (ongeveer $ 29.000 US) voor Prestige Deck 4.

Oceaniëcruises

Oceaniëcruises in Alaska
Oceaniëcruises in Alaska

Oceania Cruises biedt verschillende routes naar Alaska, waaronder de Great Northwest, een 11-daagse reis die vertrekt vanuit San Francisco en eindigt in Vancouver. Net als andere Alaska-cruises stoppen deze op populaire plaatsen zoals Ketchikan en Juneau, terwijl ze door de Inside Passage en Hubbard-gletsjer varen.

De tarieven in de categorie OLife Fare zijn inclusief vliegtickets vanuit ongeveer 20 steden. De tarieven beginnen bij $3.049 voor een Inside Stateroom en lopen op tot $11.649 voor de Owner's Suite. Zonder vliegtickets kost dezelfde cruise $ 2.399 tot $ 10.999.

Met de OLife Fare-klasse krijgt u extra voordelen, afhankelijk van de reisklasse. Er is gratis internet beschikbaar op één apparaat per hut, terwijl Owner's, Vista en Oceania Suites toegang krijgen tot twee apparaten per suite. Er zijn enkele excursies aan wal beschikbaar, en reizen van deze lengte krijgen zes gratis excursies aan wal.

Vliegtickets boeken via cruisemaatschappijen

In sommige gevallen zult u geen gebundelde cruises en vliegtickets vinden zoals de bovengenoemde voorbeelden, maar sommige cruisemaatschappijen bieden de mogelijkheid om uw vliegticket te boeken in combinatie met uw cruise. Dit is vaak tegen een gereduceerd tarief en kan in één betaling rechtstreeks bij de cruisemaatschappij worden gebundeld. Bij de meeste moet u een 800-nummer bellen om uw vliegticket te boeken, maar met Princess Cruises kunt u online vliegtickets vergelijken wanneer u een keuze maakt voor specifieke cruises.

Princesscruises

Binnenpassage Princess Cruise
Binnenpassage Princess Cruise

Met Princess Cruises kunt u de Inside Passage verkennen tijdens een zevendaagse retourcruise vanuit Seattle of Vancouver, een 10-daagse retourcruise vanuit San Francisco en een 12-daagse retourcruise vanuit Los Angeles. Enkele reiscruises duren zeven dagen en vertrekken vanuit Vancouver in noordelijke richting of vanuit Anchorage in zuidelijke richting.

Enkele voorbeelden van prijzen, inclusief het toevoegen van vliegtickets met Princess EZair-vluchten, zijn:

  • 7-daagse Seattle / Inside Passage met Glacier Bay National Park: tarieven beginnen vanaf $ 864 voor een binnenhut. Vluchten vanuit Newark kosten $ 401,21 (flexibel) met United Airlines, waardoor de cruise $ 1.265,21 per persoon kost. Vluchten vanuit Denver met Alaska Airlines kosten $ 154,24 (flexibel), waardoor de cruise $ 1.018,24 per persoon kost.
  • 10-daagse San Francisco / Inside Passage: Interieurhutten beginnen bij $ 1.399. Vluchten vanuit Atlanta kosten $ 421,89 bij American Airlines, waardoor de cruise $ 1.820,89 per persoon kost. Vluchten vanuit New York (JFK) kosten $ 254,67 met Delta, waardoor de cruise $ 1.653,67 kost.

2018 is een ideaal moment om Princess Cruises te kiezen voor uw cruise in Alaska, aangezien zij hun aanbod echt aan het uitbreiden zijn. Ze zullen 130 cruiseafvaarten hebben, waarvan meer dan 75% naar Glacier Bay National Park vaart. Er zijn ook meer dan 22 cruisetouropties waarmee reizigers het binnenland van Alaska kunnen bezoeken. Er is een volledig seizoen met bezoeken aan Icy Strait Point, die zijn opgenomen in alle zevendaagse reisroutes van de Voyage of the Glaciers in noordelijke richting.

Voor- en nadelen van cruisepakketten

Er zijn lange discussies op sites als Cruise Critic over de voor- en nadelen van het boeken van lucht-/zeepakketten. In sommige gevallen vliegt u niet met grote luchtvaartmaatschappijen en kunnen de voordelen en klantenservice minimaal zijn. In sommige gevallen geeft u ook de flexibiliteit op omdat de cruisemaatschappij/luchtvaartmaatschappij de route kiest, wat zou kunnen betekenen dat u verbinding maakt via twee tot drie steden in plaats van een directe vlucht of vluchten met slechts één tussenstop. Het andere risico is dat als u dicht bij de vertrektijd van de cruise boekt, u mogelijk niet echt een toegewezen stoel krijgt en merkt dat u uit het vliegtuig wordt gestoten ten gunste van een betalende klant die eerder heeft geboekt.

De juiste cruise naar Alaska kiezen

Als u besloten heeft dat een Alaska cruise lucht- en zeepakket geschikt voor u is, is het belangrijk om elke optie zorgvuldig te vergelijken, zelf de prijs van uw vliegticket te bepalen en met uw reisagent te praten om er zeker van te zijn dat u de juiste prijs krijgt beste deal en controleer de meest actuele prijzen.

Aanbevolen: