Hoe je een vriendin kunt krijgen op de middelbare school

Inhoudsopgave:

Hoe je een vriendin kunt krijgen op de middelbare school
Hoe je een vriendin kunt krijgen op de middelbare school
Anonim
twee koppel
twee koppel

Het starten van de middelbare school is een spannend nieuw avontuur. Je maakt nieuwe vrienden en ontmoet veel meisjes. Misschien heb je iemand op het oog en wil je haar graag tot je vriendin maken. Doe het stap voor stap en voordat je het weet, zal zij beseffen hoe speciaal jij ook bent. Het kan het begin zijn van een geweldige romance, of misschien gewoon een geweldige vriendschap, maar je zult zeker opvallen tussen de rest van de jongens van jouw leeftijd.

Stap één: val op

Je kunt het meisje niet krijgen als ze niet weet dat je bestaat. Wees weloverwogen en creatief, en voordat je het weet, zal ze het merken.

Wees jezelf

Het is belangrijk om jezelf te zijn als je een vriendin probeert te krijgen. Als je oneerlijk bent over wie je bent, zal ze dat uiteindelijk zien en zal ze gekwetst zijn omdat je tegen haar hebt gelogen. Bovendien wil je geen meisje dat de echte jij niet leuk vindt, toch?

  • Blijf de activiteiten doen die je al leuk vindt. Als je niet van sport houdt, doe dan niet alsof je een sport beoefent, simpelweg omdat het meisje van jocks houdt.
  • Blijf bij je moraal en overtuigingen. Verander je persoonlijke geloofssysteem niet om de aandacht van iemand anders te trekken.

Als je volledig verandert wie je bent om een vriendin te krijgen, zal ze het moeilijk vinden om je te respecteren. Het kan zijn dat je onoprecht overkomt. Als u in uw comfortzone blijft, kunt u ook die ongemakkelijke situaties vermijden waarin u uw voet zo ver in uw mond steekt dat u hem er nooit meer uit kunt trekken.

Maak kennis met haar

Een van de belangrijkste aspecten om ervoor te zorgen dat een meisje je opmerkt, is haar leren kennen. Als je begrijpt wie ze is en haar laat weten dat je haar innerlijke zelf ziet, zal ze zich natuurlijk meer tot je aangetrokken voelen.

  • Ontdek welke hobby's ze heeft en vraag haar ernaar.
  • Luister echt als ze praat. Knik niet alleen maar met je hoofd en denk na over welk tussendoortje je gaat eten als je thuiskomt van school. Luister naar haar en draag waar mogelijk bij aan het gesprek met een opmerking of een vraag.
  • Vraag naar haar familie. Als je weet of ze broers en zussen heeft, bij haar ouders woont of een grote familie heeft, kun je beter begrijpen wie ze is.
  • Maak er een punt van om haar vrienden te leren kennen.
  • Vraag wat haar favoriete eten is, favoriete kleur, etc. Vraag natuurlijk niet naar al deze dingen tegelijk. Je zult haar langzaam willen leren kennen, anders kom je misschien over als een stalker.

Kleed je om indruk te maken

Neem de tijd om er iets beter uit te zien dan je normaal zou doen. Dit betekent niet dat je de deur uit moet gaan en een hoop geld moet uitgeven aan een nieuwe garderobe of kleding moet dragen die je normaal niet zou dragen. Het betekent simpelweg:

  • Zorg ervoor dat alle kleding schoon is en vrij van scheuren en scheuren.
  • Draag kleding die een beetje nieuwer en helderder is in plaats van de vervaagde favorieten.
  • Neem wat extra tijd voor je haar.
  • Zorg ervoor dat je schoon bent en lekker ruikt. Dit lijkt misschien een gegeven, maar soms kun je gemakkelijk op een zijspoor raken, vooral als je een sport beoefent en haar plotseling ziet na de grote wedstrijd. Neem de tijd om even snel te douchen in de kleedkamer, dan maak je een betere indruk.
  • Als je acne hebt, ga dan naar een dermatoloog om het onder controle te krijgen. Hoewel de meeste adolescenten acne ontgroeien, kan het ervoor zorgen dat u zich zelfbewust voelt, en het is belangrijk om u zelfverzekerd te voelen en er zelfverzekerd uit te zien.
  • Neem geen bad in parfum. Niemand wil stikken als je in een geurwolk naar boven loopt. Bovendien zijn sommige mensen gevoelig voor parfums, waardoor het meisje misselijk kan worden als jij in de buurt bent. Dat is het laatste wat je wilt!
Jongen student praten met meisje in de gang
Jongen student praten met meisje in de gang

Trek haar aandacht

Nu is het tijd om haar aandacht te trekken. Je wilt dat ze je opmerkt, maar je wilt niet onaangenaam overkomen.

  • Zoek een balans tussen haar leren kennen en je vrienden niet negeren. Als je haar in de gang ziet, ga dan even weg van je vrienden om hallo te zeggen, maar ren en haal ze in. Zit bij haar op de schoolbijeenkomst, maar zit met je vrienden bij de grote wedstrijd.
  • Als je haar tegenkomt op een feestje of schoolevenement, glimlach dan en zeg hallo. Wees niet bang om een gesprek met haar te hebben. Het helpt om een aantal vragen in gedachten te hebben die je haar wilt stellen, zoals hoe het met haar broertje gaat en of de cheerleaders klaar zijn voor hun eerste wedstrijd.

Stap twee: laat haar zien dat je om haar geeft

Zelfs als ze je opmerkt, zal een meisje je misschien niet meteen als vriendjesmateriaal beschouwen. Om haar aan jou te laten denken als een mogelijk vriendje, moet je haar laten zien dat je op die manier om haar geeft.

Complimenteer haar

Probeer haar een compliment te geven als je haar voor het eerst ziet. Maak je geen zorgen, je zult niet flauw overkomen als je oprecht bent en de complimenten redelijk houdt.

  • Waarom vind je haar leuk? Heeft ze een geweldige lach? Zeg haar: "Ik hou van je lach."
  • Ziet ze er leuk uit vandaag? Vertel haar dat het je is opgevallen door iets te zeggen als: 'Je ziet er heel leuk uit vandaag.' Je wilt op dit moment niet te sterk overkomen, dus misschien wil je woorden als 'mooi' bewaren voor als je daadwerkelijk met haar uitgaat.
  • Meisjes willen geen vriend die haar alleen maar leuk vindt omdat ze mooi of populair is. Als je haar een compliment geeft, concentreer je dan ook op zaken als haar persoonlijkheid of prestaties.

De aardige man wint altijd

In de films kiezen meisjes soms voor de slechte jongen, maar in het echte leven willen meisjes een man die hen aardig behandelt. Houd deze dingen in gedachten:

  • Als je een zus hebt, hoe zou je dan willen dat haar vriend haar behandelt?
  • Gebruik je manieren. Als je haar ouders ontmoet, schud dan de hand, vertel ze dat het leuk is ze te hebben ontmoet en zeg 'alsjeblieft' en 'bedankt'.
  • Kauw met je mond dicht. Het is gemakkelijk om de gewoonte aan te nemen om snel te eten en je geen zorgen te maken of je mond gesloten is, maar geen enkel meisje wil een halfgekauwd stuk hamburger in de mond van een man zien rondrollen.
  • Meisjes vinden het leuk als je de deur voor ze openhoudt, dus houd de deur vast en laat haar naar het klaslokaal of de school voor je gaan.
  • Praat niet over andere mensen en probeer anderen te helpen. Meisjes willen over het algemeen een date hebben met een man die bekend staat als aardig tegen iedereen.

De sleutel is om dingen met een oprecht hart te doen. Ontwikkel de geest van een aardig en aardig persoon, en je zult een kwaliteitsmeisje aantrekken dat ook een aardig persoon is.

Lichaamstaal is belangrijk

Let goed op haar lichaamstaal. Het kan je helpen erachter te komen of ze je meer leuk begint te vinden dan alleen een vriendin. Tekenen dat ze je misschien leuker vindt dan alleen een vriendin zijn onder meer:

  • Ze leunt naar je toe terwijl je spreekt.
  • Ze lacht.
  • Ze houdt oogcontact met je, of je ziet haar naar je kijken.
  • Ze lacht om je grappen, zelfs als ze flauw zijn.
  • Ze legt mogelijk haar hand op uw arm of schouder als ze met u praat.

Deze dingen kunnen natuurlijk ook een teken van vriendschap zijn, maar ze laten wel zien dat ze je in ieder geval een sympathiek persoon vindt en dat is een goed begin.

Jongen en meisje praten in de klas
Jongen en meisje praten in de klas

Laat haar zich speciaal voelen

Je hebt haar vrienden leren kennen en met haar gesproken in de klas. Nu is het tijd om haar zich speciaal te laten voelen en haar te laten weten dat je in haar geïnteresseerd bent.

  • Help haar. Draag haar boeken naar haar klas. Bied aan om haar te helpen met studeren voor de grote test. Open haar kluisje als ze moeite heeft met de combinatie.
  • Vraag haar telefoonnummer en sms haar om haar te laten weten dat je aan haar denkt.
  • Koop haar favoriete reep en breng hem naar school.
  • Zorg dat ze ergens mee helpt. Is zij goed in Engels en jij niet? Vraag haar of ze je wil helpen met studeren, omdat ze zo goed is in Engels.
  • Staar naar haar gezicht en in haar ogen. Laat je ogen niet afdwalen, anders vermoedt ze dat je alleen geïnteresseerd bent in fysieke dingen en niet in haar als persoon.
  • Vertel haar dat je blij bent haar te zien of dat je het leuk vond om met haar te praten.
  • Als je afscheid neemt na de les of een andere gebeurtenis, blijf dan een moment langer hangen dan nodig is om haar te laten weten dat je niet graag van haar zijde wilt wijken.

Stap 3: Vraag naar de datum

Veel jongens vragen zich af hoe ze een meisje op de middelbare school mee uit moeten vragen. Zodra je haar aandacht hebt getrokken en ze weet dat je geïnteresseerd bent, is het tijd om haar mee uit te vragen. Houd er rekening mee dat een date kan bestaan uit het samen bijwonen van het schooldansje, rondhangen met een groep vrienden of een familiediner bij jou thuis.

Bepaal of ze je leuk vindt

De meeste jongens zijn behoorlijk nerveus als ze een meisje mee uit vragen. Wat als ze nee zegt? Wat als ze lacht? Wat als haar vrienden ook lachen? De sleutel is om erachter te komen of ze je leuk vindt. Als dat zo is, ga dan verder zonder er al te veel over na te denken. Het ergste dat kan gebeuren is dat ze nee zegt. Ze wil nog steeds vrienden zijn. Als je het zo bekijkt, heb je niet veel te verliezen.

  • Let op haar lichaamstaal.
  • Zoekt ze jou?
  • Zit ze naast je in de klas?
  • Heeft ze interesse getoond in jouw voorkeuren en antipathieën? Vraagt ze naar je familie, interesses, huisdieren?

Als je het nog steeds niet zeker weet, kun je naar de eeuwenoude terugvalpagina gaan en je vriendin met haar vriendin laten praten om te zien wat zij van je denkt. Het gesprek gaat ongeveer zo. 'Hé, Mary, wat vindt Sarah van mijn vriend Johnny?' Het antwoord zal je veel vertellen, omdat je er zeker van kunt zijn dat Sarah Mary heeft verteld wat ze denkt. Mary zal Sarah ook een tip geven dat je vriendin erom vroeg en dit kan haar erop voorbereiden dat je erover zou kunnen nadenken om haar mee uit te vragen.

Lachende vrouwelijke student werkt aan een wetenschappelijke opdracht
Lachende vrouwelijke student werkt aan een wetenschappelijke opdracht

Vraag het op de juiste manier

Je hebt al dit werk gedaan, het laatste wat je wilt is haar een ongemakkelijk gevoel geven als je haar mee uit vraagt. De sleutel is om het casual te houden, maar niet te casual, anders kom je misschien in de vriendenzone terecht.

  • Beslis voordat je haar mee uit vraagt wanneer en waar de date zal plaatsvinden. Je kent haar, dus je zou al moeten weten wat haar ouders haar zullen toestaan te doen. Groepsafspraken, bij je thuis rondhangen of afspreken voor een spelletje zijn allemaal goede ideeën.
  • Denk na over haar schema. Als ze in de band zit, zoek dan een andere vriend in de band en vraag hun oefen- en wedstrijdschema op en zorg ervoor dat ze vrij is op de dag dat je haar mee uit vraagt.
  • Benader haar als ze alleen is en niet omringd is door een groep vrienden. Meisjes voelen zich soms ongemakkelijk als ze in het bijzijn van anderen worden gevraagd en weten niet goed hoe ze moeten reageren.
  • Vraag het persoonlijk. Stuur geen sms of bericht op sociale media. Laat haar zien dat je moediger en anders bent dan andere jongens. Ja, het is eng, maar je kunt het doen. Haal diep adem en zeg de woorden.

Als ze nee zegt, gaat je leven door en hoewel het misschien prikt, zal er een dag komen waarop je geïnteresseerd bent in een ander meisje.

Wat te zeggen

Dit deel zou gemakkelijk moeten zijn. Ze weet dat je haar leuk vindt en denkt dat ze speciaal is. Je weet wat je haar gaat vragen, wanneer en waar. Nu hoeft u het alleen maar te vragen. Zeg iets als:

  • " Hallo, Sarah. We praten al een tijdje en ik denk dat je weet dat ik je echt leuk vind. Ik wilde je vragen of je met mij naar de film wilt gaan (voeg andere namen toe als je ouders dat nodig hebben daten in groepen) aanstaande woensdag om 6.30 uur om XYZ Movie te zien."
  • " Sarah, ik zou het geweldig vinden als je over twee weken met mij meegaat naar het schoolfeest als mijn date."
  • " Kom zaterdag om twee uur bij mij thuis koken en laten we elkaar beter leren kennen. Wat zeg jij ervan?"

De bovenstaande voorbeelden zijn eenvoudig en to the point. Het is duidelijk dat je haar mee uit vraagt en niet alleen maar om als vrienden rond te hangen. Je moet bedenken wat het beste werkt voor jouw persoonlijkheid, maar zorg ervoor dat je haar een gebeurtenis, datum en tijd geeft en dat je het een date noemt, zodat ze duidelijk weet wat je denkt.

Hoe te reageren als ze nee zegt

Bereid je van tevoren voor dat ze misschien nee zegt. Er zijn veel redenen waarom een meisje nee zou kunnen zeggen als haar wordt gevraagd voor een date, zoals:

  • Ze is nog niet klaar voor een date.
  • Haar ouders staan haar nog niet toe om te daten.
  • Ze praat al met een andere man.
  • Je overrompelt haar en ze weet niet wat ze moet zeggen.
  • Ze wil je eerst beter leren kennen.
  • Ze ziet je gewoon niet als een vriendje en ziet je misschien nooit zo.

Geef de hoop echter niet op. Als ze nee zegt, vertel haar dan dat het goed is, maar dat je het waarschijnlijk nog een keer zult vragen. Dit vertelt haar dat je haar nog steeds leuk vindt. Als ze nee heeft gezegd om een andere reden dan dat ze je niet zo leuk vindt, kan ze de volgende keer ja zeggen. In het slechtste geval zal ze zich gevleid voelen dat je haar leuk vindt en hopelijk kunnen jullie hele goede vrienden blijven.

Stap 4: Vraag haar om je vriendin te zijn

Uitzoeken hoe je op de middelbare school een meisje zoals jij kunt maken, is de eerste stap, maar als je er klaar voor bent, is het tijd om haar te vragen je vriendin te worden.

Voordat je het vraagt

Voor jongens van de middelbare school die geïnteresseerd zijn in het hebben van een vriendin, zijn er enkele dingen die je wilt overwegen. Het woord 'vriend' is een belangrijk onderdeel van de vergelijking. Als deze persoon niet iemand is met wie je jezelf tijd ziet doorbrengen en je niet van haar gezelschap houdt, is ze misschien niet de beste keuze voor een romantische relatie. Je moet er waarschijnlijk voor zorgen dat je haar goed kent voordat je van vriendschap overgaat op daten.

Hoe je een meisje vraagt om je vriendin te zijn

Als je haar hebt leren kennen en haar wilt vragen om je vriendin te worden, is de beste aanpak een openhartige, eerlijke aanpak. Hoewel het moeilijk is om jezelf op de voorgrond te plaatsen, omdat er altijd een kans bestaat dat de ander je als datingpartner zal afwijzen, weet je het antwoord pas als je het vraagt.

  • Vertel het meisje dat je haar meer leuk vindt dan alleen een vriendin.
  • Wees romantisch. Geef haar bloemen, schrijf haar een briefje en complimenteer haar met oprechte woorden.
  • Vraag haar of ze jouw vriendin wil zijn.

    Flirten en liefdesbriefjes doorgeven
    Flirten en liefdesbriefjes doorgeven

Comfortabele situaties

Als het meisje ja zegt en ermee instemt om je vriendin te zijn, stel dan enkele basisregels op die de datingsituatie voor jullie beiden comfortabeler zullen maken. Deze grenzen beschermen jullie beiden tegen pijn en zorgen ervoor dat je niet in een ongemakkelijke situatie terechtkomt met druk waar je misschien nog niet klaar voor bent.

  • Ga uit met een groep vrienden in plaats van veel tijd alleen door te brengen.
  • Ga alleen rond bij elkaar thuis als er andere mensen aanwezig zijn.
  • Ga ermee akkoord dat je niet met andere mensen flirt. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar als jonge mensen is het gemakkelijk om de focus te verliezen. Het laatste dat je wilt doen is de ander kwetsen en haar zelfvertrouwen schaden.

Praat met je ouders en haar ouders over welke richtlijnen zij vinden dat er moet zijn. Omdat je nog niet autorijdt, zul je voor vervoer afhankelijk zijn van je ouders, dus het is slim om hen bij dit gesprek te betrekken.

Tips om een vriendin te krijgen op de middelbare school

Een vriendin krijgen kan moeilijk zijn, niet alleen voor middelbare scholieren, maar voor elke leeftijd. Met haar praten kan in het begin intimiderend zijn. Proberen de lichaamssignalen die ze je geeft te lezen of te begrijpen, kan op zijn zachtst gezegd verwarrend zijn. Leer enkele tips en trucs om je zelfverzekerd te voelen, verlegenheid te overwinnen en zelfs te leren flirten.

Leren flirten

Je bent niet geboren met de kennis hoe je moet flirten, en vooral voor middelbare scholieren kan het een beetje ongemakkelijk aanvoelen. Met een glimlach, nonchalante aanrakingen en oogcontact kun je een heel eind op weg zijn om een flirtexpert te worden.

Laat verlegenheid niet winnen

Het is moeilijk om je geliefde een compliment te geven als je het moeilijk vindt om met haar te praten. Omdat flirten veel te maken heeft met lichaamstaal, kan het overwinnen van verlegenheid net zo eenvoudig zijn als naar haar glimlachen en ervoor zorgen dat je er zelfverzekerd uitziet. Als je het heel moeilijk vindt om met haar te praten, probeer dan haar vrienden te leren kennen. Dit kan je helpen dichter bij haar te komen en je minder te schamen.

Wees zelfverzekerd

Onthoud dat 90% van vertrouwen een daad is. Je binnenkant draait misschien rond als slangen, maar als je je hoofd omhoog houdt, oogcontact maakt en glimlacht, zullen mensen denken dat je zelfvertrouwen hebt. Haal diep adem en geloof in jezelf. Het kan ook nuttig zijn om jezelf een peptalk te geven, zoals: "Ik kan dit."

Begin klein

De gedachte om met je vlam te praten kan je angst bezorgen. Je hoeft niet alles tegelijk te doen. Vergeet niet om klein te beginnen. Begin met een klein compliment of hallo zeggen in de gang en werk jezelf toe tot een gesprek. Dit kan ervoor zorgen dat je niet te overweldigd raakt en dat je angst de overhand krijgt.

Heb je een vriendin nodig op de middelbare school?

Sommige mensen beweren misschien dat je op de middelbare school geen vriendin nodig hebt, maar in de zevende en achtste klas lijken de meeste leerlingen samen te werken. De vraag is niet zozeer of je een vriendin nodig hebt, maar of je klaar bent voor een vriendin.

  • Ben je klaar om tijd met je vrienden op te geven om met een meisje door te brengen?
  • Beoefen je meerdere sporten, of ben je betrokken bij zoveel schoolactiviteiten dat je je schoolwerk nauwelijks kunt bijhouden? Tijd vrijmaken voor een vriendin kan je afleiden en je cijfers kunnen eronder lijden.
  • Ben je voorbereid op het drama dat soms gepaard gaat met daten?
  • Ben je er emotioneel klaar voor om de behoeften van iemand anders op de eerste plaats te zetten?

Vrienden die meisjes zijn

Het feit dat de meeste andere studenten paren vormen, betekent niet dat jij dat ook hoeft te doen. Als je er nog niet klaar voor bent, moet je wachten tot je een vriendin hebt. Je hebt de hele middelbare school, de universiteit en daarbuiten de tijd om een relatie met het andere geslacht te beginnen. Soms is het beter om het informeel te houden en een goede vriendin te hebben die toevallig ook een meisje is. Je weet wanneer de tijd rijp is om van haar, of een ander meisje, je vriendin te maken.

Aanbevolen: