Mooie bescheiden galajurken

Inhoudsopgave:

Mooie bescheiden galajurken
Mooie bescheiden galajurken
Anonim

Bescheiden galajurken vinden

Afbeelding
Afbeelding

Het vinden van een bescheiden galajurk klinkt misschien moeilijk, omdat veel populaire kledingstijlen vaak onthullend zijn. Met een beetje zoeken vind je echter de perfecte galajurk voor jou, die niet te veel huid laat zien. De definitie van bescheidenheid kan voor iedereen anders zijn, maar bescheiden jurken zijn doorgaans:

  • Decolleté volledig bedekken
  • Bedek de meeste of alle benen
  • Houd het achter- en middengedeelte bedekt
  • Heb een lossere pasvorm

Moderne lange mouwen in kant

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Krijg de look met lange mouwen zonder je matronisch te voelen als je een jurk koopt met een kanten lijfje en kanten mouwen. Moderne trendy kleuren zoals donkerblauw of roze geven de jurk een jeugdige uitstraling in tegenstelling tot standaard zwart of wit kant. Deze stijl past bij de meeste lichaamstypes vanwege de A-lijn rok, maar werkt het beste bij meisjes met kleinere borsten.

H altertopjurk

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Als je het goed vindt om wat schouder en rug te laten zien, is een h alterjurk een goede optie. De hoge halsstijl van de top geeft je volledige bedekking, zelfs op een grote borst. Het chiffonmateriaal met ruches zweeft moeiteloos over elk lichaamstype en geeft je een etherische look. Voor een meer bescheiden versie kun je een schattige cape van chiffon toevoegen en het romantische gevoel van de stof behouden.

Korte galajurk met mouwen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Voor proms waar korte jurken de norm zijn, kun je een schitterende jurk tot op de knie dragen. De onderlaag van de rok reikt tot net boven de knie, terwijl de transparante overlaag meer bedekking biedt en tot onder de knie v alt. Korte mouwen en een hoge halslijn zorgen voor bescheidenheid, terwijl de top met pailletten en de ronde opening aan de achterkant het geheel een modern tintje geven.

jurk met fladdermouwen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Als je schouderbedekking nodig hebt die je niet verstikt op de dansvloer, overweeg dan een jurk met fladdermouwen. Deze losvallende korte mouwen bedekken de schouders en het bovenste deel van de arm, maar zijn aan de onderkant van de arm open zodat je toch vrij kunt bewegen. De A-lijn pasvorm en hogere halslijn maken deze jurk ideaal voor meisjes van elk formaat.

Bescheiden tweedelige jurk

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Het is heel goed mogelijk om zowel trendy als bescheiden te zijn met je galajurk! Krijg de hippe look van een tweedelige jurk met alle bedekking die je nodig hebt als je kiest voor een top met hoge hals, mouwen en een rok met hoge taille. Je borst, schouders en benen worden volledig bedekt terwijl slechts een stukje van je middenrif zichtbaar is. Een gemakkelijke truc om dat stukje buik te verbergen is door een nude tanktop onder de outfit te dragen, waardoor de illusie ontstaat dat je middenrif zichtbaar is.

Op de rode loper geïnspireerde jurk met 3/4 mouwen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Kanaal het oude Hollywood en je favoriete beroemdheidsjurken met een jurk met driekwart mouwen en volledig kralen. Met deze elegante look zijn meisjes van elke maat en vorm klaar voor de rode loper. De taille met riem geeft definitie aan elk lichaam, terwijl de V-vormige achterkant het jeugdiger doet aanvoelen.

Griekse jurk met hoge hals

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Krijg direct een moeiteloze schoonheid met een Griekse jurk. De hoge halslijn van de chiffon-overlay zorgt voor bedekking van de borst, terwijl de losse stof en taille met riem je lichaamsvorm benadrukken zonder deze te omhelzen. Meisjes met elk lichaamstype kunnen deze vloeiende jurk rocken met bling-bling accessoires om de look visueler te maken.

Elegante maxi-jurk met vierkante hals

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Meisjes met kleinere borsten en een platter middengedeelte zullen dol zijn op deze op ballerina's geïnspireerde maxi met vierkante hals en spaghettibandjes. De aansluitende top en het middengedeelte geven je een jeugdige bedekking van de borst, terwijl de vloeiende rok wijd draait terwijl je danst. Voeg een met juwelen versierde riem en accessoires toe om deze moeiteloze look nog meer glamour te geven.

Bescheiden jurk met één schouder

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Pronk met je schouders en bedek je borst met een bescheiden jurk met één schouder. De aansluitende top met ruches is ideaal voor vollere borsten en biedt toch volledige bedekking. De extra lange en vloeiende rok zal je zeker helpen een grootse entree te maken op het bal.

Elegante broek en een overhemdjurk

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Voor de ultieme trendy, bescheiden look, kies je voor een hoog-laag overhemdjurk met ruches en een avondkleding-sigaretten- of smokingbroek. Dit prachtige ensemble geeft je dekking van nek tot enkels, van voor tot achter en werkt bij elk lichaamstype. Geef de look een eleganter gevoel met luxe, schitterende hakken of laarsjes. Voeg een elegante skinny riem en formele sieraden toe om de look af te ronden.

Tanktop baljurk

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Meisjes met kleinere borsten kunnen een top in tanktopstijl uitproberen op een elegante baljurk. De brede bandjes en vierkante halslijn bedekken je borst en meer van je bovenlichaam dan een mouwloze of strapless jurk. De volle rok zweeft weg van het lichaam, zodat deze niet te nauwsluitend is. Voeg lange operahandschoenen toe en draag een satijnen tanktop met hogere hals onder de top voor nog meer dekking.

jurk met korte mouwen en pailletten

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Bedek je borst en schouders met een elegante avondjurk met pailletten en kapmouwtjes. Je ziet eruit als een filmster in deze stijl die geschikt is voor lange, slanke meisjes. De hoge, gedrapeerde achterkant geeft een uniek tintje aan deze klassieke rode loperlook met minitrein. Een los taille- en heupgedeelte zorgt ervoor dat deze jurk niet te sexy aanvoelt.

Moderne bescheidenheid op het bal

Afbeelding
Afbeelding

Bescheiden kleding is een huidige modetrend, waardoor het gemakkelijker wordt om galajurken te vinden die je lichaam bedekken. Stijlen waarin vaak bescheidenheid een rol speelt, zijn onder meer:

  • Vintage galajurken uit de jaren twintig
  • Jaren uit de jaren 50 met tijdloze silhouetten en volumineuze rokken
  • Gelaagde rokken en hoge halslijnen regeren op jurken in Victoriaanse stijl

Selecteer degene die bij jouw persoonlijke stijl past, zodat je de hele avond comfortabel en modieus bent.

Aanbevolen: