Bescheiden tienerkledingopties

Inhoudsopgave:

Bescheiden tienerkledingopties
Bescheiden tienerkledingopties
Anonim
Bescheiden kleden voelt geweldig
Bescheiden kleden voelt geweldig

Het kan moeilijk zijn om bescheiden tienerkleding te vinden als je alleen maar korte shorts, ontblote tops en andere te onthullende tienermode ziet. Het goede nieuws is dat, hoewel de stijlen op dit moment het tegenovergestelde lijken te zijn van wat bescheiden kleding is, er nog steeds veel opties zijn voor bescheiden, modieuze en mooie kleding voor tieners, als je weet waar je moet zoeken.

Winkelen voor trendy, bescheiden kleding voor tieners

Ga aan de slag met je zoektocht naar de perfecte bescheiden garderobe door winkelsites zoals deze te bezoeken.

JUNIEblake

Tieners die zich bescheiden willen kleden zonder hun gevoel voor mode op te offeren, zullen blij zijn met JUNIEblake's grote selectie trendy jurken voor tieners en tieners, modieuze rokken en gemakkelijk te dragen tops, vooral omdat bescheiden jurken het grootste deel uitmaken van hun inventaris. Prijzen variëren van $8 tot $70 met een schat aan chique opties in het bereik van $8 tot $30 in de maten XS tot XXL. Maximaliseer uw budget door te winkelen in de opruimingssectie voor trendy koopjes zoals oneindigheidssjaals onder de $ 10 en scherp geprijsde jurken met trendy geometrische prints, strepen en kleurblokken. Kopers betalen doorgaans de verzend- en administratiekosten, maar af en toe zijn er kortingen op de verzending. Ongewenste artikelen kunnen worden geretourneerd; retourzendingen moeten vooraf worden goedgekeurd.

JenClothing

Jasmine bescheiden jurkje in roze
Jasmine bescheiden jurkje in roze

De kledingstukken van JenClothing zijn precies wat de modedokter heeft besteld, zodat je er chic uitziet als stadsmeisje zonder al te veel huid te laten zien. Of je nu op zoek bent naar jurken, tops en rokken voor dagelijks gebruik, badkleding voor plezier in de zon, of jurken voor speciale gelegenheden voor schoolfeesten, thuiskomst en dansen, er zijn genoeg opties in hun grote voorraad bescheiden kleding in de maten XS tot 2XL. Prijzen variëren van $ 15 tot $ 70, met veel keuzes in het bereik van $ 20 tot $ 40. Retourneer ongedragen kleding binnen 30 dagen voor ruilen of terugbetaling en kies uit een breed scala aan flexibele verzendopties, afhankelijk van hoe snel u uw bestelling wilt ontvangen. Bestellingen van $ 100 of meer worden gratis verzonden.

noVae® Kleding

Het woord noVae is Latijn voor roman, en de missie van noVae® Clothing is om nieuwe, unieke keuzes in conservatieve kleding te bieden. Het grootste deel van de voorraad van noVae bestaat uit de maten klein tot groot, maar ze hebben wel een kleine boetiek met grote maten. Een uniek kenmerk voor tienershoppers is dat noVae, in tegenstelling tot veel andere bescheiden kledingretailers, een aantal jeans en pantalons op voorraad heeft, evenals jurken, tops en broeken in prijsklassen van $ 10 tot $ 65. Bestel $ 100 of meer en betaal geen verzendkosten. Ongedragen artikelen (behalve de artikelen gemarkeerd met "Alle verkopen definitief") kunnen binnen 30 dagen na aankoop worden geretourneerd, maar zorg ervoor dat de retourzending vooraf wordt goedgekeurd om te voorkomen dat u 15% gratis opnieuw moet bevoorraden.

Zoet zout

Je zult denken dat er trendy uitzien nog nooit zo gemakkelijk en betaalbaar is geweest als je bij Sweet S alt winkelt. Of je nu een paar basistopjes wilt die dubbel kunnen dienen als laagjes of modieuze blouses om je look compleet te maken, Sweet S alt heeft geweldige kledingstukken voor alle lichaamsvormen. Naast tops kun je ook kiezen uit rokken, truien of jassen in een aantal stijlen die tieners leuk vinden, zoals maxi- en kokerrokken of vesten. Een leuk pluspunt van het winkelen hier is dat ze stijlvolle rokverlengers hebben, zodat je meer leven kunt halen uit de te korte stijlen die misschien in je kast verborgen zitten. Maten variëren van S tot 2XL en prijzen beginnen bij ongeveer $ 10 tot $ 60, waarbij de meeste artikelen in het middensegment liggen. Retourneer ongedragen, ongewenste of defecte goederen binnen 30 dagen (exclusief definitieve verkoopartikelen).

Bescheiden kledinglijst™

De Modest Clothing Directory is letterlijk one-stop-shopping, want het is een uitgebreide directory met links naar andere websites die bescheiden kleding verkopen. Een van de beste dingen van deze site is dat je op categorie kunt winkelen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een coole, stijlvolle tanktop of op zoek bent naar een leuke spijkerbroek, dan kun je die specifieke categorie zoeken/shoppen.

J. Crew

J. Crew biedt het allernieuwste mode voor alle leeftijden, met een bijzonder mooie, bescheiden selectie voor tieners. De kleding is typisch conservatief, maar gezien het gezonde aanbod aan verschillende patronen, stijlen en kleuren is het aanbod allesbehalve saai. Je zult deze site geweldig vinden vanwege het gevarieerde aanbod en de aandacht voor bijzondere en unieke items, bijvoorbeeld kleine of lange artikelen. Maten variëren van XXXS tot XXL, met prijzen die gemiddeld rond de $ 15 tot $ 150 liggen voor kleding die geschikt is voor tieners.

Naast hun online winkel kan een van hun fysieke locaties handig zijn voor uw winkelbehoeften. Enkele leuke voordelen van winkelen hier zijn onder meer de vaste verzendkosten van $ 5 en het gemak van het retourneren van ongewenste artikelen naar een plaatselijke winkel of per post.

Oude marine

Old Navy is een geweldige plek om te winkelen voor bescheiden kledingstijlen, omdat veel van de kledingstukken geweldige gelaagde stukken zijn en ze verkrijgbaar zijn in een breed scala aan maten van XS tot XXL, waardoor het een geschikte kledingwinkel is voor tweens en tieners. Je kunt bijvoorbeeld een verfraaid tanktopje kopen en het passend (en bescheiden) maken voor tiener- of preteenmode door het te combineren met een mooi vest. Bovendien zijn de prijzen bij Old Navy voor het grootste deel zeer betaalbaar, wat betekent dat u meer kunt kopen met uw budget. Koop $ 50 of meer en uw bestelling wordt gratis verzonden, en u kunt online of in een van hun winkellocaties winkelen.

Bouw een bescheiden tienergarderobe

Hier zijn enkele ideeën voor belangrijke stukken die je aan je garderobe kunt toevoegen voor een fantastische, niet-saaie look.

Garderobe

Sleutelstuk Wat te kopen
Jeans

Jeans zijn een basisstuk in elke goede garderobe en kunnen zowel casual als casual worden gedragen, afhankelijk van je behoeften. Bewaar een paar jeans in je garderobe met verschillende afwerkingen.

  • Eén paar moet een lichtblauwe afwerking hebben, zodat het gemakkelijk te dragen is.
  • Een ander paar moet een flatterende, diepe indigokleur hebben.
  • Een jeans met een donkere afwerking voor speciale gelegenheden maakt je look compleet.
Rokken Bij rokken draait het allemaal om snit en lengte. Een bescheiden kledingstijl vraagt om rokken die minstens tot op de knieën vallen. Rokken met een A-lijn zijn universeel flatterend.
Tops Tops kunnen bijzonder moeilijk zijn om te kopen, omdat alles op de markt extreem strak, te laag uitgesneden of doorschijnend lijkt. Lossere tops zijn flatterend, vooral in combinatie met een v-hals of een hartvormige halslijn. Kleur speelt ook een cruciale rol bij het opfleuren van dingen, dus wees niet bang om stoer te zijn.

Hoe je een jeans draagt

Bescheiden tiener ziet er geweldig uit
Bescheiden tiener ziet er geweldig uit

Met enkele belangrijke stukken in je garderobe is het tijd om te kijken hoe je ze het beste kunt dragen.

Paar jeans met een blazer en tank

Deze look is ongelooflijk gepolijst en zorgt ervoor dat je om de juiste redenen opv alt. Voeg opvallende accessoires toe, zoals een Jackie-O-zonnebril of een paar felgekleurde schoenen, en je bent klaar om te gaan.

Draag een riem

Riemen zijn een geweldige manier om perfect gesneden jeans van accessoires te voorzien en te accentueren. Denk groot bij het kiezen van de juiste riem voor een outfit en laat je persoonlijkheid de vrije loop. Of je nu kiest voor een skinny riem of een oversized brede riem, je zult er zeker een kunnen vinden die bij jouw unieke stijl past.

Denk aan gekleurde jeans

Voor een opvallende look kies je voor een spijkerbroek in een lichtere tint, zoals licht butterscotch geel voor de lente en zomer, maar kies voor donkerdere tinten voor de herfst en winter.

Rokken

Gele Mary Jane
Gele Mary Jane

Waarom laat je je niet inspireren door de mode uit de jaren 40? Draag een knielange of kuitlange rok met een fris werkoverhemd in de tailleband. Voeg vervolgens een brede riem toe om je taille te accentueren. Je kunt ook gekleurde panty's, getextureerde panty's of panty's met patronen gebruiken om je look compleet te maken. Vergeet bovendien uw schoenen niet. Mary Janes zijn altijd in stijl, net als opvallende laarzen.

Tops

Het kiezen van de juiste top heeft net zoveel te maken met het seizoen als met persoonlijke stijl. Coltruien zien er fantastisch uit in combinatie met rokken of jeans tijdens de winter- en herfstmaanden. Denk voor de zomer aan lichtgewicht stoffen in opvallende tinten. Kies tops met prachtige details, zoals ingebouwde strikbanden, flatterende strikken of linten die om de taille worden gestrikt. Bovendien, overwegen om op de asymmetrische kar te springen; stel slechts één gebied bloot of kies een bovenstuk dat eindigt in een asymmetrische onderkant.

Vrees voor zelfbeeld bij tieners

Het is geen geheim dat veel beroemdheden zich provocerend kleden; schaars geklede modellen staan in de tienertijdschriften, en net zo sexy zangers domineren de ether. Het is dus gemakkelijk in te zien waarom bescheiden kleding aanleiding kan geven tot bepaalde angsten. Hier is een blik op enkele van deze angsten en hoe je ze kunt verlichten.

Ik voel me niet cool genoeg

Dit is een gemakkelijke angst om te voelen, vooral als het erop lijkt dat iedereen er zo cool uitziet. De realiteit is dat iedereen deze angst heeft of zich ooit zo heeft gevoeld. Als je dit met succes kunt bestrijden, moet je erkennen dat de meeste mensen erg met zichzelf bezig zijn en het grootste deel van hun tijd besteden aan wat ze dragen. Voor het grootste deel laat dit je van de haak.

Ik zie er saai uit

Dit is een veel voorkomende misvatting, maar dat is niet noodzakelijk het geval. Hilary Duff is bijvoorbeeld een buitengewone schoonheid die met succes de overgang van haar jonge tienerjaren naar haar late tienerjaren heeft doorstaan. Ze heeft dit allemaal gedaan terwijl ze erin slaagde om passend gekleed te zijn voor haar leeftijd en, indien van toepassing, de gelegenheid. Het punt hier is dat je bescheiden tienerkleding kunt dragen en er toch geweldig uit kunt zien.

Ziet er onaantrekkelijk uit

Het is waar dat mensen die zich onfatsoenlijk kleden, veel aandacht krijgen, maar meestal is het negatieve aandacht. Dit soort negativiteit kan, vooral op de lange termijn, tot veel ongewenste aandacht en roddels leiden. Het is veel beter om je fatsoenlijk te kleden en aardig gevonden te worden vanwege je persoonlijkheid en uiterlijk, dan negatieve aandacht te trekken door uitdagende kleding te dragen.

Laat persoonlijke stijl de gids zijn voor bescheiden tienerkleding

Bescheiden tienerkleding komt neer op één ding: persoonlijke stijl. Laat uw persoonlijkheid tot uiting komen in de details van uw kledingkeuze. Wees niet bang om te experimenteren met opvallende kleuren en ongebruikelijke snitten. Als je de behoefte voelt om je outfit een tandje bij te zetten, ga dan voor opvallende accessoires in levendige kleuren. Probeer rode schoenen te matchen met een rode handtas of draag riemen met imitatiekrokoprint met een oversized zonnebril. Dit soort details laten je bescheiden tieneroutfits stralen, wat je ook draagt.

Aanbevolen: