Hoeveel kost een slaapnummerbed?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kost een slaapnummerbed?
Hoeveel kost een slaapnummerbed?
Anonim
Gelukkige vrouw die op bed ligt
Gelukkige vrouw die op bed ligt

Een manier om een goede nachtrust te bevorderen is door te beginnen met een goed matras. Veel mensen kiezen voor Sleep Number-bedden om een goede nachtrust te garanderen. Deze bedden zijn verstelbaar om aan uw specifieke comfortniveau te voldoen en sommige versies zijn zelfs voorzien van technologie die de kwaliteit van uw slaap bewaakt door uw hartslag en ademhalingspatroon te meten. Maar vallen de prijzen voor Sleep Number-bedden binnen uw budget? De kosten van een Sleep Number-matras variëren afhankelijk van de versie, maar je kunt niet echt een prijs plakken op een goede slaapkwaliteit.

Voorbeeld slaapnummer Bedprijzen

Hoeveel een Sleep Number-bed kost, hangt af van de serie die je koopt en van de functies die je wenst. Hoewel er verschillende luchtbedden op de markt zijn, zijn Sleep Number®-bedden de enige met DualAir™-technologie. Dit zorgt voor een geïndividualiseerd niveau van stevigheid aan beide zijden van het bed. Elk bed heeft een modulaire basis nodig (ongeveer $ 300 voor een queensize bed) of een verstelbare FlexFit-basis (ongeveer $ 1.200 voor een queensize bed).

Vraagt u zich af of u een slaapnummer op een bedframe kunt plaatsen dat u al heeft? Als u echter de juiste bodem gebruikt, weet u zeker dat de matras onder de garantie van 25 jaar v alt, terwijl deze mogelijk niet gedekt is als u voor een andere bodem kiest.

Als u niet zeker weet of u klaar bent om in een Sleep Number-bed te investeren, is dat geen probleem. Wanneer iemand een nieuw Slaapnummer koopt, krijgt hij of zij een proefperiode van 100 dagen thuis. Gedurende deze tijd kunt u het bed testen en kijken of het goed bij u past. Als u niet tevreden bent, kunt u het retourneren en uw geld terugkrijgen.

Klassieke serie

Sleep Number biedt drie klassieke bedden, elk met 2,5 cm zacht schuim, doorgestikt in de stoffen bekleding van de matras. Deze laag bevat ook antimicrobiële bescherming om u en uw beddengoed kiemvrij te houden.

Bovendien zijn alle matrassen in de klassieke serie volledig verstelbaar aan beide zijden van de matras om uw comfortniveau te individualiseren, en zijn ze voorzien van luchttechnologie die automatisch aanpassingen maakt terwijl u zich de hele nacht beweegt. En ze hebben allemaal SleepIQ-technologie die uw biometrie meet terwijl u slaapt. Het belangrijkste verschil tussen de drie is diepte en zachtheid.

  • De c2 is ongeveer 20 cm hoog en heeft een comfortlaag van 5 cm. Een queensize matrasset wordt tegen de normale prijs voor ongeveer $ 1.100 verkocht. De kingsize kost ongeveer $ 1.600, een volledige maat kost ongeveer $ 900, en de twin-size kost ongeveer $ 700.
  • De c4 is 21,5 cm hoog en heeft een extra laag van 5,5 cm voor comfort. De queen-size set wordt verkocht voor ongeveer $ 1.900. De koningsset kost ongeveer $ 2.400, de volledige set kost ongeveer $ 1.750, en de twin-size is ongeveer $ 1.600.
  • De cSE, een afkorting van de Classic Special Edition, heeft een 10-inch profiel met een 4-inch comfortlaag. De koninginnenset kost ongeveer $2.500 en een king-size kost ongeveer $3.000. Een volledige set kost ongeveer $2.400 en een twin-size kost ongeveer $1.950.

Prestatieserie

De Performance-serie tilt het comfort naar een hoger niveau. Het bevat alle kenmerken van de Classic-serie, plus een kussentop, een gebreide stof die vocht met nog meer zachtheid van het lichaam afvoert. Bovendien zijn deze comfortlagen speciaal ontworpen om de druk van het lichaam te verlichten.

  • De p5 is 25 cm hoog, met een comfortniveau van 2 cm, ontworpen om de druk te ondersteunen en te verlichten. De queen-size set wordt verkocht voor ongeveer $2.700 en de king-size set kost ongeveer $3.200. Een volledige set kost ongeveer $2.575, en de twin-size is ongeveer $2.150.
  • De p6 is 23,5 cm lang, met een comfortniveau van 10 cm voor verbeterde ondersteuning. De queen-size set wordt verkocht voor ongeveer $3.200 en de king-size set kost ongeveer $3.800. Hij is ook verkrijgbaar in een twin XL voor ongeveer $2.700. Er is echter geen volledige maat beschikbaar.
  • De pSE, wat staat voor de speciale editie uit de Performance-serie, is 25 cm lang met een comfortlaag van 10 cm. De queen size kan worden gekocht voor ongeveer $3.000, terwijl een king size ongeveer $3.600 kost. Er is ook een volledige maat beschikbaar voor ongeveer $2.800, evenals een tweeling die ongeveer $2.400 kost.

Traagschuim

Er is slechts één optie beschikbaar voor een Sleep Number-matras van traagschuim. Het heeft alle accommodaties die de vorige Sleep Number-matrassen hadden, maar heeft een extra laag traagschuim. Deze laag voegt niet alleen wat extra comfort toe aan je slaapervaring, maar helpt ook de temperatuur in balans te houden door overtollige warmte te absorberen die ontstaat terwijl je slaapt, en die warmte terug te geven aan je lichaam terwijl je afkoelt.

De m7 is 35 cm diep en bevat 15 cm exclusief CoolFit™-schuim met geltechnologie. De queen-size set wordt verkocht voor ongeveer $3.900 en de king-size kost ongeveer $4.600. Er is ook een volledige maat verkrijgbaar voor ongeveer $3.725 en een dubbele XL-maat kost ongeveer $3.550.

Innovatieserie

De Innovation Series helpt veranderingen in de lichaamstemperatuur te minimaliseren terwijl u slaapt. Het beschikt over alle slimme technologie en verstelbaarheidskenmerken zoals alle bovenstaande matrassen samen, en biedt nog een extra functie. Deze matras is uitgerust met slimme stof, die beter ademend is dan traditionele matrasoppervlakken en helpt het oppervlak koel en uitnodigend te houden. Er zijn drie opties beschikbaar in deze serie.

  • De i8 is 30 cm diep en bevat 15 cm PlushFit™-schuim. De queen-size set wordt verkocht voor ongeveer $3.900 en de king-size set kost ongeveer $4.600. Er is een volledige set verkrijgbaar voor ongeveer $3.750 en een dubbele XL-set voor ongeveer $3.550.
  • De i10 heeft een 13-inch profiel met 7 inch comfortlaag inbegrepen. Een queen-size set wordt verkocht voor ongeveer $5.400, terwijl een king-size set ongeveer $6.100 kost. Deze is echter niet verkrijgbaar als volledige set of als twinset.
  • De iLE, wat staat voor Innovation Series Limited Edition, heeft een 12-inch profiel met 6 inch speciaal voor de comfortlaag. Een queen-size set kost ongeveer $5.400, terwijl een king-size set ongeveer $6.100 kost. Een volledige set kost iets meer dan $5.000 en de dubbele XL-set kost ongeveer $4.800.

Welk slaapnummerbed is geschikt voor u?

De enige persoon die jouw perfecte bed kan kiezen, ben jij! En de enige manier om zeker te weten welk model het beste bij u en uw budget past, is door naar een winkel te gaan en ze uit te proberen. Vergelijk de verschillende modellen en functies en vind er een die precies goed is.

Glimlachende vrouw die hoofdkussen op bed thuis omhelst
Glimlachende vrouw die hoofdkussen op bed thuis omhelst

Misschien is het heel belangrijk voor je dat je bed koel blijft terwijl je slaapt, of misschien is dat niet zo'n grote prioriteit voor jou. Bedenk waar u zich prettig bij voelt en wat u zou kunnen helpen een betere nachtrust te krijgen. Zoek dan een matras die past bij uw individuele behoeften en die past bij uw budget.

Kosten Beschikbare typen Matrasmaten Heeft het dubbele verstelbaarheid? Heeft het Responsive Air-technologie? Heeft het SleepIQ-technologie? Heeft het een verbeterde drukverlichting? Helpt het de temperatuur in balans te houden? Heeft het slimme stof voor ademend vermogen?
Klassieke serie $700 voor een tweeling - $3.000 voor een koning c2, c4, cSE Koning, Koningin, Vol, Tweeling Ja Ja Ja Nee Nee Nee
Prestatieserie $2.150 voor een tweeling - $3.800 voor een koning p5, p6, pSE Koning, Koningin, Vol, Tweeling Ja Ja Ja Ja Nee Nee
Traagschuim $3.550 voor een Twin XL - $4.600 voor een King m7 Koning, Koningin, Vol, Twin XL Ja Ja Ja Ja Ja Nee
Innovatieserie $3.550 voor een Twin XL - $6.100 voor een King i8, i10, iLE Koning, Koningin, Vol, Twin XL Ja Ja Ja Ja Ja Ja

De beste slaapnummerprijs vinden

Het hele jaar door zijn er verschillende kortingen beschikbaar op Sleep Number-bedden. Wanneer u de juiste aanbieding vindt, kunnen deze aanbiedingen u enkele honderden dollars op een matras besparen, dus het is een goed idee om op zoek te gaan naar aanbiedingen, vooral rond de feestdagen. Zorg ervoor dat u controleert of de scherp geprijsde matras in aanmerking komt voor dezelfde garantie als bedden tegen de volle prijs.

Bekijk voordat u gaat winkelen de uitverkoopprijzen en vraag naar de financieringsregelingen. Er is ook een fabrieksoutlet, die bedden aanbiedt die tegen uitverkoopprijzen worden verkocht vanwege ontwerpwijzigingen of stijlupdates, maar die dezelfde tweekamertechnologie behouden. Met deze informatie in gedachten ben je een stap dichter bij het op de eerste plaats zetten van jezelf en je slaap, en dat is niet iets om over te gapen.

Aanbevolen: