Gratis paranormale chatrooms

Inhoudsopgave:

Gratis paranormale chatrooms
Gratis paranormale chatrooms
Anonim
Psychic werkt online met behulp van kristal
Psychic werkt online met behulp van kristal

De meeste paranormale chatrooms zijn vriendelijk en staan open voor gesprekken over alle metafysische en spirituele hulpmiddelen en producten. In paranormale chatrooms vind je professionele paranormaal begaafden en paranormale stagiaires, maar ook degenen die net beginnen te leren en degenen die alleen maar nieuwsgierig zijn. Paranormale chatrooms kunnen echter ook bedoeld zijn voor mensen die op zoek zijn naar lezingen.

Openbare chatrooms

Er zijn verschillende goede paranormale chatrooms online die gratis zijn. Hieronder staan andere geregistreerde leden in de chats; het zijn niet alleen jij en de helderziende, zoals het geval zou zijn in een privékamer, dus iedereen daar is op de hoogte van je gesprek. De kamers worden bemand door professionele, vrijwillige helderzienden die alle discussies modereren.

Iedereen. Daar!!

Op anythere.net (ABT) vind je een van de hoogst gewaardeerde gratis paranormale chatrooms. U moet lid worden van de site, deelnemen in overeenstemming met de chatrichtlijnen en een chatregistratieovereenkomst ondertekenen. Bezoekers en gasten mogen geen readings doen, en ontwikkelende helderzienden kunnen alleen readings doen als er een moderator aanwezig is. Gratis lezingen in de chat zijn een bonus voor deelnemende leden. ABT is geen drop-in-center voor directe metingen. Sitejabber.com geeft het 4 van de 5 sterren met ongeveer 20 beoordelingen. Eén recensent zegt: "Iedereen daar - ja, ze zijn daarbuiten, en dit is waar je antwoorden zult vinden."

Gratis mediumchat

Gratis Medium Chat biedt online chatrooms waar mensen kunnen praten met helderzienden, mediums, tarotlezers en meer. Het doel is om u in staat te stellen de leden van de gemeenschap te leren kennen en te beslissen met welke paranormaal begaafden u verbonden wilt zijn voor lezingen. Ze bieden ook één gratis paranormale vraag wanneer u zich registreert en een gratis paranormale lezing van maximaal 10 minuten wanneer u uw creditcard valideert. De website krijgt positieve recensies op Facebook.

Mystic Sisterhood

Bezoek Mystic Sisterhood en je vindt secties voor paranormale hulp en advies en algemene spirituele/paranormale discussies over engelen, spirituele gidsen, dierentotems, astronomie, vorige levens, complottheorieën, genezingscirkels, enzovoort. De gemeenschap wordt gerund door vrijwillige mediums, helderzienden en tarotlezers, en er is een breed scala aan lezingen gratis beschikbaar. Chats worden gemodereerd en mobielvriendelijk. Er zijn geen kosten verbonden; je moet je echter wel registreren om berichten te kunnen plaatsen in de forums en chats. Een Mystic Sisterhood-gebruiker zegt op Quora: "Ik heb daar een gratis lezing gehad en raad ze ten zeerste aan. Ik heb ook een gratis droomanalyse laten doen. Zeer onder de indruk."

Psychisch forum en helderziend forum

Psychic-Forum en Clairvoyant-Forum's Soul Development is een communityforum. Hier vind je een paranormaal forum, een paranormale helpdesk en leeszalen. Om een lezing te krijgen, moet je lid worden van het forum. Soul Development heeft specifieke richtlijnen en de leden bieden van tijd tot tijd gratis lezingen aan andere leden aan, maar leden moeten ouder zijn dan 18 jaar om een lezing aan te vragen of te ontvangen.

soul-development.com screenshot van het forum
soul-development.com screenshot van het forum

Privékamerchats

De beste manier om aan een gratis privé-psychische chatroom te denken, is dat ze niet echt gratis zijn. Het is een privéruimte waar u kunt communiceren met een professionele helderziende zonder dat anderen aanwezig zijn, vragen kunt stellen en deze kunt uitproberen voordat u een betaalde privélezing krijgt. Als je een lange, diepgaande privélezing wilt, kosten helderzienden, net als alle professionals, natuurlijk geld.

Psychische toegang

Psychic Access heeft een aantal geweldige lezers en biedt een gratis paranormale chat van 6 minuten aan (in een privékamer). Psychic Access vereist dat hun gebruikers zich registreren. Nadat u zich heeft geregistreerd, geven ze een nieuwe klant een gratis lezing van 6 minuten. Het is niet nodig om uw creditcard in te voeren en alleen al daarom is Psychic Access de moeite van het bekijken waard. Psychic Review Online geeft het een beoordeling van 3,5 sterren (van de 5) op basis van ongeveer 70 beoordelingen.

Oranum

Bij Oranum registreer je je voor een gratis lidmaatschap en chat je vervolgens gratis met een helderziende zo lang als je wilt. De hoop is dat je de helderziende leuk genoeg zult vinden om voor een lezing te betalen. Oranum biedt gratis videochat. Als u echter geen webcam heeft of liever niet gebruikt, kunt u nog steeds een gratis lezing krijgen door uw vragen in de chatbox te typen. Psychic Review Online geeft Oranum een waardering van 3 sterren met meer dan 50 beoordelingen.

Psychic Sign is aangesloten bij Oranum en is een paranormale dienst die gratis paranormale chats biedt met paranormaal begaafden, tarotlezers, helderzienden, empaten en meer. Je kunt je gratis aanmelden en met een helderziende spreken via online chat of videochat.

Psychische bron

Psychic Source bestaat al meer dan 25 jaar en biedt live paranormale lezingen via online chat. Om de diensten van Psychic Source te gebruiken, moet u zich registreren en minuten kopen, waarna uw eerste drie minuten gratis zijn. Psychic Source krijgt een beoordeling van 5 sterren met meer dan 350 klantrecensies van Psychic Review Online.

Kasamba

Je kunt drie minuten gratis chatten op de website van Kasamba.com of in hun app, maar slechts één keer. U moet zich registreren op de website van Kasamba, maar registratie is eenvoudig; selecteer gewoon een helderziende, klik om te chatten en je wordt door het registratieproces geleid. Met de app kiest u een helderziende, voert u uw betalingsgegevens in en worden er alleen kosten in rekening gebracht als u langer dan drie minuten chat. De app is beschikbaar op Google Play of op iTunes. Trustpilot geeft Kasamba een beoordeling van 4 sterren.

Veiligheid eerst

Er zijn zoveel gevaren op het internet, dus het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen. Wat een paranormale reading betreft, kan het in een openbare paranormale chatroom bijzonder moeilijk zijn om te weten wie een echte paranormaal begaafde is en wie niet. Daarom is het vooral belangrijk om de chatroommonitors te kennen, de chatdeelnemers te leren kennen en zo min mogelijk persoonlijke informatie te delen. Hoewel u mogelijk wat persoonlijke informatie moet vrijgeven bij het registreren, kunt u in de bovenstaande openbare chatrooms communiceren met paranormaal begaafden of anderen die deelnemen, terwijl u anoniem blijft.

Aanbevolen: