Gratis chatrooms in het Spaans

Inhoudsopgave:

Gratis chatrooms in het Spaans
Gratis chatrooms in het Spaans
Anonim
Spaans
Spaans

Of je nu je Spaans wilt oefenen of online wilt chatten in je moedertaal, gratis Spaanstalige chatrooms kunnen heel leuk zijn. Soms moet je een beetje creatief zijn om goede te vinden; Er bestaan echter wel degelijke gemeenschappen van hispanohablantes online.

Spaanse chatrooms voor leerlingen

Online chatten is een geweldige manier om aan je Spaanse vaardigheden te werken. Dit soort chatrooms zitten vol met mensen die aan het leren zijn, maar ook vol met moedertaalsprekers die Engels willen leren. Het is een geweldige plek om idiomatische uitdrukkingen te leren zonder de angst jezelf voor gek te zetten of de omgangstaal te leren. Vragen zijn welkom en de sfeer is erg vriendelijk en ruimdenkend.

Espanglish Chat

Zoals de naam al aangeeft, is Espanglish-chat bedoeld voor Engelssprekenden die de Spaanse vaardigheden willen aanscherpen en Spaanssprekenden die hun Engelse vaardigheden willen aanscherpen. Mensen die goed bekend zijn met de online chatscene zullen deze chatroom waarschijnlijk een wat primitief uiterlijk vinden. Het wordt helemaal niet gemodereerd, maar het is gemakkelijk om iemand te 'negeren' met wie je niet wilt praten. Over het algemeen vind je hier mensen die hun taalvaardigheden willen oefenen. Vanwege het tweetalige karakter (je vindt alles zowel in het Engels als in het Spaans) is het niet de ideale 'onderdompelingservaring'. Als je echter op zoek bent naar een plek om een paar vrienden te ontmoeten met wie je kunt oefenen en je geeft niet om franjes, dan is dit een ideaal hoekje van het internet.

Mijn taaluitwisseling

Wees een buitenlandse uitwisselingsstudent zonder ooit je woonkamer te verlaten. My Language Exchange is bedoeld voor het koppelen van taalpartners. Het heeft absoluut een zeer internationale uitstraling, dus dit is een ideale plek voor degenen die niet noodzakelijkerwijs vloeiend Engels spreken, maar wel Spaans willen leren. Een leuke functie van deze site is een geavanceerde zoekfunctie waarmee je iemand kunt vinden op basis van de taal of talen die hij of zij vloeiend spreekt, en ook mensen die jouw taal willen leren. Andere zoekfuncties zijn leeftijd, nationaliteit en geslacht.

Chatrooms voor moedertaalsprekers

Deze chatrooms zijn bedoeld voor mensen die moedertaalsprekers zijn of voor gevorderde, vloeiende sprekers. Ze zijn vergelijkbaar met wat je in elke andere chatroom in het Engels aantreft, met als enige verschil dat de gesprekken in het Spaans zijn. Ga er niet van uit dat het oké is om hier veel taal- of cultuurvragen te stellen; dat soort dingen passen beter in een van de chatrooms die gericht zijn op leren. Als je echter in het Spaans wilt chatten over politiek, de samenleving en alles daartussenin, bieden deze chatrooms geweldige opties.

ICQ

ICQ is een gratis chatomgeving met het motto 'iedereen, overal.' Trouw aan het motto biedt icq chatrooms voor een breed scala aan onderwerpen in verschillende talen. Als aanvulling op de functies van deze sociale chatsite kunt u icq koppelen aan uw Facebook- of Twitter-account. Hoewel een groot deel van de site in het Engels is, vind je Spaans als een van de opties als je naar het gedeelte 'talen' aan de linkerkant gaat. De Spaanse chatroom is een verzamelplaats voor degenen die in het Spaans willen chatten, dus elk onderwerp is mogelijk.

Amigos

Amigos is een online chatsite die geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar liefde en romantiek. De community is echter voor Latino's, met chatrooms voor zowel onderwerpen als specifieke landen. Genesteld in deze Latino-gemeenschap is de Spaanse kamer die exclusief bedoeld is voor vloeiende Spaanssprekenden. Wat velen echter zal aanspreken, is dat als je op zoek bent naar liefde binnen je eigen Latino-gemeenschap, dit de plek is om naartoe te gaan.

El Chat

El Chat is volledig in het Spaans en is per land georganiseerd. Naast de chats per land vind je kamers voor Spaanstalige senioren en jongeren, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar liefde. De kamers zijn zeer goed georganiseerd en er zijn veel functies op deze site. Je moet je wel registreren om te kunnen chatten, maar registratie is gratis.

Chatten in het Spaans

De online Latino- en hispanohablante-gemeenschap leeft en bloeit. Of je nu vrienden wilt ontmoeten of op zoek bent naar een online romance, er is online een plek voor jou. Als u geen moedertaalspreker bent, wees dan bereid om te vragen naar jargontermen en bepaalde acroniemen. Zorg ervoor dat je je internationale toetsenbord aanzet of gebruik alt-codes om accenten te typen, en vooral: veel plezier!

Aanbevolen: