Hoop op de vakantieprogramma's

Inhoudsopgave:

Hoop op de vakantieprogramma's
Hoop op de vakantieprogramma's
Anonim
Hope Christmas ornament hangend aan een kerstboom met kerstverlichting
Hope Christmas ornament hangend aan een kerstboom met kerstverlichting

Goede doelen en non-profitorganisaties gebruiken vaak de slogan 'Hope for the Holidays' voor fondsenwervings- en donatiecampagnes of kersthulp voor goede doelen in november, december en januari. Deze programma's zorgen voor bewustwording van de behoeften van de gemeenschap en bieden hoop tijdens de feestdagen voor gezinnen en individuen in nood.

Nationale vakantiehoopprogramma's

" Hope for the Holidays" is een geweldige programmanaam omdat deze het doel van het programma beschrijft en alle geloofssystemen omvat. Of ze nu hoop brengen aan gezinnen in de vorm van extra voedsel voor feestdagen of via kerstcadeautjes voor behoeftige kinderen, vakantiehoopprogramma's helpen allerlei soorten mensen.

Gezinsbereik

Family Reach is een nationale non-profitorganisatie die financiële subsidies geeft aan gezinnen die te maken hebben met kinderkanker. Het jaarlijkse Hope for the Holidays-programma doneert geld aan kinderen met kanker en hun families, zodat ze wat vreugde kunnen beleven tijdens de feestdagen, zelfs als ze die in een ziekenhuis doorbrengen. Je kunt helpen door:

  • Een crowdfundingpagina starten om geld in te zamelen
  • Een willekeurig bedrag in dollar doneren
  • Een gezin van 5 of meer sponsoren voor $ 1.000
  • Een gezin van 2 tot 4 personen sponsoren voor $ 500

Vrijwilligers van Amerika

Volunteers of America is een non-profitorganisatie met verschillende afdelingen in het hele land. Verschillende afdelingen in verschillende regio's organiseren verschillende Hope for the Holidays-programma's. De afdeling in Michigan organiseert een Hope for the Holidays-gala waarmee geld wordt ingezameld voor dakloze veteranen. Het Mid-States-hoofdstuk organiseert een donatieactie voor cadeaubonnen, entertainmentartikelen, artikelen voor persoonlijke verzorging, luiers en babydoekjes die kunnen worden gedoneerd aan gezinnen in nood.

Juweliers voor kinderen

Jewelers for Children is een liefdadigheidsorganisatie die zich richt op het verlenen van diensten aan kinderen, deels via het Children Hope Program. Met zakelijke donatieopties kan uw bedrijf kerstkaarten sturen of donaties doen op naam van uw werknemers in plaats van geschenken. Het geld dat met dit Hope for the Holidays-programma wordt ingezameld, wordt vervolgens gebruikt om de missie van de organisatie te vervullen: het helpen van kinderen die getroffen zijn door ziekte, mishandeling of verwaarlozing.

Lutherse immigratie- en vluchtelingendienst

Het helpen van migranten in Amerikaanse detentiecentra om wat vreugde en hoop te vinden tijdens de feestdagen is het hoofddoel van het Hope for the Holidays-programma van de Lutheran Immigration and Refugee Service (LIRS). Je kunt bijdragen door:

  • Een geldelijke donatie doen
  • Kerstkaarten kopen, er hoopvolle berichten op schrijven en ze doneren
  • Blanke kaarten of cadeaus doneren voor kinderen

Hoop voor de krijgers

VS Militaire gezinnen in nood profiteren van het Hope for the Warriors' Hope for the Holidays-programma. Dit initiatief voor het geven van feestdagen vraagt bedrijven om gekoppeld te worden aan een gezin in nood en het geld te doneren om de vakantiebehoeften van dat gezin te ondersteunen.

Hospice en palliatieve zorg

Als je onlangs een dierbare hebt verloren, willen hospice- en palliatieve zorgorganisaties je helpen met dit verdriet om te gaan in hun Hope for the Holidays-programma's. Individuele afdelingen van deze organisaties organiseren verschillende soorten vakantie-hoopevenementen voor rouwende gezinnen. Zoek naar uw lokale of regionale groep om te zien of er een vakantiehoop-evenement bij u in de buurt is.

  • Inwoners van Florida kunnen lid worden van Community Hospice & Palliative Care voor een verscheidenheid aan gratis workshops die specifiek gaan over vakantierouw.
  • Ohio's Hospice of Dayton organiseert een gratis evenement waar je je geliefde kunt herdenken en manieren kunt leren om met verdriet om te gaan tijdens de feestdagen.
  • Hospice & Palliatieve Zorg van Piemonte in South Carolina heeft een gratis vakantieworkshop gevuld met ondersteuning bij rouw tijdens de feestdagen.

Verenigde Staten Strongman

Als je een getrainde sterke man of sterke vrouw bent, kun je deelnemen aan het door de Verenigde Staten goedgekeurde Hope for the Holidays-evenement, Strongman (USS). Tijdens dit atletiekevenement strijden professionele sterke mannen en sterke vrouwen in verschillende gewichtsklassen. Als onderdeel van het inschrijfgeld wordt van de deelnemers gevraagd een onverpakt geschenk mee te nemen, dat aan een kind in nood kan worden gedoneerd. De kwalificatieronde in 2019 vond half november plaats in Arizona, terwijl de finale half december in Missouri plaatsvindt.

Regionale vakantiehoopprogramma's

Regionale afdelingen van grotere non-profitorganisaties, ziekenhuizen, kerken, seniorencentra, scholen en andere individuele groepen profiteren van de vreugde om tijdens de feestdagen iets terug te geven aan uw gemeenschap. Lokale hoopprogramma’s voor de feestdagen nemen vele vormen aan en hun impact is waar je woont te zien.

Het CAP-agentschap in Minnesota

Het CAP Agency is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verlenen van diensten aan 38.000 gezinnen en kinderen in het Tri-county-gebied van de provincies Scott, Carver en Dakota in Minnesota. De organisatie sponsort tijdens de feestdagen een liefdadigheidsinstelling in adopt-a-family-stijl met deze slogan. Het programma biedt gezinnen die anders niet in staat zouden zijn hun kinderen geschenken te geven, de mogelijkheid om dit wel te doen.

United Way of Tri-County Massachusetts

Als je in Middlesex, Norfolk of Worcester County in Massachusetts woont, kun je deelnemen aan hun United Way Hope for the Holidays-programma. Het programma biedt kerstcadeaus aan kinderen, tieners en volwassenen met speciale behoeften. Je kunt meedoen door:

  • Een geldelijke donatie doen
  • Een gezin adopteren om cadeaus voor te kopen
  • Een speelgoedrit organiseren
  • Vrijwilligerswerk bij het sorteren en bezorgen van donaties

Helemaal Buffalo in New York

Totally Buffalo Hope for the Holidays uit Buffalo, NY probeert gezinnen en kinderen in nood te helpen tijdens de hele vakantie, van Thanksgiving tot Pasen. Ze zamelen geldelijke donaties in en organiseren acties voor specifieke spullen, zoals snacks voor de voorraadkasten van de ouders in het plaatselijke kinderziekenhuis of kussenslopen vol leuke spullen voor kinderen. Je kunt vrijwilligerswerk doen als bezorger, geld doneren of goederen doneren.

De voedselbank van Idaho

Het Hope for the Holidays-programma van de Idaho Food Bank loopt elk jaar van 1 november tot 31 december en helpt gezinnen in nood feestelijk voedsel te bezorgen. Van voedseldonaties tot geldelijke donaties: uw giften kunnen lokale gezinnen tijdens de feestdagen helpen voeden. Evenementen omvatten het afleveren van bevroren kalkoenen, een race om de voedseldozen te vullen en donaties van restaurants als je op een specifieke dag op hun locatie eet.

Children's Home Society van North Carolina

Degenen in de gebieden Charlotte, Greensboro en Raleigh kunnen kinderen die in pleeggezinnen wonen een magische kerst bezorgen door samen te werken met de Children's Home Society of North Carolina. Manieren om te helpen zijn onder meer:

  • Een kind kiezen en hun verlanglijst voor kerstcadeaus vervullen
  • Visa-, Target- en Walmart-cadeaubonnen doneren
  • Een contante donatie doen

Texas Advocacy Project

Help vrouwen die aan een gewelddadige relatie zijn ontsnapt en hun kinderen een geweldige kerst te bezorgen via het Hope for the Holiday-programma van het Texas Advocacy Project. U kunt een gezin adopteren om te helpen, online liefdadigheidsartikelen kopen of een geldelijke donatie doen aan het programma.

Tips voor het vinden van hoop voor het vakantieprogramma

Als u ondersteuning wilt of nodig heeft van een "Hope for the Holidays" -programma, zijn er verschillende manieren waarop u uw zoektocht kunt starten. Veel van deze programma's zullen pas eind oktober of begin november worden geadverteerd of uitgevoerd, dus dat is het beste moment om te beginnen met zoeken.

  • Bekijk de website van uw favoriete non-profitorganisatie om te zien of zij een vakantiehoopprogramma aanbieden.
  • Doe een snelle Google-zoekopdracht naar "Hope for the Holidays-programma in de buurt (voeg plaats/stad/provincie/staat in)."
  • Kijk eens naar de plaatselijke agenda of krant.
  • Onderzoek nationale organisaties die zich inzetten voor een doel waar je gepassioneerd over bent en neem contact met hen op om te zien of ze een vakantiehoopprogramma hebben.

Geef iedereen hoop voor de feestdagen

Iedereen kan bijdragen aan het bieden van hoop op een fijne vakantie aan de minder bedeelden door tijdens de wintermaanden goederen, geld of tijd te doneren. Zoek naar grote en kleine organisaties bij jou in de buurt en vraag hoe je kunt helpen de magie van de feestdagen naar iedereen in je gemeenschap te brengen.

Aanbevolen: