De 7 ergste Feng Shui-fouten die je kunt maken

Inhoudsopgave:

De 7 ergste Feng Shui-fouten die je kunt maken
De 7 ergste Feng Shui-fouten die je kunt maken
Anonim
Slaapkamer met aquarium boven bed
Slaapkamer met aquarium boven bed

Sommige van de ergste feng shui-fouten worden gemaakt in een eerlijke poging om een betere omgeving te creëren die positieve chi-energie aantrekt. Sommige mensen denken bijvoorbeeld ten onrechte dat het plaatsen van een feng shui-waterschilderij in een slaapkamer oké is. Helaas maken onjuiste feng shui-afbeeldingsplaatsingen en andere feng shui-fouten het onmogelijk om het soort energiestroom te hebben dat je nodig hebt en wenst in je huis. Het goede nieuws is dat als je eenmaal op de hoogte bent van deze misvattingen, je ze gemakkelijk kunt corrigeren!

Zeven ernstige Feng Shui-fouten

Je kunt gemakkelijk dingen veranderen die de juiste chi-energiestroom verhinderen, of een sector aanpassen door het juiste element toe te voegen. Volg deze eenvoudige oplossingen en remedies voor veelbelovende resultaten.

Eén fout: onjuiste plaatsing van het waterornament

Waterornamenten zijn een geweldige manier om het waterelement in je huis te versterken en positieve rijkdomopbouwende chi aan te trekken. U heeft misschien de indruk dat u een waterpartij kunt toevoegen aan elke sector van uw huis waar u de geldstroom of kansen wilt stimuleren. Dit is de slechtste veronderstelling die je kunt maken. Het plaatsen van een waterpartij in uw huis is riskant en vereist dat u weet wat u doet. Waterenergie trekt zeer krachtige en actieve chi-energie aan.

Je denkt misschien dat een waterpartij een romantische manier zou zijn om de energie in je slaapkamer te versterken. In werkelijkheid kan een waterpartij in deze kamer een rampzalig element zijn, tenzij de vliegende sterren die zich momenteel in dat deel van je huis bevinden, voorschrijven dat dit element nodig is. Schilderijen, foto's of tekeningen van water worden beschouwd als waterelementen, dus u wilt voorkomen dat u deze in uw slaapkamer heeft.

Fout twee: verkeerde elementen gebruiken

Er bestaat vaak verwarring over welke elementen bij welke sector in je huis horen. Je hebt misschien gelezen dat de Zuid-sector van je huis wordt beheerst door het vuurelement, dus je gaat erop uit en koopt rode kaarsen om in deze sector te branden. Hoewel deze sector wordt beschouwd als een vuurrichting, voegt u mogelijk te veel vuur toe. Het ding om te onthouden is dat niets in de natuur in het ongewisse blijft, en dat geldt ook voor de energie in je huis.

Fout drie: spiegels

Spiegel voor de toegangsdeur
Spiegel voor de toegangsdeur

Je hebt misschien gelezen over het ophangen van een bagua-spiegel om gifpijlen te verzwakken of dat een spiegel aan de binnenkant van een badkamerdeur nuttig is om negatieve energie in de badkamer binnen te houden. Beide remedies werken en zijn geweldige remedies tegen negatieve chi-energie. De fout die vaak wordt gemaakt, is het plaatsen van een spiegel direct tegenover de voordeur. Je hebt misschien zelfs ergens gelezen dat dit een goede zaak was om te doen, maar de waarheid is dat het een van de ergste dingen is die je kunt doen om positieve chi-energie direct de voordeur uit te stuiteren zodra deze probeert binnen te komen.

Fout vier: Bedplaatsing

Deur gaat open naar bed
Deur gaat open naar bed

Als je een slaapkamer hebt met slechts één mogelijke plaatsing voor je bed en deze zich direct tegenover de deur bevindt, staat dit bekend als de 'kistpositie'. Er zijn een paar oplossingen om de effecten van deze houding te verminderen, zoals het ophangen van een kristallen bol tussen het bed en de deur, maar de beste oplossing is een andere plaatsing van het bed. Het plaatsen van een bed voor een raam moet worden vermeden, maar als het toch moet, plaats het bed dan op minstens 30 cm afstand van de muur en zorg ervoor dat uw hoofdeinde stevig genoeg is om als muur te dienen en een barrière te creëren tussen u en de raam.

Fout vijf: kleur activeert elementen

Hoewel er bepaalde kleuren geassocieerd zijn met richtingen en de elementen die zich in deze sectoren bevinden, is de waarheid dat kleur een element niet kan activeren. Het kan de chi-energie van de kamer versterken, maar het enige dat een element kan activeren is een ander element. Het is prima als je besluit feng shui-kleurovereenkomsten voor je kamers te gebruiken, maar houd er rekening mee dat als je meer houten elementen in de kamer nodig hebt, de enige manier waarop je de gewenste resultaten kunt bereiken is door houten voorwerpen of meubels toe te voegen.

Fout zes: plaatsing van de badkamer

Plaats de badkamer niet boven de keuken
Plaats de badkamer niet boven de keuken

Als je een huis bouwt, let dan goed op waar je de badkamers in je huis vindt. De meeste feng shui-experts zijn het erover eens dat een badkamer direct boven de foyer een ongunstige plaatsing is. Ook de plaatsing van een badkamer direct boven een keuken wordt afgeraden.

Mistake Seven: Huis vol genezingen

Ga niet de deur uit om tonnen feng shui-geneesmiddelen te kopen en laat je huis eruitzien als een feng shui-cadeauwinkel. De sleutel tot het gebruik van een feng shui-remedie is het selecteren van de juiste remedie.

Het belangrijkste is het feitelijke element waaruit het object is gemaakt. Hoewel het object symbolisch is en belangrijk kan zijn, is het element altijd het belangrijkste onderdeel van elke genezing. Je hoeft niet per se een Chinese draak te gebruiken als je meer vuurelement nodig hebt, tenzij deze van hout is gemaakt. In feite hoeft u alleen maar een paar kaarsen aan te zetten en u krijgt betere resultaten.

Raadpleeg een Feng Shui-professional

Het ultieme succes bij elke feng shui-toepassing is gewapend zijn met betrouwbare informatie. Als je het niet zeker weet, huur dan een professionele feng shui-beoefenaar in die je kunt vertrouwen.

Aanbevolen: