College-humorgrappen

Inhoudsopgave:

College-humorgrappen
College-humorgrappen
Anonim
Collegehumor kan hilarisch zijn!
Collegehumor kan hilarisch zijn!

Ben je op zoek naar grappige universiteitsgrappen? Veel van de meest populaire grappen en grappen op de universiteit zijn grappen en grappen die verband houden met het dagelijks leven en studeren en die bedoeld zijn om eenvoudigweg de draak te steken met veel van de dingen die tijdens het studeren stress kunnen veroorzaken. Vertel een grappige grap terwijl je met vrienden studeert of de volgende keer dat je op een feestje bent en het ijs moet breken.

College Humorgrappen

Er zijn veel soorten universiteitshumorgrappen op verschillende interessegebieden. Gemeenschappelijke onderdelen van universiteitshumor zijn onder meer:

  • Feestgrappen
  • Voetbal- en sportgrappen
  • Grappen bestuderen
  • Grappen over hoofdvakken
  • Grappen over toetsen
  • Grappen over het studentenleven

Feestgrappen

Veel gewone grappen over universiteitsfeesten gaan uit van het idee dat studeren vooral bedoeld is om te feesten. Een voorbeeld is de grap: "Ik ging naar de universiteit en het enige wat ik kreeg was een kater." Andere veel voorkomende grappen hebben betrekking op drinkactiviteiten op feestjes, zoals jezelf pijn doen tijdens een bierpongspel. De grappen zijn normaal gesproken bedoeld om mensen belachelijk te maken die al hun tijd op feestjes doorbrengen en niet genoeg tijd in de klas doorbrengen.

Probeer deze grap uit op je volgende feestje:

Hoe kreeg de broederschapsbroeder een bult op zijn hoofd? Antwoord: Hij probeerde een vatstandaard te maken.

Voetbal- en sportgrappen

Grappen over universiteitssporten en jocks zijn een ander veel voorkomend soort grappen. Velen maken grappen over jocks als ‘dom’ of omdat ze niet geïnteresseerd zijn in het academische deel van de universiteit, terwijl anderen misschien de draak steken met hoe slecht het voetb alteam van de school is.

Enkele voorbeelden van sportgrappen zijn:

  • Wat heeft een voetballer nodig om voor een les te slagen? Antwoord: Kom opdagen.
  • Hoeveel jocks zijn er nodig om een scriptie te voltooien? Geen, daar is het voor nodig om een slimme huisgenoot te hebben!

Hoofd- en studiegrappen

Veel voorkomende studiegrappen gaan over het idee dat studenten zo betrokken zijn bij hun studie dat ze al het andere vergeten. Een veel voorkomende grap die bij de meeste hoofdvakken werkt is:

Waarom heeft de techniekstudent zijn date gemist? Antwoord: Hij had het te druk met studeren.

Aangezien er op de meeste hogescholen een groot aantal hoofdvakken is, zijn er grappen voor elk hoofdvak. Er zijn veel grappen die de draak steken met het idee dat majors in de vrije kunsten gemakkelijk zijn. Om de draak te steken met een hoofdvakstudent filosofie zou je kunnen zeggen dat ze alleen maar onder een boom zitten en nadenken over de wereld om hen heen.

Testgrappen

Er zijn veel voorkomende grappen die te maken hebben met examens op de universiteit. Een grappige grap is:

Een professor heeft een klaslokaal vol studenten die op het punt staan een eindexamen filosofie te doen. De enige vraag op de test is: "Waarom?" Alle studenten beginnen koortsachtig te schrijven. Eén student schrijft echter: "Waarom niet?" en bladeren. De professor geeft hem meteen een A.

Grappen over het studentenleven

Een aantal van de meest populaire grappen gaan over het studentenleven. Er zijn veel stereotypen dat studenten zowel arm als sluw zijn. Andere grappen kunnen betrekking hebben op broederschap of studentenverenigingen en de draak steken met degenen die zich aansluiten. Enkele grappen over het studentenleven zijn:

  • Wat is de beste manier om geld te besparen tijdens je studie? Antwoord: Gebruik Happy Hour als uw belangrijkste eetgelegenheid.
  • Twee ouders waren op een dag aan het praten en de een vroeg de ander wat hun zoon op de universiteit volgde. Degene antwoordde: Hij pakt elke cent die ik heb!
  • Hoe weet je dat je te lang op de universiteit hebt gezeten? Antwoord: Je ouders hebben bijna geen geld meer!
  • Hoeveel broederschapsbroeders zijn er nodig om een gloeilamp te vervangen? Antwoord: Geen. Daar zijn beloften voor!
  • Waar kun je studentenverenigingen vinden? Antwoord: Dansen op tafels.
  • Waarom is studeren beter dan seks? Antwoord: Je kunt vroeg eindigen zonder schaamte.

Praktische grappen

Een ander veel voorkomend element van universiteitshumor zijn praktische grappen. Het studentenleven staat vooral bekend om het feit dat studenten elkaar grappen en trucs uithalen. Enkele veilige maar dwaze grappen op de universiteit zijn onder meer:

  • Toiletpapier voor de deuren in de slaapzaal
  • Een slaapzaal vullen met ballonnen
  • 's Avonds laat op de deur kloppen en zich dan verstoppen
  • De wekker van je huisgenoot instellen op 3 uur 's ochtends
  • Het bed van je huisgenoot op het gazon verplaatsen
  • De namen op de deuren van de slaapzaal veranderen

Ontstressen met humor

Of je nu de voorkeur geeft aan grappen of grappen, een goede lach kan een deel van de stress van het campusleven helpen verlichten. Wanneer situaties te serieus worden, kunt u de stemming opvrolijken met een flauwe grap of een paar grappige grappen die u aan uw vrienden kunt vertellen en die iedereen om u heen aan het lachen zullen maken en elke keer dat zij eraan denken een glimlach op hun gezicht zullen toveren.

Aanbevolen: