Romantische dinercruises in NC

Inhoudsopgave:

Romantische dinercruises in NC
Romantische dinercruises in NC
Anonim
Romantische dinercruise
Romantische dinercruise

Geniet van een romantische dinercruise in North Carolina op een van de vele majestueuze waterwegen van deze fantastische staat, van oceaan tot rivier tot meer. Met het maanlicht, de verfijnde keuken en de magische omgeving wordt het een avond vol herinneringen.

De schoonheid van Topsail, Topsail Island

Belle of Topsail-cruise
Belle of Topsail-cruise

Als je in stijl door de zonsondergang wilt varen, dan mag je de Belle of Topsail niet missen. Dit schip is in de stijl van een 19e-eeuwse waterfiets. Geniet van een cruise bij zonsondergang langs de North Carolina Intracoastal Waterway en de wateren rond Topsail Island aan de oostkust van de staat, ongeveer 2 uur van Fayetteville.

De Sunset Dinner Cruise kost $ 35 voor volwassenen en biedt een informeel buffet, inclusief zeevruchten, fajitas, desserts en drankjes. Er is ook een Moonlight Cruise (21 jaar en ouder) voor $ 15, zonder diner en met een betaalde bar. Je moet minimaal 30 minuten vóór aanvang van de cruise aanwezig zijn.

Neem rechtstreeks contact op met het bedrijf voor aankomende dienstregelingen.

Bayonet Enterprises Cruises, oostkust

Bajonet romantische dinercruise
Bajonet romantische dinercruise

Ga aan boord van een intiem, luxe jacht voor een romantische cruise langs de Nieuwe Rivier en bekijk de stille schoonheid van de regio. Bajonet is eigendom van een gepensioneerd militair echtpaar en biedt gasten de kans om de luxe van een privéjacht te ervaren zonder veel geld uit te geven.

De cruise van 3 uur is inclusief drankjes, hors d'oeuvres, diner, dessert en ankertijd. Voor $ 275 voor een stel ($ 60 voor extra personen) is het een heel bijzondere uitje-avond. Bayonet biedt ook overnachtingen aan voor $ 575 per stel.

Bayonet Enterprises is gevestigd in Jacksonville en is te bereiken op 910 554-8672. Boek cruises rechtstreeks op hun website.

Queens Landing-dinercruises, Lake Norman

Lake Norman is gunstig gelegen op slechts 30 minuten ten noorden van Charlotte en is het grootste kunstmatige meer in de Carolinas. Het is 34 mijl lang met meer dan 500 mijl kustlijn. Queens Landing Sightseeing & Dinner Cruises is gevestigd in Mooresville en biedt u twee schepen waaruit u kunt kiezen voor uw dinercruise: één elegant en één wat meer casual.

Boek je dinercruise op Eventbrite voor de Lady of the Lake of de Catawba Queen. U kunt ook Queens Landing bellen op 704-663-2628.

De Vrouwe van het Meer

De Lady of the Lake is een luxe jacht van 30 meter dat een elegante, romantische dinercruise biedt die meer dan twee uur duurt.

Passagiers zullen full-service bars, gastronomisch eten en afgesloten salons op de bovenste en onderste niveaus ervaren, samen met een prachtig uitzicht op het meer en uitstekende service. Cruises worden het hele jaar door aangeboden en de diners omvatten zalm, surf en turf, salades, bijgerechten en uitstekende desserts. Menu's veranderen regelmatig.

Cruiseschema's variëren per seizoen, hoewel dinercruises over het algemeen op vrijdag worden aangeboden met een instaptijd van 18.30 uur, plus op zaterdag en zondag met een instaptijd van 17.00 uur. Het wordt sterk aanbevolen dat u belt voor reserveringen en tijden.

Prijzen voor de dinercruises variëren van $87 voor volwassenen en $81 voor senioren, inclusief belastingen en fooien. Voor $ 225 extra krijg je de VIP-behandeling, inclusief aparte privézitplaatsen, een fles Dom Pérignon, speciale service en meer. Tegen een meerprijs kunt u ook met chocolade bedekte aardbeien als dessert bestellen.

De Catawba-koningin

De Catawba Queen biedt de nostalgische traktatie van een diner op een rivierboot op de Mississippi. Hoewel populair bij gezinnen, biedt deze cruise ook een stap terug in de tijd naar een meer romantisch tijdperk.

Het diner is in buffetvorm, van salades tot desserts, en de kosten bedragen ongeveer $76 voor volwassenen en $69 voor senioren, inclusief belastingen en fooien. Je deelt tafels met andere gasten. De instaptijden zijn 18.00 uur. Vrijdag en 17.30 uur Zaterdag en zondag.

Net als de Lady of the Lake zijn er ook $ 225 VIP-diners beschikbaar aan boord van de Catawba Queen. Dit omvat privézitplaatsen, een fles Dom Pérignon en speciale service, evenals de optie voor met chocolade bedekte aardbeien als dessert (zes voor $ 22 of 12 voor $ 40).

Lake Hickory, Centraal

Lake Hickory avonturencruise
Lake Hickory avonturencruise

Lake Hickory Adventures bood de eerste (en enige) diner-, feest- en privécharterbootcruises aan op Lake Hickory in Hickory, NC in de centrale staatsregio. De jachten hebben toiletten, zitplaatsen binnen en buiten, en bij koeler weer kunt u zelfs bij de open haard dineren. Er is live-entertainment aan boord en de menu's omvatten biefstuk, zeevruchten, Italiaanse en andere specialiteiten, variërend per datum.

Tickets kosten $ 59, exclusief belasting en fooien, met kortingen voor geestelijken, senioren en andere groepen. Romantische avonden zijn bijvoorbeeld Valentijnsdag, met een diner voor twee voor ongeveer $ 70 per stuk, plus kerstliederenrondleidingen. Houd er rekening mee dat het schip geen wijn of sterke drank verkoopt of aanbiedt, maar dat passagiers van 21 jaar en ouder hun eigen drankjes mogen meenemen.

Dinercruises vertrekken om 18.30 uur. en ga aan boord op 6707 Limbaugh Lane in Hickory. Bel 828-358-2384 voor informatie.

Crystal Coast Lady Cruises, Noordoost

De Crystal Coast van North Carolina biedt prachtige zeegezichten, zonsondergangen en romantiek. Lookout Cruises nodigt u van harte uit voor een prachtige twee uur durende cruise bij zonsondergang, met een gastronomisch buffet en een adembenemend uitzicht op het water en de lucht.

Cruises worden in het seizoen elke avond aangeboden van 19.00 tot 21.00 uur. en zondag van 18.30 - 20.30 uur Tickets kosten $ 38 plus belasting en fooien, en er zijn kortingen voor militairen en senioren. Diners delen tafels. Dit schip biedt ook speciale cruises om de wilde paarden en dolfijnen te zien.

Neem voor meer informatie contact op met Lookout Cruises in Beaufort door te bellen naar 252-504-SAIL.

Overwegingen voor de dinercruise

Romantische dinercruise
Romantische dinercruise

Niets is leuker dan een romantische cruise, en niets is erger dan onvoorziene problemen. Vergeet het volgende niet.

  • Check altijd het annuleringsbeleid voordat je tickets boekt. Kunt u een terugbetaling krijgen? Of moet u bij problemen aan wal dineren of een latere cruise accepteren?
  • Opstaptijden en vaartijden zijn verschillend, soms tot een uur eerder. Vraag het voordat je vertrekt.
  • Drie of meer is misschien niet het juiste gezelschap op een romantische cruise. Bij de meeste dinercruises is het nodig dat u tafels deelt, dus vraag naar upgrades of privézitplaatsen. Dat kost meer, maar kan de moeite waard zijn.
  • Niet alle faciliteiten zijn gelijk. Als toiletten of trappen een probleem zijn, vraag er dan van tevoren naar.
  • Vraag naar kledingvoorschriften of suggesties voor elke cruise.
  • Als je zeeziek wordt op de open oceaan, kan het prima gaan op een rivier. Maar als je eenmaal bent vertrokken, is er geen weg meer terug.
  • De dienstregelingen veranderen per dag en seizoen en cruises kunnen enkele uren duren. Cruises kunnen ook vroeg geboekt worden op populaire tijden (zoals zomerweekends). Bel minimaal twee weken van tevoren, meer als u op zoek bent naar vakantiedata voor uw romantische cruise.

Een typische North Carolina-ervaring

Of u nu besluit om op een meer te varen of rustig op een rivier te drijven, een romantische cruise in North Carolina kan een onvergetelijke nacht zijn met herinneringen die een leven lang meegaan. Plan uw vakantie rond een reis, op elk moment van het jaar, en de aantrekkingskracht van de zee zal u keer op keer terugroepen.

Aanbevolen: