Engelse romantische filmdownloads

Inhoudsopgave:

Engelse romantische filmdownloads
Engelse romantische filmdownloads
Anonim
Intiem koppel dat naar een romantische film kijkt
Intiem koppel dat naar een romantische film kijkt

Als je plekken zoekt om Engelse romantische films te downloaden, is er een overvloed aan gratis en betaalde sites die je precies het soort romantiek kunnen bieden waarnaar je op zoek bent. Deze films zijn beschikbaar in meerdere subgenres, van romantische komedie tot romantische thriller, allemaal te downloaden op uw computer, smart device of tv.

Engelse romantische films

Als je op zoek bent naar de nieuwste Hollywood-romantiek of zelfs die klassieke Clark Gable-film waar je van houdt, kun je deze in het Engels op verschillende websites op internet vinden om te downloaden. Deze variëren van volledig gratis tot pay-per-download-sites. Als je echter een echte romanticus in hart en nieren bent, zijn er ook maandelijkse abonnementen.

Amazone

Of je nu een romantische filmliefhebber bent of gewoon de nieuwste romantische films naar je tablet wilt downloaden, Amazon is waarschijnlijk de beste keuze voor een betaalde service. Amazon biedt hun prime-service aan voor $ 99 per jaar of $ 8,99 per maand voor de prime-videodownloads. De eersteklas service biedt een overvloed aan romantische films in alle subgenres, waaronder klassiekers als "Gone with the Wind" en actuele titels als "Me Before You". Je kunt er ook voor kiezen om afzonderlijke films te kopen en naar je apparaten te downloaden als je geen lidmaatschap wilt.

De site heeft een gemakkelijk te doorzoeken indeling of zoekdatabase voor romantische films. Wanneer u degene vindt die u zoekt, hoeft u alleen maar op de downloadknop te drukken. De prijzen voor individuele films kunnen sterk variëren, maar beginnen meestal bij ongeveer $ 9.99. De nieuwste releases zijn binnen handbereik en je kunt er ook voor kiezen om films te streamen als er een WiFi-verbinding beschikbaar is.

Ik voor jou
Ik voor jou

PlayStation Store

Als je dacht dat de PlayStation Store alleen voor games was, heb je het mis. De PlayStation Store biedt honderden romantische films die je op je apparaat kunt downloaden.

De films zijn allemaal beschikbaar om door te bladeren in het romantiekgenre. Wanneer u degene vindt die u zoekt, klikt u op de aankoopoptie om de titel te downloaden. Dit is een betaalservice voor films en de prijzen variëren van ongeveer $ 9,99 tot $ 14,99 om de films te kopen en te downloaden. Je denkt misschien: "Maar is dat niet alleen voor PlayStation-apparaten?" Maar eigenlijk zijn deze films via de app beschikbaar op al je Apple- en Android-apparaten. 'Vijftig tinten donkerder', iemand? Ja, alsjeblieft.

Vijftig tinten donkerder
Vijftig tinten donkerder

iTunes

Als je door en door Apple bent, vervult iTunes de wensen van je hart. Van schattige liefdesverhalen tot opwindende, stomende films: iTunes biedt honderden titels en verschillende subgenres van romantiek, van films uit het begin van de 20e eeuw tot nu.

Deze service biedt een eenvoudig klik- en downloadplatform waarmee u uw romantische films op uw apparaat kunt krijgen. Hoewel nieuwere en populaire releases je misschien wat meer kosten, kun je films vinden voor slechts $ 5,99. $ 9,99 is echter ongeveer de gemiddelde prijs. Na aankoop kun je deze downloads streamen op je computer, iPod, iPad, iPhone of ander apparaat.

Google Play

Als u met trots uw Android-product gebruikt, biedt Google Play uw romantici op de filmafdeling. Van topreleases tot je favoriete klassiekers, er zijn talloze downloadbare romantische favorieten beschikbaar voor al je Android-apparaten en ook voor sommige Apple-producten.

Om de romantiek te vinden die u zoekt, kunt u ernaar zoeken of door de catalogus bladeren. Druk vervolgens op de aankoopknop wanneer u klaar bent om te kopen en te downloaden. Deze pay-per-movie-site heeft downloads variërend van $ 9,99 - $ 14,99 per film. Om uw films te vinden, zoekt u eenvoudigweg naar de titel om te zien of deze beschikbaar is, of bladert u door het romantiekgedeelte.

Netflix

Betaal-per-download-sites zijn geweldig als je een titel in gedachten hebt, maar als je romantische films wilt bingewatchen totdat je tegelijkertijd moet huilen en lachen, dan is Netflix misschien meer jouw stijl. Netflix is een filmsite met abonnementen die alle filmgenres aanbiedt, inclusief een grote verzameling romances. Deze films kunnen worden gedownload naar uw apparaten en zijn ook beschikbaar voor streaming. Je kunt op deze site eigenzinnige, indie-, klassieke en zelfs stomende categorieën vinden voor slechts $ 7,99 per maand voor één apparaat. Netflix vernieuwt voortdurend hun collectie, waardoor er altijd nieuwe films beschikbaar zijn.

Je kunt door het romantiekgenre bladeren om titels te vinden of naar specifieke titels te zoeken. Zodra u uw film heeft gevonden, hoeft u alleen maar op de downloadknop te klikken. Zo simpel is het.

Internetarchief

Als je van klassieke romantische films of zelfs eigenzinnige onafhankelijke romantische films houdt, biedt het internetarchief verschillende gratis titels die je kunt bekijken. Navigeren op deze site is een beetje lastig, dus het kan handig zijn om een specifieke Engelse romance in gedachten te hebben om er zeker van te zijn dat de titel beschikbaar is.

Je kunt ook door de site manoeuvreren met behulp van de knoppen om romantiek en speelfilms te vinden, evenals de gratis klassiekers. Zodra je je titel hebt gevonden, kies je het formaat en download je.

Vimeo

Een andere betaalde dienst die downloads voor Engelse romances aanbiedt, is Vimeo. Met de on-demand-functie op Vimeo kun je verschillende Engelse romantische titels downloaden, van Britse romances tot eigenzinnige, onafhankelijke romantische films. Deze worden allemaal vermeld onder het romantiekgenre en er zijn honderden titels beschikbaar in het Engels.

De kosten kunnen variëren van ongeveer vijf dollar, maar de prijzen staan allemaal duidelijk vermeld op de download. Als je klaar bent, klik je gewoon op de knop om te betalen en te beginnen met downloaden.

Britse romantische downloads

Als je specifiek op zoek bent naar legale downloads van Britse of Engelse films, kan het wat lastiger zijn om deze te vinden, vooral in de VS. Ze zijn echter wel beschikbaar.

  • Amazon biedt een grote collectie Britse romantische films. Deze worden meestal vermeld onder het romantiekgedeelte of je kunt zoeken naar BBC-films of Britse romantiek.
  • Netflix biedt ook een selectie Britse films, waaronder tientallen romantische titels.
  • Zwart-witfilms bieden een selectie Britse titels in het publieke domein, waaronder een paar gratis romantische titels zoals "As You Like It". Omdat deze films tot het publieke domein behoren, zijn ze vrij beschikbaar en legaal. Er is een downloadlink waarop u kunt klikken zodra u uw keuze heeft gemaakt.
Zoals jij het wilt
Zoals jij het wilt

Download, leun achterover en geniet

Engelse romances, van je Hollywood-favorieten tot geselecteerde Britse romantische films, kun je op verschillende sites vinden om naar je apparaten te downloaden, of je nu Android- of Apple-producten hebt. Hoewel u zich bij de meeste betaalde sites doorgaans geen zorgen hoeft te maken over de wettigheid, zijn er ook verschillende gratis sites die downloadopties bieden die geen enkele piraterijwet overtreden. Dus pak een stoel, download je favoriete Engelse romance en geniet ervan!

Aanbevolen: