Romantische dinercruises in Florida

Inhoudsopgave:

Romantische dinercruises in Florida
Romantische dinercruises in Florida
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Kiezen uit de vele romantische dinercruises in Florida kan leiden tot een spectaculaire avond vol gastronomisch dineren, elegante muziek en uitzonderlijke service. Niet alle dinercruises bieden echter een romantische sfeer, en geïnteresseerde passagiers moeten weten waar ze op moeten letten voordat ze een reservering maken voor een onvergetelijke avond.

Voorbeelden van dinercruises in Florida

Zodra een stel heeft besloten welk type dinercruise zij het meest romantisch zouden vinden, kunnen ze individuele exploitanten onderzoeken voor verschillende romantische opties. Voorbeelden van romantische dinerafvaarten rond Florida zijn:

Yacht Starship Dining Cruises: Deze luxe jachten varen rond Tampa Bay en bieden viersterrengerechten zoals aangebraden zalm, gestoofde lamsschenkel en wijn- of champagneservice met verfijnde livemuziek

Een voorproefje van Florida: Key Lime Mousse

  • StarLite Cruises: Passagiers aan boord van deze lijn hebben de keuze uit een jacht of waterfietsen die door gladde binnenwateren nabij Sint-Petersburg varen. Grote ramen creëren een panoramisch uitzicht dat een aanvulling vormt op het luxe diner van filet mignon, garnalenveloute of verschillende pastagerechten.
  • Rivership Romance: Deze historische rivierschipcruise langs de St. John's River vertrekt vanuit Sanford en biedt een decadent menu met onder meer citruskip, prime rib, aubergine-parmezaanse kaas en andere regionale specialiteiten.
  • Sunquest Cruises: Het jacht Solaris vertrekt vanuit Destin voor regelmatige diner-danscruises met een romantische flair. Het gastronomische menu bestaat uit kreeftmanicotti, kippicatta, ossenhaas met peperkorst en een volledige barservice.

De bovenstaande lijsten zijn slechts een voorbeeld van de luxe romantische dinercruises in Florida. Om de beste oplossing voor hun vakantiebehoeften te vinden, moeten koppels afvaarten in de steden van hun voorkeur of in nabijgelegen kust- of riviergebieden onderzoeken. Veel luxe jachtbedrijven zijn bereid om dinercruises te charteren voor zowel kleine als grote groepen, en hotels aan het strand hebben mogelijk ook privédinercruises beschikbaar om gasten te bedienen.

Romantiek in de Sunshine State

Er zijn veel romantische dinercruises in Florida waar geïnteresseerde passagiers uit kunnen kiezen, met een breed scala aan opties om aan elke romantische voorkeur te voldoen. Ongeacht het soort zeiltocht, als het gezelschap uitzonderlijk is, wordt het een romantische gebeurtenis.

Aanbevolen: