Essentiële welvaartswetten in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Essentiële welvaartswetten in Feng Shui
Essentiële welvaartswetten in Feng Shui
Anonim
Gouden welvaart Boeddha
Gouden welvaart Boeddha

Welvaartwetten in feng shui regelen de toepassing van feng shui-principes. Alles wat u toevoegt aan uw feng shui-ontwerp zou u een of ander voordeel moeten opleveren.

Welvaart gedefinieerd

In feng shui betekent welvaart overvloed en geldt voor meer dan alleen rijkdom en geld. Je zou in staat moeten zijn om op alle gebieden van je leven een welvarende staat van zijn te bereiken als je de fundamentele feng shui-principes toepast om welvarende chi-energie naar elke sector van je huis aan te trekken.

Welvaartswetten in Feng Shui

Er zijn veel feng shui-principes die van invloed kunnen zijn op uw welvaart. Als de feng shui-principes niet goed worden nageleefd, kun je chaos en wanhoop creëren, vooral als het om je welvaart gaat. Balans is essentieel om de gewenste resultaten te bereiken.

Analyseer hoe Chi stroomt

Je moet analyseren hoe de chi-energie binnen en buiten je huis stroomt. Als u bijvoorbeeld aan het einde van een straat woont, op een kruispunt of in een doodlopende straat die doodloopt op uw oprit, dan zal uw huis de ontvanger zijn van alle chi-energie die door de straat uw huis binnenstroomt.. Hoewel je misschien denkt dat dit uitstekend is en dat het betekent dat je meer welvaartsenergie zult ontvangen, is dit een onjuiste gedachte.

Vermijd de stroom van te veel Chi

Stel je de chi-energie voor alsof het water is dat door de straat stroomt. Als het water opraakt, betekent dit accumulatie en overstromingen. Dit is wat er gebeurt met chi-energie in dit soort scenario's. De stromende energie stroomt je huis binnen. Dit is te veel chi-energie die in één keer en te snel je huis binnenkomt. Het zal alle potentiële welvarende energie wegspoelen.

Vermijd het wegsturen van energie

Als je een ronde of halfronde oprit hebt, zal de chi-energie rondcirkelen en weggaan. Dit vertraagt de energie, maar kan ook betekenen dat sommige kansen aan je voorbij gaan, zoals gepasseerd worden voor promoties, bijna herstellen van een ziekte om vervolgens een terugval te krijgen, en mogelijke financiële voordelen die je door de vingers glippen.

Gebruik landschapsarchitectuur om te veel of te weinig chi-stroom naar uw huis aan te passen

Landscaping-functies kunnen beide problemen verhelpen.

  • Een trottoir dat naar uw voordeur leidt, nodigt de energie uit in uw huis in een gematigde en weldadige stroom.
  • Gebruik planten, heggen, struiken of een berm om te voorkomen dat de chi recht op je huis afstormt.
  • Gebruik een waterpartij die naar het huis stroomt om rondcirkelende energie te verplaatsen.

Begrijp stagnerende Chi-energie

Chinese Nieuwjaarenvelop voor geld
Chinese Nieuwjaarenvelop voor geld

Stagnerende chi-energie betekent dat alle goede energie die je huis binnenkomt, wordt belemmerd, hetzij door een tuinaanleg buiten, hetzij door iets in je huis, zoals rommel of een onjuiste plaatsing van meubels. Dit alles kan voorkomen dat de nuttige chi vrijelijk door uw huis beweegt.

Waarom is stagnerende Chi schadelijk?

Stagnerende chi kan financiële blokkades veroorzaken, carrières vertragen, huwelijken en relaties laten ontsporen en de gezondheid schaden. Elke sector van uw huis die rommelig of geblokkeerd is door meubels of zelfs stof en puin ophoopt, heeft een negatieve invloed op het gebied dat die sector in uw leven vertegenwoordigt.

Rommel opruimen

De belangrijkste welvaartswet in feng shui is het opruimen van alle rommel in je huis. Het maakt niet uit welke stappen je onderneemt om elementen in je huis te verhelpen, als de stroom van chi wordt geblokkeerd door rommel, kan niets helpen. Dozen die in garages zijn opgestapeld of op zolders zijn opgestapeld, zijn misschien uit het zicht, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat de chi-energie niet in en uit je huis stroomt. Dit zorgt op zijn beurt voor stagnerende chi.

Het is duidelijk dat de meeste mensen hun garages en zolderruimtes gebruiken voor opslag, dus zorg ervoor dat deze goed georganiseerd is. Stel je opnieuw de chi-energie voor als water dat stroomt en visualiseer hoe het in elk van deze gebieden zou stromen. Als je een gebied ziet dat de stroom blokkeert, verplaats het dan en herschik je opslagruimte zodat de chi-energie vrij door de ruimte kan bewegen.

Vergeet niet buitenshuis

Het is heel belangrijk dat je je ook op de buitenkant van je huis concentreert als het om opruimen gaat.

  • Uw tuin moet netjes verzorgd zijn.
  • Snijd oude en dode groei weg en verwijder het van het terrein.
  • Verzamel eventueel vuil of bladeren en gooi ze weg.
  • Houd vuilnisbakken uit het zicht en laat ze nooit overstromen.
  • Duidelijke looppaden.
  • Houd deuropeningen en ingangen overzichtelijk en goed verlicht.
  • Repareer alle kapotte sloten, ramen, toiletten, kranen en apparaten moeten worden gerepareerd.
  • Afbladderende verf verwijderen.
  • Vervang gescheurde raamschermen.
  • Als er iets kapot is, repareer of vervang het.

Identificeer welvaartssectoren

Afhankelijk van de feng shui-school die je beoefent, wil je de verschillende sectoren van je huis identificeren, zoals rijkdom, gezondheid, relaties, huwelijk, carrière enzovoort.

Sectoren in Black Hat Feng Shui

Als je Black Hat Sect volgt, wordt elk huis op dezelfde manier behandeld en worden de sectoren geïdentificeerd met behulp van een bagua. In Black Hat Sect wordt de bagua altijd boven het huis geplaatst met de noordkant van de bagua naar boven en de zuidkant onderaan de tekening, ongeacht de werkelijke kompasrichting. De controverse over dit soort cookie cutter-gebruik van de bagua kan behoorlijk verhit raken onder klassieke feng shui-beoefenaars, maar het is jouw beslissing welke school van feng shui je kiest om te volgen.

Sectoren in traditionele Feng Shui

Als u kiest voor de klassieke traditionele feng shui-scholen, moet u een kompasmeting doen om de werkelijke zitrichting van uw huis te bepalen en vervolgens elke sector van uw huis te identificeren die voor u gunstig is.

Gebruik geldkuren

Voor persoonlijke rijkdom en welvaart kun je ook feng shui-geldkuren gebruiken om de welvaart te vergroten nadat je eerst de basiswetten hebt gevolgd.

Welvaartwetten voor u laten werken

Ongeacht welke feng shui-school je volgt, je zult nog steeds de feng shui-welvaartswetten gebruiken om je te helpen bij het creëren van het meest optimale feng shui-ontwerp voor jou en je gezin.

Aanbevolen: