Scotts graszaad

Inhoudsopgave:

Scotts graszaad
Scotts graszaad
Anonim
Afbeelding
Afbeelding
deskundige gecontroleerd
deskundige gecontroleerd

Scotts graszaad, verkocht door het bedrijf Scotts Miracle-Gro, is een lijn graszaad voor thuis en professioneel gebruik. Het bedrijf Scotts richt zich uitsluitend op kunstgras en staat dan ook bekend als dé gazon- en graszaadexpert. Het bedrijf biedt een grote verscheidenheid aan gazonzaden voor verschillende omstandigheden.

Over Scotts graszaad

Scotts Miracle Grow is een beursgenoteerd bedrijf op de New York State Exchange (NYSE: SMG). Het is 's werelds grootste producent van gazonzaad en tuinbenodigdheden. Het bedrijf werd in 1868 opgericht in Maysville, Ohio, en heeft vandaag de dag wereldwijd ruim 8.000 mensen in dienst. Graszaden voor thuis en professioneel gebruik vormen een groot deel van de omzet van het bedrijf, maar Miracle-Gro en aanverwante merken die het bedrijf bezit zijn bekende namen en worden regelmatig in de schappen van tuincentra in het hele land gezien.

Gazonzaadproducten

Omdat Scotts zoveel soorten graszaad verkoopt, kan het lastig zijn om het tuincentrum binnen te lopen en de enorme muur met bekende groene zakken graszaad te zien. Het bedrijf maakt het gemakkelijk om het beste zaad voor uw locatie te kiezen door middel van handige grafieken en advies op de achterkant van de tas.

U kunt ook de volgende tips gebruiken om u te helpen het beste graszaad voor uw locatie te kiezen:

  • Klimaat:Grassen groeien anders, afhankelijk van het klimaat. Ken uw tuinzone voordat u zakken graszaad onderzoekt. Zone 8 en hoger zou graszaad uit het warme seizoen moeten selecteren, terwijl Zone 5 en lager gras uit het koele seizoen nodig hebben.
  • Vocht: Als u uw gazon niet regelmatig water kunt geven of als u in een gebied woont dat gevoelig is voor droogte, selecteer dan droogtetolerante graszaden. Sommige grassen hebben meer water nodig dan andere. Ze hebben allemaal vocht nodig om te ontkiemen.
  • Gebruik: Als uw gazon voornamelijk voor sierdoeleinden bestaat, is het gebruik geen groot probleem. Als u een gazon aanlegt in een gebied met veel verkeer, zoals een achtertuin waar uw kinderen spelen of huisdieren rondlopen, wilt u misschien investeren in een sterkere variant die Scotts heeft getest op duurzaamheid.

Uitgebreide tests

Een van de meest interessante aspecten van Scotts graszaad is hoe uitgebreid het is getest en onder verschillende omstandigheden. Het bedrijf beschikt over testfaciliteiten in Noord-Amerika, Nederland, Italië, Spanje en Frankrijk. Teamleden kweken verschillende zaadmengsels onder verschillende omstandigheden om te beoordelen hoe goed elk type standhoudt in verschillende klimaten.

Andere voordelen

Er zijn nog veel meer redenen om het zaad van Scott te verkiezen boven de zaden van de concurrentie. Omdat het bedrijf zich vrijwel uitsluitend op kunstgras richt, staat Scotts bekend om zijn uitstekende kennis en ervaring en voert het een uitgebreide productlijn. Met meer dan 100 jaar onderzoek naar graszaad is Scotts inderdaad de koning in de gazonindustrie.

Aanvullende producten

Naast de vele soorten graszaden die onder het merk Scotts worden verkocht, maakt het bedrijf apparatuur voor een goede [Lawn_Care|gazononderhoud]]. Strooiers en andere grasproducten maken het verspreiden van hun zaad eenvoudig. Het bedrijf maakt ook veel bodemverbeteraars voor gazons, waaronder meststoffen voor verschillende behoeften en aanpassingen.

Waar te koop

Scotts-producten worden wereldwijd verkocht. In de Verenigde Staten dragen de meeste grote huis-, tuin- en grote thuiscentra het merk. Kleinere tuincentra hebben het ook vaak. Om een winkel bij u in de buurt te vinden, biedt het bedrijf een kort vragenformulier op de Scotts-website. Nadat u het formulier heeft ingevuld, begeleiden zij u naar een distributeur bij u in de buurt die professionele of commerciële producten of producten voor thuisgebruik verkoopt.

Met meer dan een eeuw professionele graservaring staan Scotts-zaden boven veel andere merken. Als u dit jaar een weelderig groen gazon wenst, begin dan met zaad van de hoogste kwaliteit dat u zich kunt veroorloven. Plant volgens de aanwijzingen, voer, geef water en maai het op de juiste manier, en geniet van je smaragdgroene paradijs.

Aanbevolen: