Hoeveel moet u in rekening brengen voor kantoorschoonmaakdiensten

Inhoudsopgave:

Hoeveel moet u in rekening brengen voor kantoorschoonmaakdiensten
Hoeveel moet u in rekening brengen voor kantoorschoonmaakdiensten
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Als u zich afvraagt hoeveel u moet vragen voor het schoonmaken van een kantoor, kan dit betekenen dat u zich voorbereidt op het openen van uw eigen schoonmaakbedrijf of dat u de diensten van een bedrijf aanschaft. Hoe dan ook, als u begrijpt hoeveel kosten er in rekening worden gebracht en waarom, kunt u de kosten die aan een schoonmaakdienst zijn verbonden, beter inschatten.

Aanpassen hoeveel u in rekening moet brengen voor kantoorschoonmaak

Concurrerende bedrijven zullen u hun tarieven verstrekken als u daarom vraagt. Houd er echter rekening mee dat, net als bij elke schoonmaakdienst, kantoorschoonmakers niet alleen kosten in rekening brengen op basis van de plicht, maar ook op basis van de vierkante meters die moeten worden schoongemaakt. Wanneer u met een medewerker van de klantenservice van het schoonmaakbedrijf spreekt, zorg er dan voor dat u hen de details geeft over wat en hoeveel u moet schoonmaken. Vraag ook naar een gespecificeerde lijst en naar eventuele speciale aanbiedingen en aanbiedingen die zij aanbieden.

Zorg ervoor dat bij het onderhandelen over een schoonmaakcontract het volgende is opgenomen:

  • Frequentie - hoe vaak ze schoonmaken
  • Tijdsbestek - wanneer de faciliteit wordt schoongemaakt
  • Verwachte taken - zoals afval legen en stofzuigen, enz
  • Reinigingsproducten - als u specifieke eisen heeft aan de soorten schoonmaakproducten
  • Benodigdheden - geef aan wie de papiervoorraden (toiletpapier, servetten, enz.) moet leveren en aanvullen
  • Normen - verwachtingen voor de service, d.w.z. het is het beste om zo gedetailleerd mogelijk te zijn, zodat er geen ruimte is voor fouten
  • Gebonden - Controleer of de conciërges/meisjes gebonden zijn om u te beschermen tegen het risico van verlies

Typische kosten

Hoewel de kosten variëren op basis van alle hierboven genoemde factoren, worden de volgende typische kosten gemiddeld van meerdere schoonmaakdiensten voor schoonmaakdiensten en kantoren:

  • $25 tot $40 per bezoek aan een klein kantoor (minder dan 1200 tot 2000 vierkante meter) om de prullenbak te legen, licht te stofzuigen en af te stoffen bij elk bezoek
  • Prijs stijgt tot tussen $40 en $65 per bezoek als de faciliteit een of twee kleine badkamers heeft, inclusief het aanvullen van papieren producten, het dweilen van de vloer, het afvegen van oppervlakken en het schoonmaken van het toilet

  • Voor grotere kantoren (2100 vierkante meter en groter) worden kosten per vierkante meter in rekening gebracht. De laagste kosten begonnen bij $ 0,50 per vierkante meter voor arbeidsintensieve diensten zoals het schrobben of in de was zetten van vloeren, het schoonmaken van keukens, stofzuigen, enz. De prijs per vierkante meter neemt af naarmate het kantoor groter wordt. Houd er echter rekening mee dat deze kosten per bezoek gelden, dus als de schoonmaakploeg 's avonds langskomt, worden de kosten elke nacht in rekening gebracht.

Het tijdstip van de dag kan ook van invloed zijn op de schoonmaakkosten. De meeste kantoren maken gebruik van een schoonmaakservice die buiten de normale kantooruren langskomt om schoon te maken. Buiten kantooruren betekent dat er geen cliënten of klanten en minder medewerkers zijn die de schoonmaakploeg hinderen of gestoord worden. Als een kantoor ook overdag schoonmaakpersoneel wil hebben, zullen de kosten voor de dienst stijgen. Zorg ervoor dat u de schoonmaakdienst inschakelt als u deze optie verwacht.

Een dienst inhuren

Voordat u een contract tekent en nadat u een eerste schatting heeft ontvangen, zal een vertegenwoordiger van het schoonmaakbedrijf waarin u geïnteresseerd bent, een rondleiding door uw faciliteiten moeten geven. Zorg ervoor dat degene die over het contract onderhandelt aanwezig is tijdens de rondleiding, zodat u eventuele vragen van de vertegenwoordiger kunt beantwoorden en uw eigen vragen kunt stellen.

Tijdens de rondleiding kan de vertegenwoordiger de omvang, het aantal taken en meer bevestigen, zodat hij of zij een beter beeld krijgt van de verwachtingen en faciliteiten van de klant. De vertegenwoordiger zal de dienstencatalogus doornemen en aanbevelingen doen op basis van de rondleiding.

Het bezoek van de vertegenwoordiger is meestal een goede manier om te beslissen tussen twee of meer schoonmaakdiensten als u twijfelt over een beslissing.

Hoeveel u moet vragen voor het schoonmaken van een kantoor hangt van een groot aantal factoren af.

Aanbevolen: