Banen met een goed loon voor 16-jarigen

Inhoudsopgave:

Banen met een goed loon voor 16-jarigen
Banen met een goed loon voor 16-jarigen
Anonim
tienermeisje met contant geld
tienermeisje met contant geld

Tieners werken hard voor hun geld. Daarom is het geweldig als ze een baan kunnen vinden die iets meer beta alt dan gemiddeld. Stem uw zoektocht naar een baan af op goedbetaalde zomer- en deeltijdbanen voor 16-jarigen, waarmee u kunt sparen voor de universiteit of uw autoverzekering kunt betalen.

Wat is een goed loon?

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics is het gemiddelde loon voor een 16-19-jarige in de VS $410. Dit komt neer op ongeveer $ 10,50 per uur. Wil een baan als goed loon worden beschouwd, dan moet deze hoger zijn dan het gemiddelde. De meeste 16-jarigen zouden iets dat €11 of meer per uur beta alt, als een goed loon beschouwen, maar ook hier zijn er variabelen. De locatie in de Verenigde Staten (dat wil zeggen Californië versus Michigan) en gebied (dat wil zeggen stedelijk versus landelijk) zijn enkele van deze variabelen. Het minimumloon in Californië is bijvoorbeeld $11,00, terwijl het minimumloon in Michigan $9,25 is. Nu ken je het salaris van een paar van de banen.

Niet jouw typische oppas

Oppassen
Oppassen

Als je van oppassen houdt, denk je er misschien aan om je zomer als oppas door te brengen. Volgens PayScale.com verdient een oppas een gemiddeld uurtarief van $ 14,62 per uur. Ze kunnen echter meer dan $ 19 per uur verdienen. Net als bij oppassen, is je eerste verantwoordelijkheid als oppas de zorg voor de kinderen. Je voedt en kleedt ze en zorgt voor een stimulerende omgeving. Nannies zijn ook verantwoordelijk voor het doen van boodschappen, het meenemen van kinderen naar activiteiten en het maken van eten. Je raapt speelgoed op en zorgt ervoor dat alles netjes is.

Webontwerper op instapniveau

Het ontwerpen van websites kan op elke leeftijd beginnen, met het voltooien van een gratis online les of met vallen en opstaan. Als je een flair hebt voor webdesign, kan webdesigner worden een manier zijn om je carrière op de middelbare school van de grond te krijgen. PayScale vermeldde het gemiddelde loon voor webontwerpers op iets meer dan $ 18 per uur. Als je net begint of parttimer bent, kan dit echter lager uitvallen. Bovendien, als u zich alleen waagt in de freelancewereld, kunnen contracten sporadisch zijn. Hoewel het erop lijkt dat u alleen maar websites hoeft te maken, komt er veel kleurtheorie, ontwerp en typografie kijken bij uw keuze. Mogelijk bent u ook nodig voor het onderhouden en updaten van de website.

Scheidsrechter voor jeugdsportevenementen

Het hele jaar door is er behoefte aan scheidsrechters voor jeugdwedstrijden zoals voetbal, basketbal, honkbal, enz. Volgens Indeed.com kunnen deze scheidsrechters in 2018 €14 per uur verdienen. Deze personen zijn niet alleen verantwoordelijk voor het controleren van de uitrusting en het bijhouden van de tijden van evenementen, maar geven ook signalen voor overtredingen en beoordelen de prestaties.

Badmeester op een strand

Wil je tijdens je zomerbaantje zonnebaden terwijl je flink wat geld verdient, probeer dan als badmeester op een strand te werken. Terwijl ze op het strand patrouilleren, klanten waarschuwen voor gevaarlijke gebieden en reddingsacties uitvoeren, kunnen ze tussen de $ 16 en 20 per uur verdienen door seizoenswerk. Het werk kan echter lastig zijn, omdat je verantwoordelijk bent voor noodsituaties, bijvoorbeeld als iemand verdrinkt, en je moet weten hoe je kunstmatige beademing en andere noodmaatregelen moet gebruiken. U moet ook een portofoon kunnen gebruiken en nooduitrusting kunnen onderhouden.

Bijlesdocent middelbare school

Heb jij geweldige cijfers? Ben jij de beste van je klas? Denk erover na om je hersens te gebruiken om enkele van je klasgenoten te helpen voor maar liefst $ 30-40 per uur, volgens Care.com. Voor deze baan moet je middelbare scholieren bijles geven in vakken als wiskunde en Engels. Omdat je doorgaans maar een uur per week of dag werkt, kan het moeilijk zijn om voldoende banen te vinden om hiervan een lucratieve carrière te maken. Er zijn ook diensten waarvoor u zich kunt aanmelden als u niet wilt freelancen.

Zomergolfcaddy

Golftassen ronddragen in een golfkar door 18 holes golf lijkt misschien niet de droombaan, maar het kan voor parttimers hoger betalen dan normaal. De New York Times noemt het loon voor een caddy ongeveer $ 100 voor 18 holes. Glassdoor vermeldde ook dat hun loon ongeveer $ 30.000 per jaar bedroeg. Zeker gezien de tips kan dit hoger zijn. Naast het uitdelen van golfclubs zijn caddies ook verantwoordelijk voor het geven van advies bij bijzonder moeilijke slagen.

Zweminstructeur
Zweminstructeur

Zweminstructeur

Zweminstructeurs leren kinderen en volwassenen zwemmen in gemeenschapscentra en op openbare zwemplekken. Voor ongeveer $ 11-18 per uur leren deze individuen baby's aan senioren zwemslagen en hoe ze hun adem moeten inhouden. Ze helpen ze ook met angst voor het water.

Algemeen arbeider voor bouwplaats

Als werken met je handen meer jouw stijl is, kun je overwegen om ongeveer $ 15 per uur betaald te krijgen als algemeen arbeider op een bouwplaats. Gezien uw leeftijd zijn er beperkingen aan wat u kunt doen. Maar over het algemeen kun je wel materialen laden en vervoeren en handgereedschap bedienen. Zwaar materieel is in de meeste gevallen doorgaans verboden voor personen onder de 18 jaar.

Betaald worden

Baanmogelijkheden op 16-jarige leeftijd zijn er in overvloed, maar het kan even zoeken zijn om er een te vinden die meer beta alt dan het minimumloon. Met een beetje vindingrijkheid en uw vaardigheden kunt u echter tijdens de zomer of tijdens uw parttimebaan geld verdienen.

Aanbevolen: