Grappige intro-ideeën voor toespraken van de studentenraad

Inhoudsopgave:

Grappige intro-ideeën voor toespraken van de studentenraad
Grappige intro-ideeën voor toespraken van de studentenraad
Anonim
Grappige raadstoespraak
Grappige raadstoespraak

Als je je kandidaat stelt voor de studentenraad, heb je uiteindelijk de populaire stem van je medestudenten nodig om te winnen. Omdat uw campagnetoespraak gericht is op andere tieners en niet op leraren of ouders, kunt u veel creatiever en opener worden met een serieus grappige intro.

Humoristische spraakintro's voor elke positie

Geweldige toespraakideeën voor studentenraadrollen omvatten grappige anekdotes of woordspelingen over de eigenlijke functietitel of dingen die er vaak mee geassocieerd worden. Zorg ervoor dat je volledig begrijpt wat de studentenraad doet, zodat je toespraak intelligent en grappig kan zijn, anders kan je publiek je uitlachen in plaats van je grappen.

Grappig presidentstoespraakintro

De andere kandidaten komen hierheen en vertellen je alle redenen waarom je op hen zou moeten stemmen. Ik ga je maar één reden geven waarom je op mij zou moeten stemmen. Zoals president Donald Trump zei: "Mensen zouden op mij stemmen. Waarom? Misschien omdat ik er zo knap uitzie." Dat klopt, je zou mij moeten kiezen als voorzitter van de studentenraad, want ik heb het gezicht van een engel. Denk er eens over na: elke keer dat ik naar uw zorgen vraag, een toespraak houd of een interview in de schoolkrant beland, moet u naar mijn gezicht kijken. Als je dit jaar en de schoolpolitiek leuker wilt maken, bedenk dan naar wiens gezicht je elke dag wilt staren, het mijne of dat van hen.

Hilarische vice-president toespraakopener

Ik wil jullie vice-president worden, zodat jullie mij allemaal Veep kunnen noemen. Zo simpel is het, mensen. Als ik op school door de gangen loop, wil ik het gevoel hebben dat ik in een van die YouTube-video's voor kinderen zit waarin een volwassen man kleine speelgoedauto's rondrijdt. Veep! Veep! Als ik in de rij sta voor de lunch of naar het toilet, Veep Veep! Als ik in de klas mijn hand opsteek of voor je sta om een toespraak te houden, Veep Veep! Dus geef me alsjeblieft een moment van je tijd en als je van plan bent om na deze toespraak op mij te stemmen, laten we dan van dit publiek een drukke snelweg maken die aanvoelt als vrijdag om vijf uur! Veep! Veep!

Domme secretaris-toespraakintro

Je secretaris van de studentenraad moet echt van woorden houden. Ik houd zo veel van woorden, dat ik Alpha-Bits alleen als ontbijt eet. En bovendien eet ik alleen de graanletters waarmee ik een woord kan maken. Dus stel dat er nog een 'T', 'Q' en 'R' in de kom zit, dan kan ik mezelf er niet toe brengen ze door te slikken. Ik hou zo veel van potloden, dat ik voor elk automatisch beoordeeld examen zak, omdat ik mezelf er niet toe kan brengen het potlood te beschadigen door het te gebruiken. Ik hou zo veel van schrijven, ik heb de pols van een 92-jarige secretaresse en ik ben pas 16!

Komische penningmeester toespraakopener

Hier is mijn kandidaatstelling voor de toespraak van de penningmeester. Als tijd geld is, zullen we na deze toespraak allemaal heel rijk zijn. Ik weet niet zeker wie verantwoordelijk is voor de wisselkoers, maar ik hoop dat het een goede is. Als penningmeester neem ik het jargon over geld heel serieus, dus heb ik mijn toespraak zo samengesteld dat we de hoeveelheid tijd die we voor onze klas in geld omzetten, kunnen optimaliseren.

Humoristische intro's voor elke toespraak van de studentenraad

Een van de grootste tips voor het schrijven van een toespraak is om op hun niveau contact te maken met je publiek. Bij tieners draait alles om plezier en humor, dus geef je toespraak een dosis komedie met een grappige intro.

  • Mr. Smith, onze geliefde wiskundeleraar, vertelde ons allemaal dat we ooit trigonometrie zouden gebruiken. Ik vind hem een geweldige leraar en ik wil echt dat hij gelijk heeft. Mijn hele toespraak zal dus betrekking hebben op zaken die tegengesteld zijn aan en grenzen aan de kwesties van onze school en die mij op een raaklijn zullen brengen.
  • Als je de woorden 'Studentenraad' hoort, zie je waarschijnlijk een stel oude, kale, blanke jongens in pak met stropdas rondhangen en praten over alle problemen die studenten in de wereld veroorzaken. Om me over mijn plankenkoorts heen te helpen, vraag ik je vandaag om mij als een van die jongens voor te stellen. Bij voorkeur zou ik degene willen zijn met het grootste lef, als je het niet erg vindt.
  • Vandaag ben ik hier om iets serieus te bespreken en ik heb geprobeerd uit te vinden hoe ik jouw stem kan krijgen. Je denkt misschien dat schoolregels en studentenprivileges nachozaken zijn, maar dan heb je het mis. Ik zal niet proberen jalapeño-zaken te krijgen of brutaal te worden, en ik zal zeker geen burrito rond de bush doen. Als je wilt dat dit jaar een feest wordt, stem dan op mij als president. Als je het nog steeds niet door hebt, ben ik de beste vrouw voor de baan.

Relateer met humor

Het geheim van hoe je een middelbare schoolverkiezing wint, ligt in je vermogen om met je leeftijdsgenoten om te gaan. Een grappige openingszin of paragraaf zal niet alleen hun aandacht trekken, maar ze ook aan jou laten denken bij de stemming.

Aanbevolen: