Waar kunt u Florida Snowbird-verhuur boeken

Inhoudsopgave:

Waar kunt u Florida Snowbird-verhuur boeken
Waar kunt u Florida Snowbird-verhuur boeken
Anonim
Villa's aan het water op een van de eilanden Florida Keys, VS
Villa's aan het water op een van de eilanden Florida Keys, VS

Voor overwinteraars in Florida, gepensioneerden die naar het zuiden trekken om te ontsnappen aan het koude weer, bieden winterverhuur in Florida een verscheidenheid aan levensstijlopties zonder de financiële verantwoordelijkheid van het bezitten van een tweede huis. Waar u zich ook wilt vestigen, met seizoensverhuur in Florida kunt u ontsnappen aan de wreedheid van de noordelijke winters.

Snowbird-verhuur met een voorproefje van het eilandleven

Het leven op het eiland is uniek en relaxed. Controleer bij het boeken van een eilandhuur altijd of het eiland een verhoogde verbinding heeft met het vasteland. Anders loopt u mogelijk vast terwijl u wacht op een veerboot die u naar of van het eiland brengt. Populaire eilanduitjes zijn onder meer:

Boca Grande

Gelegen op Gasparilla Island halverwege tussen Sarasota en Ft. Myers, het schilderachtige dorpje Boca Grande, beschikt over bijna elf kilometer aan ongerepte witte zandstranden. Boca Grande staat bekend als de 'Tarpoenvisserijhoofdstad van de wereld' en is ook een mekka voor recreatief varen en zeilen.

Vacation Rentals van HomeAway is een goede boekingssite voor sneeuwvogelverhuur in Boca Grande. Het moederbureau, HomeAway, heeft een A+ rating van het Better Business Bureau. Naast de gewenste data biedt HomeAway gebruikers de mogelijkheid een aantal zoekparameters in te voeren, waaronder

  • Prijsklasse
  • Aantal slaapkamers
  • Huisdieraccommodaties
  • Specifieke voorzieningen

Zodra u uw selecties heeft beperkt, klikt u op individuele eigendommen voor foto's en aanvullende informatie, inclusief huurdersrecensies voor die eenheid. De tarieven variëren afhankelijk van de grootte van uw huur en de maand van het seizoen.

Vuurtoren van Port Boca Grande (Gasparilla-eiland).
Vuurtoren van Port Boca Grande (Gasparilla-eiland).

Anna Maria-eiland

Anna Maria Island staat bekend om zijn suikerwitte zandstranden en heeft veel meer te bieden dan plezier in de zon. Kunstgalerijen, musea, aquaria, winkels en natuurparken zijn er in overvloed. Je kunt zelfs meedoen aan een honkbal-, zaalvoetbal- of professionele hockeywedstrijd in de minor league.

Net als HomeAway heeft Vacation Rentals By Owner (VRBO) een top A+ rating van de BBB. De VRBO-website van Anna Maria Island beschikt over bijna 1.000 huureenheden, waardoor overwinteraars een grote verscheidenheid aan accommodaties hebben waaruit ze kunnen kiezen. De VRBO-sites beschikken over zoekparameters die vergelijkbaar zijn met die van HomeAway. Hoewel de tarieven variëren afhankelijk van de tijd tijdens het seizoen dat u wilt gaan en de grootte van uw huur, kunt u verwachten dat u tussen de één en tweeduizend per maand beta alt.

Luchtfoto van Anna Maria Island
Luchtfoto van Anna Maria Island

Amelia Island

De Victoriaanse herenhuizen, het winkelgebied, de golfbanen en het schilderachtige zeehavendorpje van Amelia Island, compleet met een stadstrolley, bieden allemaal herinneringen in overvloed voor bezoekers aan een bestemming die nog steeds slechts 30 minuten verwijderd is van de internationale luchthaven van Jacksonville. HomeAway: Amelia Island presenteert huurwoningen in de vertrouwde, gebruiksvriendelijke zoekinstelling van HomeAway.

Amelia Island-strand in Florida, VS
Amelia Island-strand in Florida, VS

St. George

Net buiten de Golfkust van Noord-Florida ligt het 45 kilometer lange St. George Island. St. George wordt consequent beoordeeld als een van de beste stranden in de VS en biedt ook enkele van de beste vismogelijkheden ter wereld en enkele van de meest verbazingwekkende visrestaurants in het zuiden. Sneeuwvogels hebben keuze uit alles, van strandhuisjes tot huizen.

Resort Vacation Properties of St. George Island heeft een top A+ rating van het Better Business Bureau, evenals accreditatie van die organisatie. Hoewel zoeken iets ingewikkelder is dan op sommige andere sites, kunnen gebruikers met Resort Vacation Properties een breed scala aan parameters invoeren, inclusief prijzen.

Strandhuizen op St. George Island in Florida
Strandhuizen op St. George Island in Florida

Sanibel- en Captiva-eilanden

Een uniek kenmerk van deze eilanden is hun grotendeels oost-west oriëntatie, wat resulteert in minder stranderosie. Activiteiten op het eiland omvatten golfen, winkelen, dineren in unieke visrestaurants en ongelooflijke mogelijkheden om wilde dieren in hun natuurlijke habitat te observeren.

HomeAway's vakantiewoningen op Sanibel Island, met een A+ rating van de BBB, zijn een uitstekende plek om uw zoektocht naar een overwinteraar op de eilanden Sanibel en Captiva te beginnen. Huurprijzen weerspiegelen het exclusieve karakter van het gebied.

Luxe vakantievilla's aan het strand op Sanibel Island, Florida
Luxe vakantievilla's aan het strand op Sanibel Island, Florida

Florida Keys

Begin je verkenning met de Lower Florida Keys en bekijk vanaf daar Key Largo, Key West, de eilanden Marathon en Islamorada om een volledig beeld te krijgen. Van de rustige eenzaamheid van de Lower Keys tot de stranden van Marathon, tot het opwindende sportvissen bij Islamorada, de Keys hebben voor elk wat wils. Voor accommodaties gaat u naar Snowbird Seeker om de eigendommen te bekijken die ze beschikbaar hebben voor seizoensverhuur in de Lower Florida Keys. U kunt ook Key West Vacation Rentals proberen voor informatie en tarieven voor de geweldige huizen en appartementen in Key West.

Key West
Key West

Snowbird seizoensverhuur aan de oostkust van Florida

Florida is een lange staat en de oostkust biedt tal van hotspots voor overwinteraars uit Florida. Huurwoningen in deze steden zijn populair.

Miami

Of je nu van plan bent om in Greater Miami of Miami Beach te verblijven, je moet weten dat dit deel van Florida niet afgelegen is. Voor overwinteraars die dichtbij de actie willen zijn, is de omgeving van Miami misschien wel jouw ding. Het heeft kunst, cultuur, professionele sporten en alle voorzieningen van het leven in de grote stad, plus warme wintertemperaturen. In een gebied zo dichtbevolkt als Miami, blijf bij een vertrouwd, BBB-best beoordeeld nationaal verhuurbedrijf zoals HomeAway.

Groot-Miami
Groot-Miami

Daytona Beach

Of je nu een NASCAR-fan bent of gewoon op zoek bent naar zon in de winter, Daytona Beach heeft iets voor jou en je mede-overwinteraars. Het gebied staat vooral bekend om zijn stranden en motorsport en biedt tal van verhuurmogelijkheden. Begin uw zoekopdracht met BBB-best beoordeelde VRBO: Daytona Beach.

Daytona Beach, Florida vanaf de pier
Daytona Beach, Florida vanaf de pier

Ft. Lauderdale

Fort Lauderdale, vernoemd naar echte forten gebouwd tijdens de Tweede Seminole Oorlog, is een van de populairste toeristische attracties in de zonnige staat. De stad beschikt over een ingewikkeld kanaalsysteem waardoor het de naam 'Venetië van Amerika' krijgt. Op de Airbnb-website zijn verschillende opties voor vakantiewoningen in Fort Lauderdale beschikbaar.

Hoge hoekmening van een boot afgemeerd aan het kanaal, Fort Lauderdale, Florida, VS
Hoge hoekmening van een boot afgemeerd aan het kanaal, Fort Lauderdale, Florida, VS

West Palm Beach

West Palm Beach, de oudste grote stad in Zuid-Florida, werd twee jaar vóór Miami opgericht. Het gebied heeft een tropisch regenwoudklimaat met wintertemperaturen die doorgaans boven de 65 ° F liggen. Accommodaties in West Palm Beach kunnen geboekt worden via Vacation Rentals West Palm Beach.

West Palm Beach
West Palm Beach

Zuidstrand

South Beach, ook wel SoBe genoemd, is eigenlijk een wijk in het Miami Beach-gebied van Florida. Als een van de eerste gebieden van Miami Beach die werd ontwikkeld, heeft South Beach een lange en legendarische geschiedenis. South Beach lijkt minder druk dan Miami Beach. Kijk op HomeAway South Beach voor verhuur.

Zuid strand
Zuid strand

Jacksonville

Bezoekers van Jacksonville zullen niet verbaasd zijn als ze ontdekken dat dit de grootste stad van Florida is. De stad Jacksonville, gecentreerd aan de oevers van de St. Johns River, ligt slechts 40 kilometer ten zuiden van de grens met Georgië. Airbnb biedt een aantal unieke accommodaties in Jacksonville.

Jacksonville
Jacksonville

Huren in Florida voor de winter aan de westkust

Samen met de hierboven genoemde eilanden genieten veel mensen van de westkust van Florida, ook wel bekend als de Golfkant, omdat deze de neiging heeft om minder bezoekers van de voorjaarsvakantie te trekken. Favoriete plekken waar senior overwinteraars naar huurwoningen zoeken zijn onder meer:

Tampa

Naast populaire toeristische attracties zoals Busch Gardens, heeft Tampa veel natuurschoon, waaronder de Golf van Mexico op de achtergrond. Het vinden van een plek om te verblijven in Tampa is niet moeilijk. Kijk eens naar Tampa Vacation Rentals, onderdeel van het Vacation Home Rentals-netwerk, dat een BBB A+ rating heeft. Zoekparameters zijn eenvoudig in te stellen en intuïtief te gebruiken.

Skyline van de baai van Tamper
Skyline van de baai van Tamper

Sarasota

Ten zuiden van Tampa Bay ligt de stad Sarasota, een gebied dat bekend staat om zijn cultuur, stranden en resorts. Overwinteraars verzamelen zich elk jaar in Sarasota, velen huren accommodaties van Vacation Home Rentals Sarasota, dat deel uitmaakt van het Vacation Home Rentals-netwerk. Een condominium met één slaapkamer kost $ 2.200 tot $ 2.400 per maand.

Sarasota
Sarasota

Napels

Gebaseerd op de nabijheid van de Everglades, is Napels een populaire bestemming voor ecotoerisme. Let op: Napels is een kleine maar dure stad met een hoge concentratie miljonairs. South Bay Re alty heeft ook veel maandelijkse huurprijzen om uit te kiezen in een breed scala aan prijzen.

Gated community-huizen met palmen, Zuid-Florida
Gated community-huizen met palmen, Zuid-Florida

Ft. Myers

Fort Myers is de toegangspoort tot Zuidwest-Florida, dat dient als een belangrijke toeristische bestemming. Ontvang informatie over accommodaties bij Vacation Home Rentals, waar de huurprijzen voor een condominium met één slaapkamer, 'minuten naar het strand' variëren van $ 1.250 tot $ 1.450 per maand.

Fort Myers-strand
Fort Myers-strand

Venetië

Venetië staat bekend om zijn grote populatie sneeuwvogels en biedt golfmogelijkheden, vissen, winkelen en tal van andere activiteiten die populair zijn bij senioren. Huurwoningen, informatie en tarieven zijn verkrijgbaar bij American Re alty of Venice.

Venetië
Venetië

Spring Hill

Spring Hill, opgericht in 1967, is een relatief nieuwe gemeenschap in Hernando County, Florida. De gemeenschap ligt op slechts 56 kilometer van Tampa en staat vooral bekend om de lagere vastgoedwaarden, rustige straten en minder criminaliteit dan sommige grotere gemeenten. Huurinformatie over Snowbird is beschikbaar bij HomeAway's Vacation Rentals.

Provincie Hernando
Provincie Hernando

55+ community-winterverhuur vinden in Florida

Er zijn een aantal manieren om 55+ gemeenschappen te vinden die kortetermijnwinterverhuur in Florida hebben. Hier volgen enkele opties:

55 Communitygids

De 55 Community Guide is een geweldige bron voor het vinden van huurwoningen in meer dan 55 gemeenschappen. U kunt op de locatie van uw voorkeur zoeken naar individuele huizen, appartementen en appartementen in 55+ pensioengemeenschappen en actieve gemeenschappen voor volwassenen.

The Snowbird Company

De website van Snowbird Company heeft appartementen en strandwoningen in verschillende steden in Florida. De website is speciaal bedoeld om overwinteraars te helpen gemeenschappen en resorts te vinden die beschikbaar zijn voor de winter en in hun specifieke prijsklasse.

Beste gids voor pensioengemeenschappen

De website van de Best Guide Retirement Communities biedt tal van mogelijkheden voor winterverhuur. U kunt door hun website navigeren om een gemeenschap te vinden die de voorzieningen heeft die u zoekt in de stad van uw keuze.

Betaalbare maandelijkse winterverhuur in Florida

Er zijn winterverhuur die ook aan de meer betaalbare kant is. Een paar van deze opties zijn:

Winterverhuur in Florida voor minder dan $ 1000 per maand

Hier volgen enkele voorbeelden van Snowbird-huurdeals voor minder dan $ 1000 per maand:

  • Golden Pond Village in Ocala, Florida biedt gemeubileerde huisjes in een bosrijke omgeving voor overwinteraars te huur voor ongeveer $ 475 per maand. Het is een slaapkamer met 1 slaapkamer en een opklapbed in de woonkamer voor de gasten. Ze hebben evenementen en activiteiten gepland, sjoelbak, bingo, karaoke en meer.
  • Dorp van La Casa Del Sol ligt in Davenport, niet ver van Orlando en Tampa. Ze bieden huisjes aan in een kleine, vriendelijke en actieve 55+ gemeenschap. Ze hebben een zwembad, sjoelbak, hoefijzers en vele activiteiten om aan deel te nemen. De prijzen beginnen bij ongeveer $ 750 per maand.
  • Lady Lake Mobile Home Park is een 55+ community voor actieve volwassenen in Lady Lake, Florida. Er zijn huisjes en hutten met 1 en 2 slaapkamers beschikbaar (gemeubileerd en ongemeubileerd) vanaf ongeveer $ 595 per maand.

Winterverhuur in Florida voor minder dan $ 2000 per maand

Hieronder volgen enkele voorbeelden van winterhuuropties die beschikbaar zijn voor minder dan $ 2000 per maand:

  • Rolling Greens Village ligt in Ocala, Florida. Het is een gemeenschapsomgeving in resortstijl met een eindeloze lijst aan voorzieningen, zoals een golfbaan, zwembaden, tennisbanen, een hondenpark, een gemeenschapscentrum en een activiteitenkalender. Deze vervaardigde huizen variëren in prijs van ongeveer $ 1100 tot $ 1900 per maand.
  • De Resorts of Pelican Beach is een toplocatie voor overwinteraars in Destin, Florida. Er zijn volledig ingerichte appartementen beschikbaar met restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden in de buurt. Er zijn tal van activiteiten om aan deel te nemen, zoals golf, aquarobics, tennis, sjoelbak, bingo en nog veel meer. De appartementen variëren in prijs van ongeveer $ 1350 tot $ 1660 per maand.
  • Snowbird Condo heeft aanbiedingen in verschillende steden in Florida voor maandelijkse huur voor overwinteraars. Een appartement met 2 slaapkamers op hun website kost ongeveer $ 1985 per maand en is gelegen in Pensacola. Er is een eigen balkon met uitzicht op de baai en het strand. Resortvoorzieningen zijn ook inbegrepen.

Snowbird-tips om geld te besparen

Er zijn huuraccommodaties voor elk budget, maar houd er rekening mee dat de locatie en de vraag ertoe bijdragen dat de kosten van de huur van overwinteraars consequent stijgen. Er zijn een paar manieren om wat geld te besparen op je huur als je minder kieskeurig bent over je locatie en de nabijheid van het strand.

Blijf verder van het strand

Hoe dichter je bij het water bent, hoe hoger de tarieven zijn. Of een huurwoning uitzicht heeft op het water kan een verschil maken in de prijs, en een huurwoning direct aan het strand zal een hogere huur opleveren. Voor de meest betaalbare prijzen biedt een interieurhuur op een paar blokken van het strand nog steeds uitstel van koud winterweer, en het strand ligt vaak op slechts een korte loopafstand of rijafstand.

Blijf langer

De kosten voor het huren van sneeuwvogels in Florida worden enigszins bepaald door zowel de vraag als de locatie. Soms wordt er korting aangeboden voor een verblijf van een maand of langer, en als er niet vooraf korting wordt aangeboden, kan het nooit kwaad om dit te vragen. Op sommige overwinteringsmarkten wordt een maand echter als een kort verblijf beschouwd, aangezien andere gasten twee tot vier maanden per keer boeken.

Verblijf tijdens het 'off'-seizoen

Wanneer u in Florida verblijft, kan dit een verschil maken in hoeveel u beta alt. De tarieven zijn over het algemeen goedkoper in de herfstmaanden, en stijgen vervolgens gestaag gedurende de winter. De piektarieven vallen meestal samen met de voorjaarsvakantie, omdat veel gezinnen ook willen ontsnappen aan de oude mannenwinter.

Boek vroeg

Vanwege de populariteit van Florida als overwinterbestemming, dienen veel gasten elk jaar een verzoek in voor hun gewenste data voor het volgende jaar voordat ze naar huis gaan. Hoewel de meeste verhuurbedrijven niet zo ver van tevoren boeken, accepteren ze vaak wel verzoeken. Zodra de tarieven voor het volgende jaar zijn vastgesteld, krijgen terugkerende gasten die specifieke data hebben aangevraagd vaak voorrang op nieuwe huurders. Praat met uw verhuurmakelaar zodra u de data kent die u onder de zonnige hemel van Florida wilt doorbrengen.

Huurverzekering

Verhuurbureaus verwachten vaak dat de winterhuur zes weken of langer vóór uw aankomstdatum volledig is betaald. Zorg ervoor dat u het restitutiebeleid controleert. Wanneer geld alleen wordt terugbetaald als de huur opnieuw wordt geboekt, is het een goed idee om een huurverzekering af te sluiten om eventuele onverwachte omstandigheden te dekken. Een huurverzekering bedraagt doorgaans een percentage van het bedrag dat u voor uw verblijf verschuldigd bent. Het dekt vaak de vergoeding als u niet kunt komen vanwege een medisch noodgeval en kan aanvullende dekking bieden tijdens uw verblijf.

Geniet van het leven in Florida

Ongeacht waar je naartoe gaat in Florida, en voor hoe lang, ontsnappen naar de stranden en palmbomen van de Sunshine State is een uitstekende manier om de noordelijke winter korter en daardoor draaglijker te maken.

Aanbevolen: