Hoe u de Feng Shui-richting van uw huis kunt bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe u de Feng Shui-richting van uw huis kunt bepalen
Hoe u de Feng Shui-richting van uw huis kunt bepalen
Anonim
gebruik de kompas-app om de richting van het huis te bepalen
gebruik de kompas-app om de richting van het huis te bepalen

In de klassieke feng shui is het noodzakelijk om te weten in welke richting je huis staat om verbeteringen en oplossingen te kunnen bepalen. De enige manier om de richting van uw huis te ontdekken is met een kompas, of zelfs met een kompas-app op uw telefoon. Het proces om de kijk- en zitrichtingen van uw huis te vinden is heel eenvoudig en kan u belangrijke feng shui-begeleiding bieden.

Feng Shui House-aanwijzingen die u moet weten

Er zijn twee richtingen die essentieel zijn voor een feng shui-huis. De zitrichting en de kijkrichting zijn cruciale componenten voor veel klassieke feng shui-toepassingen. Als u de kijk- en zitrichting van uw huis kent, worden verbeteringen en oplossingen ontgrendeld die positieve chi-energie kunnen genereren.

Hoe u de richting van het huis kunt controleren

De kijkrichting beschrijft de richting waarin de voorkant van uw huis is gericht. Het gebruik van een kompas is de meest nauwkeurige manier om een correcte aflezing te krijgen. Een eenvoudig handkompas of een kompas-app kan u de exacte kijkrichting van uw huis geven.

Hoe u de zitrichting van het huis kunt controleren

De zit- of bergrichting, vaak genoemd in de klassieke feng shui, is tegenovergesteld aan de richting van je huis. Deze lezing zou worden gedaan met uw rug naar de achterkant van uw huis, met uitzicht op de achtertuin. Als u de kijkrichting van uw huis wilt bepalen, kunt u gemakkelijk de zitrichting van uw huis achterhalen, omdat deze precies het tegenovergestelde is van de kijkrichting.

Belang van Feng Shui Home Direction

De richting of oriëntatie van uw huis is belangrijk bij het uitvoeren van nauwkeurige analyses bij het gebruik van klassieke kompas feng shui-toepassingen om te bepalen hoe de chi in en rond uw huis stroomt. De kompasrichtinganalyse wordt gebruikt om te bepalen of u feng shui-remedies en -behandelingen moet toepassen.

De buitenkant van uw huis is het belangrijkst in klassieke Feng Shui

In de klassieke vorm- en kompasscholen van feng shui is wat je huis omringt veel belangrijker dan de structuur of het interieur van je huis. Als er ongunstige landformaties rondom uw huis zijn, zal geen enkele hoeveelheid feng shui-behandelingen die aan uw interieur worden uitgevoerd, de buitenkant verhelpen. Dat is de reden waarom traditionele feng shui zoveel aandacht en belang hecht aan kompas en landvorm.

Kompasrichting en Westerse Feng Shui

Western Feng Shui, ook bekend als Black Hat School, gebruikt geen kompasrichtingen of landkenmerken om uiterlijke feng shui-attributen te bepalen. De buitenkant van uw huis is geen overweging in Westerse Feng Shui, behalve als het betrekking heeft op gebieden in de buurt van de bagua-kaart, zoals uw veranda of voordeur.

Feng Shui Richting voordeur

voorste buitenhuis met blauwe deur
voorste buitenhuis met blauwe deur

Volgens klassieke feng shui-toepassingen is wat u hebt vastgesteld als de voorkant van uw huis op basis van de richting van uw feng shui-voordeur niet altijd de daadwerkelijke kijkrichting van uw huis. De kant van uw huis die de meeste yang-energie uitkijkt, wordt beschouwd als de voorkant van uw huis, ongeacht wat u als voordeur heeft aangewezen. Als de straat aan de voordeurzijde van uw huis bijvoorbeeld weinig verkeer heeft en een andere straat die langs de zijkant van uw huis loopt, meer verkeer heeft, dan wordt de drukkere straat beschouwd als de richting waarin u kijkt.

Yang-kant van huis zonder deur

Er zit een addertje onder het gras als je de hogere yang-energiekant van je huis gebruikt. Er moet een deur zijn aan die yang-kant van het huis zodat de veelbelovende chi je huis binnen kan komen. Als je aan die kant van het huis geen deur hebt, gebruik dan je voordeur om een kompas te lezen voor de kijkrichting. Je kunt een groot deel van de yang-energie van de zijstraat naar je voordeur leiden door middel van landschapsarchitectuur.

Bepaal de richting met een kompas

achtertuin uitzicht met stoelen
achtertuin uitzicht met stoelen

Het aflezen van een kompas is de enige manier om een juiste aflezing te krijgen en de magnetische kijkrichting vast te stellen. Neem de meting van uw voordeur, tenzij u hebt bepaald dat een andere kant de tegenoverliggende kant voor feng shui is. Deze lezing is essentieel om u te helpen de juiste feng shui-remedies te vinden om ongunstige elementen in uw huis te genezen.

Hoe u een kompaslezing uitvoert

De belangrijkste richting waar je je zorgen over moet maken is het magnetische noorden. Zodra je deze meting hebt gedaan, is de rest eenvoudig.

  • Zorg ervoor dat je alle metalen voorwerpen en sieraden verwijdert.
  • Ga niet naast een voertuig staan terwijl u metingen uitvoert.
  • Ga aan de voorkant van uw huis staan, op ongeveer anderhalve meter afstand van het huis.
  • Houd het kompas voor je zodat het waterpas staat en je het gemakkelijk kunt lezen.

Hoe u de Feng Shui-kompaslezing van uw huis kunt gebruiken

Zodra u de kompasrichtingen van uw huis kent, kunt u die kennis gebruiken om klassieke feng shui-verbeteringen en remedies toe te passen om de chi-energie rondom uw huis te verbeteren. U zult merken dat deze lezing op veel manieren kan worden gebruikt en dat het u kan helpen bij het bepalen van de beste kleuren, landschapsarchitectuur en feng shui-symbolen voor de buitenruimtes van uw huis.

De huisaanwijzingen begrijpen in Feng Shui

In klassieke Feng Shui kan de richting van het huis je veel vertellen over je huis en hoe je je feng shui-energie kunt optimaliseren. Zodra u de feng shui-richtingen voor het gezicht en de zittende positie heeft geïdentificeerd, kunt u verbeteringen en remedies toepassen om harmonie in uw huis te creëren.

Aanbevolen: