Sterk geconcentreerde geuroliën

Inhoudsopgave:

Sterk geconcentreerde geuroliën
Sterk geconcentreerde geuroliën
Anonim
geuroliën voor kaarsen
geuroliën voor kaarsen

Geuroliën worden gebruikt om een geur aan kaarsen toe te voegen en kunnen een enkele kaars – of een heel huis – verleidelijk laten ruiken, en er zijn zoveel keuzes op de markt, dat je je omgeving elke dag kunt veranderen van bloemen tot kruidig naar de geuren van de natuur. De beste voor het maken van kaarsen zijn sterk geconcentreerde geuroliën. Deze oliën zijn niet verdund, de geuren gaan lang mee en geven, in tegenstelling tot goedkope geuroliën, sterke en consistente geuren af gedurende de hele tijd dat een kaars aangestoken wordt.

Geconcentreerde geuroliën kopen

Geconcentreerde geuroliën kunnen worden gekocht bij kaarsenwinkels en winkels die gespecialiseerd zijn in huisparfums. Wanneer u geconcentreerde geurolie gebruikt bij het maken van kaarsen, is het belangrijk om de instructies van de fabrikant te raadplegen voor eventuele speciale informatie, inclusief het aandeel geurolie dat moet worden gebruikt met het door u gekozen wasmengsel.

Oliën zijn doorgaans in kleine hoeveelheden verkrijgbaar en kunnen voordeliger worden verzonden dan andere vormen van geur. Geuroliën die zijn verdund met andere oliën kunnen ervoor zorgen dat kaarsen gaan "spuwen" wanneer ze branden. Daarom zijn de geconcentreerde versies beter voor het maken van kaarsen. Online bronnen voor het kopen van geconcentreerde geuroliën:

geuroliën van Lone Star Candle Supply
geuroliën van Lone Star Candle Supply
  • Nature's Garden heeft een uitgebreid assortiment benodigdheden voor het maken van zeep en kaarsen, waaronder geconcentreerde geuroliën. Ze doen groot- en detailhandelsverkopen en hebben honderden geuren op voorraad. Prijzen beginnen bij $ 2,50 of zo.
  • The Flaming Candle biedt geconcentreerde geuroliën, vanaf $ 5. Ze bieden ook samplers op basis van geurstijlen. Veel van hun oliën zijn ftalaatvrij.
  • Lone Star Candle Supply maakt "100% vloeibare geconcentreerde oliën" in meer dan 300 geuren. Vind de gebruikelijke selectie botanische, seizoensgebonden en eten/drinkengeuren, samen met imitaties van bekende merken. Prijzen beginnen rond de $ 2 per ounce.
  • Rustic Escentuals heeft geuroliën, samen met instructies voor het meten en gebruiken van de oliën. Prijzen beginnen rond de $ 3/ounce. U kunt winkelen op geur of op categorie (zoals waarden of waarden die geschikt zijn voor gelkaarsen).

Oliën samen mengen

Geuroliën hebben elk hun eigen speciale aromakenmerken. Hoewel geuroliën op zichzelf kunnen worden gebruikt in kaarsen en andere huisparfumartikelen, kunnen ze ook worden gemengd om nieuwe en unieke geuren te creëren met uw persoonlijke handelsmerk. Het mengen van geuren is een verrassend uitdagende techniek, omdat verschillende geuren en geuren op verschillende manieren worden gecombineerd. Maar hoewel het mengen van geuren in het begin misschien een beetje moeilijk is, zul je al snel je eigen recepten voor mengsels ontdekken die je keer op keer opnieuw kunt maken. Tot de basisgeurcategorieën behoren zoet, fruitig, bloemig, fris, vakantie en mannelijk.

Tips voor het gebruik van geconcentreerde geuroliën

Volg deze tips om u te helpen het meeste uit uw geuroliën te halen:

  • Bewaar oliën op een donkere plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Dit zal helpen de kracht van de geur te verlengen.
  • Geconcentreerde geuroliën zijn bijzonder goed voor het maken van gelkaarsen, omdat ze er niet voor zorgen dat de gel troebel of afgescheiden wordt.
  • Maak niet te veel voorraad. Geconcentreerde geuroliën gaan lang mee, daarom heb je veel minder van dit type olie nodig dan verdunde oliën.
  • Raadpleeg vóór gebruik altijd de instructies van de fabrikant. Niet alle oliën zijn hetzelfde en het is belangrijk om te controleren of er speciale instructies zijn voordat u verdergaat.

Andere manieren om de oliën thuis te gebruiken

Naast kaarsen kunnen de oliën ook op andere manieren in huis worden gebruikt. Dit is een geweldige manier om één enkele geur te creëren die je hele huis ruikt, in plaats van een lappendeken van verschillende geuren door het hele huis te hebben. Geur- en geuroliën kunnen worden gebruikt om potpourri- of garderobezakjes op te frissen. De oliën zijn ook perfect voor gebruik in diffusers of geurolielampen (hoewel u dit eerst bij de fabrikant van beide moet navragen voordat u verdergaat). U kunt een druppel of twee aan uw wasgoed toevoegen, of met water mengen en op handdoeken en lakens spuiten.

Maak een heerlijk geurende kaars

Hooggeconcentreerde geuroliën kunnen een vleugje exotische landen of de geuren van een zomerdag aan je huis toevoegen. Probeer een persoonlijke geur te mixen die compleet nieuw is en betover uw familie en gasten elke dag.

Aanbevolen: