Yankee Candle Company in Williamsburg, Virginia

Inhoudsopgave:

Yankee Candle Company in Williamsburg, Virginia
Yankee Candle Company in Williamsburg, Virginia
Anonim
Yankee Candle Company-winkel
Yankee Candle Company-winkel

Een bezoek aan de flagshipstore van Yankee Candle in Williamsburg, Virginia biedt een prachtige gelegenheid om enkele van 's werelds populairste kaarsen te kopen, maar er is nog zoveel meer te doen. Ontdek alles wat u moet weten.

Bezoek de Yankee Candle Company Store in Williamsburg, VA

Het eerste dat u moet weten, is waar de flagshipstore van Williamsburg zich bevindt en wanneer deze open is.

  • Locatie: 2200 Richmond Road, Williamsburg, VA 23185
  • Openingstijden:

    • Zondag tot en met donderdag, 10:00 tot 18:00 uur
    • Vrijdag en zaterdag, 10.00 uur tot 21.00 uur
    • Gesloten op Thanksgiving en Kerstmis
  • Gratis telefoonnummer: 877-616-6510

Meer dan alleen een Yankee Candle Store

Als je een typische Yankee Candle Store verwacht, die altijd speciaal is, dan sta je op het punt om extra speciaal te ontdekken! De Yankee Candle Store in Williamsburg, Virginia is een overdekt dorp.

  • Op het dorpsplein bevindt zich een groot fonteinzwembad met een waterfontein op twee niveaus.
  • Een stadsklok, ouderwetse verkoopkarren en tafels en stoelen in caféstijl vullen het dorpsplein dat wordt begrensd door allerlei leuke winkeltjes.
  • Om dit fantasiedorp compleet te maken, hoef je alleen maar omhoog te kijken en je ziet een zeer realistische blauwe lucht en witte pluizige wolken.

Eén klant merkte op Trip Advisor op dat de "binnenplaats met winkels met verschillende thema's die op een dorp of stadsplein lijken" "best cool" is, hoewel de betaalervaring niet ideaal was.

Yankee Candle Williamsburg Village Fun

Als je aankomt voor een korte stop om een Yankee Candle te kopen, zul je al snel ontdekken dat het drie uur later is en dat je nog steeds aan het ontdekken en genieten bent van alles wat Yankee Village te bieden heeft te bieden.

Spannende activiteiten voor kinderen

Als je kinderen hebt, genieten zij waarschijnlijk meer van het dorp dan jij, aangezien er voor kinderen heel veel dingen te doen zijn. Ze kunnen kaarsen maken, een wasvorm van hun handen maken, een kerstversiering in was dopen, de Kerstman vertellen wat ze willen en elke vier minuten genieten van de sneeuwval. En dat is slechts een deel van Holiday Park.

Vakantiepark

Het is het hele jaar door Kerstmis in Holiday Park. Dit gedeelte ziet eruit als een eigen stadje. Trouwens, voor de Kerstman is er een verbazingwekkende collectie souvenirwaardige ornamenten verkrijgbaar. Kijk naar Hickory, Dickory & Doc, de animatronic-band, en geniet van iets lekkers bij Mrs. Claus' Bakery & Cafe.

Kaarsen en accessoires bij Williamsburg Store

Kaarsen blijven de belangrijkste attractie, en deze flagshipstore in Williamsburg heeft er honderdduizenden op voorraad. Yankee Candle-winkel. Potten, bekers, pilaren, taartjes en votieven zijn allemaal verkrijgbaar, evenals de aromatherapielijn van het bedrijf, kamersprays, geuroliën en luchtverfrissers in autopotten. Yelp-recensent Alison M. schrijft dat de producten "leuk zijn om door te bladeren" en dat ze zelfs enkele zeldzame items uit andere landen bevatten.

Nieuwste of klassieke geuren en kaarsaccessoires

Je vindt hier de nieuwste kaarsengeuren naast de jaarlijkse favorieten. Je zult zelfs enkele van de klassieke geuren vinden die misschien moeilijk te vinden zijn in je plaatselijke winkel. De Yankee Candle-winkel in Williamsburg, Virginia heeft ook een volledige selectie kaarsaccessoires.

Jar Shades

Dit zijn enkele van de meest populaire accessoires die Yankee Candle bij zich heeft. De kappen zijn gemaakt van decoratief glas en passen over de rand van de kaarsenpotten, waardoor de kaarsenpot lijkt op een minilampje.

Votiefhouders

Je vindt een grote verscheidenheid aan votiefhouders in verschillende ontwerpen. Er is er zeker één die past bij uw interieur.

Kaarsdienbladen en -houders

Er zijn houders voor bijna elk type Yankee-pot of -kaars. Er is zelfs een grote orkaanglashouder voor de grotere kaarsen en decoratieve bakjes voor de grotere kaarsen of creëer een verzameling votief- en theelichtkandelaars.

Illuma deksels

Deze sierdeksels zijn ontworpen om op de bovenkant van je pot te rusten terwijl de kaars brandt. Deze decoratieve toevoegingen helpen ook om tocht te verminderen, voor een gelijkmatigere verbranding.

Wax Potpourri en geurolieverwarmers

Je kunt besluiten een paar waspotpourri's en geuroliën te kopen. U vindt een breed scala aan decoratieve elektrische en theelichtverwarmers om de aangename aroma's in uw hele huis vrij te laten.

Thematische vakantiecollecties

Yankee biedt collecties van deze items met een thema voor elk seizoen, maar ook voor de meeste belangrijke feestdagen. Je kunt geweldige aankopen doen als je na de feestdagen winkelt, zoals Kerstmis.

Meer attracties in de Yankee Candle Store in Williamsburg VA

Hoewel het kopen van kaarsen waarschijnlijk je hoogste prioriteit is, is er naast de Kerstman en het dorpsplein nog veel meer te zien en te doen. Meer van wat je tegenkomt als je het hele Williamsburg-winkeldorpcomplex verkent, omvat meer wassen beelden, snoep, popcorn, een gigantische kauwgomballenautomaat, een speelgoedwinkel en nog veel meer!

De was werkt

Dit is een geweldige plek om meer te leren over het maken van kaarsen, en je kunt ook proberen je eigen kaars te dopen als je wilt. Misschien wilt u ook uw eigen potkaars maken, en u kunt zelfs een set washanden maken met uw eigen handen als mal. Een recensent op Trip Advisor merkte op: "De jongere kinderen vonden het leuk om hun eigen kaarsen te dopen en de oudere kinderen maakten een coole washandvorm"

Candyreep

Als de geuren van kaarsen zoals chocoladetruffel, botercrème of kaneelstokje je doen verlangen naar iets zoets, kun je je zoetekauw bevredigen met iets lekkers uit de reep. Ze hebben bijna alle soorten snoep, van jellybeans tot chocolaatjes. Dit is ook een geweldige attractie voor kinderen.

Popcornopolis®

Op zoek naar iets zouts en zoets? Dit is de plek voor gastronomische popcorntraktaties. Je kunt een enkele smaak kiezen of je favorieten mixen en matchen.

Winkel tot je erbij neerv alt

Als je nog steeds op zoek bent naar meer winkelniches, stap dan een cadeauboetiek binnen en koop verschillende merken, zoals Vera Bradley®, Pandora® en Alex & Ani®. Keuken- en tuinaccessoires zijn er in overvloed, net als woonaccessoires. Als je met lege handen wegloopt, komt dat niet door een gebrek aan keuzes.

Speciale insidertips voor uw bezoek aan de Yankee Candle Store

Een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u naar de Yankee Candle Store in Williamsburg, VA gaat, kunnen waarde toevoegen aan uw reis. Plan je reis zodat je voldoende tijd hebt om alles te ontdekken wat je wilt zien.

  • Je kunt vaak geluk hebben en oude kaarsengeuren vinden in deze winkel.
  • Er wordt een militaire korting aangeboden.
  • Er is een mancave voor iedereen die wil ontsnappen aan het winkelen.
  • Er is een Hershey's®-ijswinkel!
  • Je kunt besluiten om deel te nemen aan de Build a Bear Workshop®.

Attracties in de buurt

Alsof er nog niet genoeg is om je bezig te houden bij Yankee Candle, wil je misschien nog meer weten over een paar andere nabijgelegen attracties die de reis echt de moeite waard kunnen maken. Deze flagshipstore maakt deel uit van de historische driehoek van Williamsburg en ligt dus dicht bij Busch Gardens, Colonial Williamsburg en Prime Outlets.

Haal het meeste uit uw bezoek aan Williamsburg

Met zoveel te doen in de Yankee Candle-winkel in Williamsburg, is het gemakkelijk in te zien hoe een eenvoudig dagje winkelen kan uitmonden in een volledig weekendje weg. Kom voor de kaarsen als dat vooral is wat je wilt, maar zorg ervoor dat je voldoende tijd overhoudt om de andere attracties in de winkel en daarbuiten te verkennen.

Aanbevolen: