Six Flags Themaparklocaties

Inhoudsopgave:

Six Flags Themaparklocaties
Six Flags Themaparklocaties
Anonim
Achtbaan
Achtbaan

Het vinden van een geweldige vakantiebestemming is een uitdaging, maar er zijn veel Six Flags-pretparklocaties die elk jaar miljoenen gasten vermaken, opwinden en verrukken. Er zijn tegenwoordig 18 parken die met trots opereren onder het merk Six Flags, waarvan 16 in de Verenigde Staten.

Californië:

  • Six Flags Discovery Kingdom: Dit park combineert zeven achtbanen en talloze andere attracties met fantastische dieren, waaronder waterminnende tijgers, orka's en een interactieve volière voor een wilde vakantieplek in de buurt van San Francisco.
  • Six Flags Magic Mountain: Dit park ten noorden van Los Angeles heeft 15 achtbanen in een breed scala aan spannende stijlen, waaronder omgekeerde, houten, hangende, gelanceerde, vliegende en 4D-ontwerpen.
  • Six Flags Hurricane Harbor: dit waterpark, gelegen in Valencia, net ten noorden van Los Angeles, heeft meer dan 25 attracties en glijbanen, waaronder een interactief waterpretpark, afgesloten glijbanen, een golfslagbad, raceglijbanen en een groepstrechter glijbaan en een ontspannende lazy river.

Texas:

  • Six Flags Fiesta Texas: Deze gezinsgerichte bestemming in San Antonio beschikt over zeven achtbanen en een waterpark met een Texas-vormig golfslagbad.
  • Six Flags Over Texas: Dit originele Six Flags-park ligt in Arlington en biedt gasten 12 verschillende achtbanen en tientallen andere attracties voor alle leeftijden.
  • Six Flags Hurricane Harbor: Aan de overkant van Six Flags Over Texas heeft dit waterpark attracties variërend van milde spetters tot extreme overstromingen, waaronder een surfsimulator, rodelbanen, een golfslagbad, familieglijbanen, beachvolleybal en meer.

Georgië:

  • Six Flags Over Georgia: De 11 achtbanen van dit park, gelegen in Atlanta, bieden pure zuidelijke gastvrijheid met een vleugje Six Flags-plezier. Andere attracties zijn onder meer een staande v altoren, een rit met een razende stroomversnelling en meer attracties voor alle leeftijden.
  • Six Flags White Water: dit waterpark in Atlanta biedt zowel milde als gematigde natte sensaties, waaronder een interactieve waterboomhut van vier verdiepingen, een trechterglijbaan, leliepadwandelingen, een raceglijbaan met zes banen en veel waterattracties voor kinderen.

Illinois:

  • Six Flags Great America: Dit park in de buurt van Chicago beschikt over 12 achtbanen met verschillende sensatieniveaus, evenals een breed scala aan spinning- en vrije valattracties, plus het Wiggles World-gedeelte speciaal voor kinderen.

Maryland:

  • Six Flags America: Dit park in B altimore beschikt over acht achtbanen en een ruime keuze aan klassieke attracties die passen bij zijn thuis in een van de meest historische steden van Amerika, waaronder botsauto's, een Scrambler, schommels, antieke auto's en een witte waterraftenavontuur.

Massachusetts:

  • Six Flags New England: Dit park ligt ongeveer 160 kilometer ten westen van Boston en omvat het Hurricane Harbor Water Park en biedt een assortiment aan achtbanen, gezinsvriendelijke attracties en uitgaansgelegenheden om uit te kiezen.

Missouri:

  • Six Flags St. Louis: Dit park biedt acht spannende achtbanen, een wildwaterrafttocht van ruim zeven hectare en andere spannende attracties, het Bugs Bunny National Park-gebied voor kinderen en een waterpark van 12 hectare waar de gasten van kunnen genieten.

New Jersey:

  • Six Flags Great Adventure: Dit park ligt in Jackson en heeft 13 achtbanen, waaronder de hoogste en snelste achtbaan ter wereld, Kingda Ka, en een ruime keuze aan andere attracties, waaronder veel opties voor gezinnen en kinderen.
  • Six Flags Hurricane Harbor: Ook in Jackson heeft dit 45 hectare grote waterpark een golfslagbad van 1 miljoen gallon, een reeks lichaams- en buisglijbanen en een interactieve rivier met geisers en watervallen.

New York:

  • The Great Escape & Splashwater Kingdom: Dit park in de buurt van Lake George biedt zowel natte als droge sensaties met zes verschillende achtbanen en een reeks waterglijbanen.
  • Six Flags Great Escape Lodge en Indoor Water Park: Dit is ook vlakbij Lake George het eerste overdekte waterpark in New York en beschikt over vele leuke attracties, waaronder een surfsimulator, gezinsglijbanen, buisglijbanen en een interactief splash boomhut.

Canada:

  • La Ronde, Montreal: Dit park ligt in Quebec en beschikt over een assortiment spannende attracties, waaronder de hoogste houten achtbaan met twee sporen ter wereld en een VR-ervaring met waterspuwer als thema, samen met attracties en entertainment voor de hele gezin.

Mexico:

  • Six Flags Mexico: Dit themapark in Mexico-Stad beschikt over acht achtbanen en twee waterattracties onder de bijna 50 attracties in totaal. Het park is verdeeld in secties met als thema verschillende wereldwijde bestemmingen, waaronder Mexico, Frankrijk, Polynesië, Zwitserland en Hollywood.

Aankomende internationale locaties:

Naast de hierboven genoemde parken is Six Flags van plan om in de nabije toekomst ook de volgende locaties internationaal te openen:

  • Huricane Harbor in Oaxtepec (Mexico), geopend in 2017.
  • Six Flags Haiyan in Zhejiang (China), geopend in 2019.
  • Six Flags in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), geopend in 2019.

Een Six Flags-park kiezen

Voordat gasten beslissen over het volgende spannende avontuur, moeten gasten de officiële Six Flags-website raadplegen om de soorten spanning, huidige promoties en andere voorzieningen te ontdekken die in elk park beschikbaar zijn. Maak van uw Six Flags-themaparkuitje de beste vakantie ooit.

Aanbevolen: