10 plaatsen met gratis kinderfilms om te bekijken of te downloaden

Inhoudsopgave:

10 plaatsen met gratis kinderfilms om te bekijken of te downloaden
10 plaatsen met gratis kinderfilms om te bekijken of te downloaden
Anonim
meisje met behulp van digitale tablet in bed
meisje met behulp van digitale tablet in bed

Het is gemakkelijk om gratis kinderfilms te vinden om te bekijken als je weet waar je moet kijken. Als u een telefoon, tablet, computer, tv of ander apparaat heeft, is de kans groot dat u uw kinderen tijdens schoolvakanties, ziektes of nationale noodsituaties kunt vermaken met gratis films waar ze dol op zullen zijn. Gebruik deze bronnen om uren aan legale inhoud te vinden, van roekeloze avonturen tot tekenfilms en documentaires.

Popcornflix

Popcornflix is gemakkelijker te navigeren dan veel andere gratis filmwebsites en heeft een grotere selectie films voor kinderen, waaronder Alice in Wonderland, Jack and the Beanstalk en Dog Gone.

  • Je kunt Popcornflix-films bekijken op Apple-apparaten, waaronder Apple TV, Roku, Google Play, XBOX en Amazon.
  • Scroll omlaag naar het kanaal 'Familie' om films voor kinderen van alle leeftijden te vinden.
  • Er zijn ruim 50 gezinsvriendelijke films, waaronder animatiefilms voor kleine kinderen zoals A Turtle's Tale 2.
  • Beschikbare filmseries omvatten de hilarische Ernest-films of de actievolle live-action Ninja Turtles-films.

YouTube

YouTube heeft honderden video's, films en tekenfilms die je gratis kunt bekijken met advertenties op elk apparaat met internettoegang.

  • Klik op de startpagina op 'Films en shows'. Scroll naar beneden naar het gedeelte 'Gratis kijken' en klik erop om alle gratis, legale films te bekijken die je op YouTube kunt bekijken.
  • Geanimeerde klassiekers zoals All Dogs Go to Heaven zijn beschikbaar voor jongere kinderen.
  • Oudere kinderen kunnen genieten van live-actiefilms zoals Camp Fred 3.
  • Als je op een video klikt, worden onder de video alle details weergegeven, zoals de filmbeoordeling en hoe lang de video is.

Tubi

Tubi is een nieuwere, gratis streamingdienst die wordt aangedreven door advertenties, wat betekent dat er reclames zijn. U moet zich aanmelden voor een gratis account om toegang te krijgen tot bepaalde functies, maar als u alleen films wilt kijken, hoeft u geen account aan te maken.

  • De sectie 'Familiefilm' van Tubi bevat tientallen nieuwere films voor kinderen van alle leeftijden.
  • Populaire kinderfilmtitels die beschikbaar zijn, zijn onder meer de geanimeerde Shrek Forever After en Norm of the North.
  • Kinderen kunnen ook populaire live-actiefilms bekijken, zoals Monster Trucks.

Vudu

Vudu is een ander filmstreamingplatform dat gratis is met advertenties. De sectie Vudu Free Family & Kids bevat bijna 100 filmopties voor kinderen van alle leeftijden. Bekende titels van familiefilms zijn onder meer nieuwere films als Journey to the Center of the Earth en klassiekers als Black Beauty. Er zijn ook talloze vakantiefilms en animatiefilms beschikbaar.

Entertainmentmagazine

Alle films zijn gratis en in het publieke domein van Entertainment Magazine.

  • Je kunt tekenfilmafleveringen zoals Bugs Bunny downloaden of klassieke kinderfilms krijgen, zoals de originele versies van The Wizard of Oz en Gulliver's Travels.
  • Er zijn hier niet veel kinderfilms om naar te kijken, maar je kunt je kinderen ook laten kennismaken met filmen met Laurel & Hardy, de Three Stooges of Charlie Chaplin.
  • Deze site is het beste voor kinderen van zeven jaar en ouder die oude humor kunnen waarderen.

Internetarchief

Gratis klassieke films zijn beschikbaar op Internet Archive, een non-profitorganisatie die een onlinebibliotheek met historische inhoud in digitaal formaat aanbiedt. Titels als Santa and the Three Bears of The Magic Cloak worden rechtstreeks op de website bekeken, zodat je niet wordt doorgestuurd naar andere multimediaspelers.

  • Klik op het filmstrippictogram met het woord 'video' bovenaan het scherm en klik vervolgens op 'films'.
  • Van daaruit kunt u uw zoekopdracht verfijnen op jaar, genre en taal.
  • Als je filtert op 'familie'- en 'animatiefilms', krijg je bijna 100 filmresultaten.
  • De meeste beschikbare films zijn in zwart-wit en ze zijn allemaal behoorlijk oud, dus ze zijn het beste voor oudere kinderen van 8 jaar en ouder.

Nationale Filmraad

De National Film Board of Canada heeft meer dan 2.000 items gratis beschikbaar via hun iPad-, iPhone- of Android-app. Je bewaart de films maximaal 48 uur zodat je ze offline kunt bekijken. Dit is een geweldige optie voor het downloaden van films die uw kinderen willen zien tijdens een vliegreis of autorit.

  • Zoek op 'Kanaal' om categorieën te vinden zoals 'Gebaseerd op kinderboeken' of 'Kinderfilms'.
  • Veel van de 'films' voor kinderen zijn kort, de meeste duren minder dan 30 minuten, waardoor ze ideaal zijn voor jonge kinderen met een korte aandachtsspanne.
  • De meeste beschikbare titels voor kinderen zijn geen bekende of populaire films, dus je zult ze eerst willen onderzoeken.
jongen met koptelefoon kijken naar film op tablet
jongen met koptelefoon kijken naar film op tablet

IMDb TV

Als u een gratis account aanmaakt bij IMDb TV, kunt u een verscheidenheid aan populaire films bekijken, waaronder enkele voor het hele gezin. Bekende titels als Elf en Paddington zijn gratis te bekijken. Beschikbare films zijn onder meer live-actiefilms voor kinderen van alle leeftijden en tekenfilms. Als u eenmaal bent aangemeld, kunt u geen films meer zoeken of sorteren. Daarom kunt u het beste een volwassene helpen jongere kinderen films te selecteren.

Crackle

Sony is eigenaar van Crackle, dus het aanbod is uitgebreid en actueler dan sommige andere sites. Het is gratis om te gebruiken en lid te worden, maar je moet wel een account aanmaken met een e-mailadres.

  • Er is geen 'kinder'- of 'familie'-genre, maar je kunt kinderfilms vinden in de andere categorieën, zoals 'komedie' of 'actie'.
  • De titels omvatten voornamelijk live-actiefilms zoals Baby Geniuses, The Next Karate Kid of MouseHunt, die geweldig zijn voor alle leeftijden.
  • Er kunnen reclames zijn.

Pluto TV

Je kunt gratis films kijken op live tv of op aanvraag met Pluto TV. Deze gratis streamingdienst is beschikbaar op verschillende apparaten. De Family On Demand-sectie bevat bijna 100 films voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt oudere geanimeerde Nickelodeon-films vinden, zoals The Wild Thornberries Movie, samen met nieuwere live-actietitels zoals Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events.

Gratis proefversies voor filmplatforms

Als je de grootst mogelijke selectie kinderfilms wilt zonder de hoge prijzen, kan streaming een betere optie zijn dan downloaden. Met streamingdiensten hebt u toegang tot een enorme selectie titels van grote filmstudio's. Deze films zijn gratis te bekijken, hoewel in de meeste af en toe een reclamespotje te zien is.

Disney+

Als je zin hebt om Disney-klassiekers en nieuwe films te kijken, kun je een gratis proefperiode van 7 dagen krijgen voor Disney+. U moet wel creditcardgegevens opgeven om u aan te melden, maar er worden niets in rekening gebracht als u aan het einde van uw proefperiode annuleert. Andere grote namen die eigendom zijn van Disney en die op deze service te zien zijn, zijn Pixar, Marvel en National Geographic.

Hulu

Hulu heeft een grote selectie films in elk denkbaar genre, maar ze brengen kosten in rekening. U kunt zich aanmelden voor een gratis proefperiode van een maand om het uit te proberen, maar u moet wel creditcardgegevens opgeven. Er zijn reclames in de basisversies van Hulu, maar het kost slechts $ 5,99 per maand na je gratis proefperiode als je het wilt behouden.

Netflix

Met Netflix kun je een maand gratis films krijgen door je aan te melden voor de gratis proefperiode. Vergeet niet om u aan het einde van de maand uit te schrijven, zodat er geen kosten in rekening worden gebracht voor de komende maanden, omdat u wel creditcard- of PayPal-gegevens moet opgeven om u aan te melden. De sectie voor streaming films heeft een grote selectie aan films, vooral originele films, maar als je op zoek bent naar een bepaalde film, vind je daar meestal niet de meest recente releases die net te huur zijn gekomen.

Een woord over oude animatie

Veel sites waarop je gratis kinderfilms kunt downloaden, bevatten tekenfilms die ouder zijn dan 60 jaar en die traditioneel vóór een speelfilm werden vertoond. Deze cartoons kunnen thema's en afbeeldingen bevatten die gewelddadig, twijfelachtig, beangstigend en racistisch zijn. Het is altijd slim om zelf een film te bekijken voordat u met uw kind gaat zitten om er samen naar te kijken. Je kunt altijd sites als Common Sense Media raadplegen om te zien of de films geschikt zijn.

Buiten de gebaande paden denken

De huidige streamingmaatschappij maakt het gemakkelijk om gratis films te bekijken op vrijwel elk type online apparaat. Verken websites en apps om te zien welke services voor u beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat, hoewel het bekijken van gratis films geweldig is, u er wel voor moet zorgen dat de door u gekozen inhoud legaal is om te bekijken. Als u naar illegale inhoud kijkt, kunt u met de wet in aanraking komen of kunt u uw filmkijkdagen beëindigen vanwege een computervirus.

Aanbevolen: