Power Ranger-speelgoedtypen

Inhoudsopgave:

Power Ranger-speelgoedtypen
Power Ranger-speelgoedtypen
Anonim
Jongen die Power Ranger-speelgoed bekijkt
Jongen die Power Ranger-speelgoed bekijkt

Power Rangers begon begin jaren negentig als een televisieprogramma voor kinderen, won aan snelheid met populair speelgoed en bleef populair door de show elk jaar opnieuw uit te vinden. Van Mighty Morphin tot Beast Morphers, er is geen einde in zicht voor deze iconische personages en het bijbehorende Power Ranger-speelgoed.

Power Ranger-actiefiguren

Elk kind dat een Power Ranger wil zijn, kan aan de slag gaan door te spelen met basisactiefiguren uit een van de series van de franchise.

Klassieke Power Rangers-actiefiguren

Kinderen die houden van het iconische uiterlijk van een Power Ranger zullen dol zijn op deze klassieke Power Ranger-actiefiguren van JC Penny. Elk afzonderlijk beweegbaar actiefiguur kost ongeveer $ 26. Voor de klassieke Mighty Morphin Power Rangers figuren kun je kiezen uit rood, blauw, roze, geel en zwart. Ze hebben ook een reeks Power Rangers in Space-personages, waaronder de roze, gele, zwarte, rode en blauwe rangers. De Power Rangers Legacy witte ranger is ook verkrijgbaar als actiefiguur.

Super Ninja Steel Cockpit-modus actiefiguur

Als je kind thuis Power Rangers speelt, wil hij graag de Rangers en Zords hebben, maar heeft hij ook schurken nodig om te verslaan. De actiefigurenlijn Super Ninja Steel Cockpit Mode bevat zowel rangers als schurken uit de serie. Elke figuur is beweegbaar en wordt geleverd met maximaal twee gevechtsuitrustingen. Prijzen beginnen rond de $ 10 en lopen op tot ongeveer $ 30, afhankelijk van het pantsertype. Beschikbare schurken zijn onder meer Galvanax en Mangetsu op Amazon.

Power Ranger-wapens

Elke Power Rangers-show heeft een thema en elke ranger heeft zijn of haar eigen unieke wapens. In bijna elke speelgoedafdeling kun je speelgoedgeweren en -zwaarden vinden die lijken op die uit de shows. Veel kinderen vinden de Power Ranger-speelgoedwapens leuk om scènes uit de shows na te spelen.

Power Rangers Ninja Steel trainingsuitrusting

Als uw kind fan is van de Ninja Steel-serie, zal deze Ninja-trainingsuitrusting hem het gevoel geven dat hij een van de rangers is. Voor minder dan $ 9 bij Walmart wordt de set geleverd met een knuppel die op een zwaard lijkt en een drakenklauw met een handgreep. Beide wapens zijn zwart en zilver met rode accenten.

Power Rangers Dino Charge Ptera Sabre

De Ptera-sabel van de Gold Ranger uit de Dino Charge-serie ziet er net echt uit, voor kinderen die de actie van een rangergevecht willen meemaken. Het 13-inch zwaard is gemaakt van blauw plastic met gouden, rode en zilveren accenten en kost ongeveer $ 15.

Power Ranger Zords

Zords zijn de animatronische voertuigen waarin de rangers vaak reizen als ze op weg zijn naar een gevecht. Deze kleinere zords kunnen vervolgens worden gecombineerd om een krachtige Megazord te vormen.

Power Rangers Green Ranger & Dragonzord Rc

Als kinderen met een zord spelen, willen ze dat deze in het echt net zo groot aanvoelt als in de shows. De Power Rangers Green Ranger & Dragonzord Rc is ongeveer zo dicht als een kind bij het echte werk kan komen. Deze zord met afstandsbediening kost ongeveer $ 80, maar brengt de personages tot leven. Deze set is geïnspireerd op de originele Mighty Morphin Power Rangers en bevat een klein groen ranger-actiefiguur en een 45 cm grote Dragonzord. Het op afstand bestuurbare voertuig beweegt vooruit, achteruit en draait om zijn staart te zwiepen. Het lanceert ook vijf miniraketten, licht op en bevat geluiden.

Power Rangers Groene Ranger en Dragonzord
Power Rangers Groene Ranger en Dragonzord

Shogun Megazord

Niets geeft meer voldoening voor rollenspel Power Rangers-fans dan het bouwen van je eigen Megazord. Deze Shogun Megazord van Power Rangers Mighty Morphin Alien Rangers bevat een gouden Fire Sabre die de Megazord kan hanteren nadat hij is gebouwd. Voor ongeveer $ 70 krijg je de Red Shogunzord, White Shogunzord, Yellow Shogunzord, Blue Shogunzord en Black Shogunzord die samen de Shogun Megazord vormen, dus het is eigenlijk zes speelgoed in één.

Power Ranger-rollenspelitems

Als uw kind zich een echte boswachter wil voelen, hoeft u geen volledig kostuum te kopen om het er zo uit te laten zien. Tot de rollenspelitems behoren borstplaten, handschoenen en de verschillende soorten morphers die de rangers van gewone tieners in vechtmachines veranderen.

Deluxe Ranger-aankleedset met oplichtend borstpantser

Kinderen die een Power Ranger willen worden, kunnen dat gevoel krijgen met de Deluxe Ranger-aankleedset met oplichtend borstpantser. Het aparte shirt en de borstplaat zijn zo gedetailleerd dat ze er net zo uitzien als de bovenkant van een rangerpak en passen in de maten 4 tot 7X. Voor $ 20 kun je kiezen uit roze, blauw, zwart of geel. Het midden van de borstplaat licht op met een druk op een kleine knop dankzij de meegeleverde batterij.

Power Rangers film Power Morpher

Je kind kan veranderen als een echte ranger met de Power Rangers Movie Power Morpher, inclusief vijf krachtmunten. Geïnspireerd door de film Power Rangers uit 2017, klikt deze grote grijze morpher aan de riem van uw kind. Kinderen plaatsen vervolgens een van de krachtmunten en schuiven de schakelaar om veranderende geluiden te horen en deze te zien oplichten. Voor ongeveer $ 15 bevat het krachtmunten voor de tyrannosaurus, mastodont, pterodactyl, triceratops en sabeltandtijger. Er worden twee AAA-batterijen meegeleverd.

Power Ranger-speelsets

Kinderen zo jong als peuters kunnen de wereld van Power Rangers verkennen met sets die de schuilplaats en zords van de ranger bevatten, samen met een paar actiefiguren.

Imaginext Power Rangers Megazord & Titanus-set

Fisher Price's Imaginext-speelgoedserie is gemaakt voor kleuters en elke set is compatibel met andere, zelfs als de personages niet uit dezelfde serie komen. Deze Imaginext Power Rangers Megazord en Titanus-set van $ 25 bevat een 10 cm grote Saban's Power Rangers Megazord-figuur en de zord, of voertuig, genaamd Titanus. Titanus is een grote witte brachiosaurus met het vermogen om één kleine, ronde pijl tegelijk af te schieten. Kinderen kunnen de Megazord op de rug van Titanus plaatsen en naar beneden duwen om de projectielen te lanceren.

Imaginext Power Rangers Commandocentrum

Elke Power Rangers-serie bevat een geheime schuilplaats waar de Rangers hun missies uitvoeren en hun aanvallen plannen. Het Imaginext Command Center brengt deze geheime schuilplaats naar kinderen terwijl ze met hun andere Imaginext-rangerpersonages spelen. Voor minder dan $ 40 bevat de set de grote Command Center-speelset, een Alpha 5-figuur, een Blue Power Ranger-figuur met 2 wapens en 3 projectielwerpers. Actiefiguren kunnen hun harnassen vastmaken en oefenen voor de strijd, een verborgen kanon onthullen dat daadwerkelijk schiet, en slechteriken in de gevangenis zetten. De grote afbeelding van de mentor van de rangers, Zordon, licht ook op en vertelt de rangers wat hun missies zijn.

Power Ranger-geschiedenis

De serie is ontwikkeld als een superheldentelevisieprogramma om jonge jongens aan te spreken en is in de loop der jaren in een stroomversnelling gekomen door de personages en verhaallijnen aan te passen om te voorkomen dat de franchise saai wordt. Natuurlijk maakte elk jaar een nieuw thema en een nieuwe titel het noodzakelijk om ook nieuw Power Ranger-speelgoed te ontwikkelen.

Geschiedenis weergeven

De show was gebaseerd op een Japanse superheldenserie en werd aangepast aan het Amerikaanse publiek door Engelssprekende acteurs te casten en de originele Japanse beelden te gebruiken voor de gekostumeerde personages. Beginnend met Mighty Morphin Power Rangers, dat drie seizoenen op Fox werd uitgezonden (beginnend in 1993), en doorlopend tot aan de komende Beast Morphers-serie uit 2019, heeft de Ranger-franchise groot succes gekend. Op Netflix zijn veel seizoenen van de verschillende Power Rangers-series beschikbaar. Nieuwe afleveringen zijn te bekijken op Nickelodeon.

Geschiedenis van speelgoedfabrikant

De eerste 25 jaar was Bandai de belangrijkste fabrikant van Power Rangers-speelgoed. Vanaf 2019 neemt Hasbro dat contract over als exclusieve maker van Power Rangers-speelgoed. Hasbro en Fisher Price zijn beide eigendom van Mattel, dus Fisher Price heeft ook een aantal gelicentieerde Power Rangers-speelgoed.

Het is tijd voor morfine

Power Rangers-speelgoed is een andere vorm van superheldenspeelgoed waar jongens en meisjes een rollenspel mee kunnen spelen. Als uw kind er klaar voor is om van een gemiddeld kind in een epische held te veranderen, kan dit Ranger-speelgoed hem daarbij helpen. Ouders moeten zich ervan bewust zijn dat dit speelgoed meestal wapens bevat, zoals geweren en zwaarden.

Aanbevolen: