Feng Shui Power & Betekenis achter het getal 3

Inhoudsopgave:

Feng Shui Power & Betekenis achter het getal 3
Feng Shui Power & Betekenis achter het getal 3
Anonim
Nummer 333 ballonnen
Nummer 333 ballonnen

Het feng shui nummer 3 wordt beschouwd als een geluksgetal. Er zijn veel manieren waarop je kunt profiteren van de veelbelovende feng shui nummer 3 en de gunstige chi-energie die het aantrekt.

Betekenissen van Lucky Feng Shui nummer 3

De betekenis van feng shui 3 is afgeleid van het Kantonese woord geboorte dat lijkt op het woord voor het getal 3. In feng shui omvatten de andere betekenissen die verband houden met het getal 3 wedergeboorte, succes en persoonlijke groei.

Waarom is 3 een geluksgetal in Feng Shui?

Het getal 3 wordt beschouwd als een geluksgetal, omdat het wordt geassocieerd met zeer veelbelovende gebeurtenissen in het leven. Het getal 3 is ook een belangrijke marker van de levenscyclus. Deze drie fasen zijn geboorte, dood en wedergeboorte.

Feng Shui 3 gebruiken in je leven

De populairste manier om het geluk van feng shui nummer 3 te oogsten is door persoonlijk gebruik. Dit betekent dat u rekening moet houden met nummer 3 en dit doelbewust moet gebruiken bij dagelijkse taken.

drie bloemenvazen
drie bloemenvazen

Feng Shui-groeperingen van nummer 3

Feng shui-beoefenaars gebruiken het getal 3 in groepen. Dit kan in groepen van 3, 6, 9, 12, 15, enzovoort zijn. Als je in feng shui een getal vermenigvuldigt met zijn eigen getal, zoals 3 x 3=9, of een getal verdubbelt, zoals 3+3=6, dan vermenigvuldig of verdubbel je ook het geluk van dat getal. Je kunt deze verdubbelende kracht gebruiken in woonaccessoires, zoals een groep van 6 kaarsen en 3 kruiken voor een schoorsteenmantelversiering.

Nummer 3 is geluk voor een huisnummer

Een andere manier om te profiteren van het geluk van nummer 3 is door een huis te kopen met een 3 in het adres. Het kiezen van een veelbelovend nummer voor uw thuisadres is een veel voorkomende feng shui-praktijk. Er wordt aangenomen dat het huisnummer specifieke chi-energie zal aantrekken die wordt aangetrokken door de vibratie van het nummer.

Gebruik nummer 3 op andere gebieden van je leven

Je kunt energieën nummer 3 op andere gebieden van je leven gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw telefoonnummer minimaal één 3 bevat, zo niet meer. Voor een parkeerplaats, loterijbiljet, bankrekeningnummer of pincode kunt u kiezen voor het cijfer 3, een veelvoud van 3 of een reeks van 3. Belangrijke afspraken kunt u inplannen om 15.00 uur of op de 3rddag van de maand.

Uw persoonlijke Feng Shui Kua-nummer 3

Als u uw kua-nummer berekent en ontdekt dat dit nummer 3 is, kunt u verder profiteren van dit krachtige persoonlijke nummer. Het kua-nummer is het nummer waarmee je bent geboren en het zal je je hele leven ondersteunen. Als je kua-nummer 3 is, hoor je bij de Oostgroep. Deze groep bepa alt jouw vier beste richtingen die je in je voordeel kunt gebruiken.

Hoe u uw vier beste Kua-aanwijzingen kunt gebruiken

Om je vier beste richtingen te gebruiken, wil je een van hen onder ogen zien wanneer je specifieke taken uitvoert die door die richting worden beheerst. De vier beste richtingen zijn onder meer rijkdom, gezondheid, liefde en persoonlijke groei. Je Kua-richting heeft bijna altijd voorrang op de Bagua-richtingen, aangezien dit de richtingen zijn die je bij de geboorte zijn toegewezen. In zekere zin kun je deze aanwijzingen als je geboorterecht beschouwen.

  • Oost: Persoonlijke groei (Fu Wei)
  • Zuidoost: Liefde (Nien Yen)
  • Zuid: rijkdom (Sheng Chi)
  • Noord: Gezondheid (Tien Yi)

Verdubbel je geluk met Feng Shui 3

Het feit dat jouw persoonlijke aanwijzingen verschillen van de bagua, betekent niet dat je de bagua over het hoofd ziet of buiten beschouwing laat. Het betekent alleen dat uw optimale rijkdom, gezondheid, liefde en persoonlijke groeirichtingen anders kunnen zijn. Wanneer u beide exploiteert, profiteert u van uw persoonlijke aanwijzingen en die van de bagua. Dit betekent dat je je geluk verdubbelt in elk van de vier veelbelovende gebieden van het leven!

Chinese geluksknoop
Chinese geluksknoop

Vermijd je ongelukkige Kua nummer 3 richtingen

Naast vier geluksrichtingen heeft je kua-nummer ook vier ongelukkige richtingen. U kunt deze informatie gebruiken om te voorkomen dat u deze aanwijzingen onder ogen ziet tijdens belangrijke evenementen, zoals interviews, zakelijke bijeenkomsten, een verkooppraatje, het aanvragen van een lening en andere gevallen.

  • Zuidwest: Pech (Ho Hai)
  • Noordwest: 5 geesten (Wu Kwei)
  • Noordoost: 6 moorden (Lui Shar)
  • West: totaal verlies (Chuehming)

Nummer 3 in Lucky Bamboo Stengels

Als je verder wilt profiteren van de gunstige eigenschappen van feng shui 3, kun je een geluksbamboeplant met drie stengels aan je huis of kantoor toevoegen. De bamboeplant met 3 stengels is een van de meest populaire keuzes, omdat deze je drie soorten geluk brengt. Dit zijn rijkdom, geluk en een lang leven.

De 3 onsterfelijken Feng Shui-behandelingen

De drie onsterfelijken worden in feng shui gebruikt als geneesmiddel/remedie voor rijkdom, welvaart en gezondheid. De drie onsterfelijken zijn de goden, Fuk, Luk en Sau.

De 3 onsterfelijken Feng Shui-kuren
De 3 onsterfelijken Feng Shui-kuren

Vliegende ster nummer 3

De vliegende sterren zijn te vinden in Tijddimensie Feng Shui. De kosmische sterren worden in elke baguasector in kaart gebracht en weergegeven. De jaarlijkse vliegende sterren veranderen van positie, evenals de maandelijkse, wekelijkse, dagelijkse en uurlijkse vliegende sterren. Er zijn verschillende soorten feng shui vliegende sterrenkaarten, maar de meest voorkomende kaarten tonen de jaarlijkse en maandelijkse vliegende sterren. De nummer 3 vliegende ster staat bekend als de blauwe ster en is verantwoordelijk voor het veroorzaken van ruzies. Er zijn feng shui-remedies voor de getroffen sector, afhankelijk van in welke sector de blauwe ster zich momenteel bevindt.

Profiteer van Feng Shui nummer 3

Feng shui nummer 3 biedt je veel mogelijkheden om te profiteren van de krachten en veel geluk dat dit nummer met zich meebrengt. Je kunt eenvoudig de verschillende manieren verkennen waarop je de feng shui-principes kunt integreren die het getal 3 bepalen.

Aanbevolen: