Hoe ver zal $100 gaan op Amazon Prime Day?

Inhoudsopgave:

Hoe ver zal $100 gaan op Amazon Prime Day?
Hoe ver zal $100 gaan op Amazon Prime Day?
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

$100 gaat tegenwoordig niet altijd zo ver als we zouden willen. Gelukkig ben ik behoorlijk goed geworden in het zoeken naar koopjes, en Amazon Prime Day maakt winkelen met een beperkt budget nog gemakkelijker. Dus hoe ver kan €100,- reiken tijdens de grootste online uitverkoop van de zomer? Ik ben erg opgewonden om erachter te komen.

Net zoals mijn mede-Mavens hebben gedaan in eerdere uitdagingen, is het mijn doel om items te vinden die in drie cruciale categorieën passen: iets dat ik nodig heb, iets dat ik wil, en een wildcard. Ik zal ook een paar andere producten toevoegen waar ik bij mijn zoektocht de nodige aandacht aan heb besteed - en ik zal je laten weten of de producten die het niet hebben gehaald wel of niet op mijn verlanglijst staan tot mijn volgende winkelbezoek!

Afbeelding
Afbeelding

Behoefte: de perfecte weekendtas

Afbeelding
Afbeelding

Door al het reizen dat ik de laatste tijd heb gemaakt, is het mij overduidelijk geworden dat mijn bagagesituatie dringend aan herziening toe is. Die vertrouwde oude rugzak van mij is in de loop der jaren doorgekomen, maar mijn veiligheidsspeldoplossing voor de nauwelijks hangende riem is niet ideaal. Tijd voor een stevige (en stijlvolle!) weekendtas met voldoende ruimte voor een paar dagen aan benodigdheden en een handige oplaadpoort om onderweg mijn telefoon op te laden.

Afbeelding
Afbeelding

Wil je: een glanzende, glanzende balsem

Afbeelding
Afbeelding

Hoe graag ik ook zou willen dat ik het in me had om elke ochtend een gedurfde, kleurrijke lip te maken, zo rol ik gewoon niet. Ik heb de neiging om over de Carmex te vegen en er een einde aan te maken. Maar sinds ik de lippenbalsem van LANEIGE ontdekte, heb ik mijn ogen geopend voor de mogelijkheid van een gelukkig medium. Wie zegt dat je niet tegelijkertijd een prachtig schoonheidsmoment en supergehydrateerde lippen kunt hebben?

Afbeelding
Afbeelding

Virale vondst: een gesmokte midi-jurk

Afbeelding
Afbeelding

Op het moment dat de vloeiende 'nap dress' met fladderende mouwen de ronde begon te doen op TikTok en Instagram, wist ik dat ik er een nodig had. Het enige probleem? Het merk dat de trend begon, vroeg maar liefst $ 150 voor slechts één jurk! Nu investeer ik graag in kwaliteitsgoederen, maar ik geef niet graag dat soort geld uit zonder er serieus over na te denken. The Drop on Amazon biedt echter graag een veel budgetvriendelijker alternatief. Prime Day heeft het niet alleen nog betaalbaarder gemaakt dan normaal, het heeft ook een extra noodzaak: zakken!

Afbeelding
Afbeelding

Runner-Up 1: topklasse legging

Afbeelding
Afbeelding

Heb ik echt nog een legging nodig? Ja. Altijd. Tussen yoga, langeafstandslopen en thuiswerken, waarbij het niemand uitmaakt wat ik 99% van de tijd draag, leef ik in leggings. Het is ook heel moeilijk om een supercomfortabel, superelastisch paar te weerstaan waarin mijn telefoon gemakkelijk in een handig zijvak past. Dat gezegd hebbende, moet ik waarschijnlijk de berg leggings die ik al heb verzameld, afbreken voordat ik er meer aan de voorraad toevoeg. Het zal gebeuren.

Afbeelding
Afbeelding

Runner-Up 2: Een kleine groene cocktailjurk

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb meer kleine zwarte jurkjes dan ik kan tellen (nee, echt waar), en het is al lang geleden tijd voor mij om uit te breiden. Met de bruiloften van een aantal vrienden in het verschiet, kan ik wel wat meer kleur en een modemoment gebruiken dat zonder al te veel poespas van de zomer naar de herfst kan gaan. Hoewel ik deze cocktailjurk met één schouder echt geweldig vind, heb ik niet meteen de haast om op 'toevoegen aan winkelwagen' te klikken, dus deze staat voorlopig op de verlanglijst.

Aanbevolen: