Hoe ik mijn huis "slimmer" maakte voor minder dan $ 200

Inhoudsopgave:

Hoe ik mijn huis "slimmer" maakte voor minder dan $ 200
Hoe ik mijn huis "slimmer" maakte voor minder dan $ 200
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Toen mijn man en ik ons huis voor het eerst kochten, wisten we dat er werk aan de winkel was. Hoewel het geenszins een opknapper was, wilden we toch onze accenten leggen op de plek om het als de onze te laten voelen. Project voor project in de afgelopen paar jaar is voor ons de juiste stap geweest, en te midden van die projecten zijn er een aantal apparaten toegevoegd die ons leven net iets makkelijker maken.

Als iemand wiens werk behoorlijk afhankelijk is van weten waar en wanneer ik moet winkelen voor de beste deals, hield ik prijsdalingen in de gaten. Zodra mijn geliefde Echo Show onder een getal zakte waar ik blij mee was, pakte ik het. Toen Prime Day 2021 aanbrak, heb ik een paar extra slimme stekkers meegenomen. Hier is een lijst met alle slimme apparaten die ik in de uitverkoop heb gekocht, allemaal voor minder dan $ 200 in totaal.

Afbeelding
Afbeelding

Fire TV-stick

Afbeelding
Afbeelding

Dit was het eerste 'smart home'-apparaat dat ik ooit kocht, en ik kon er niet blijer mee zijn. Ik heb vier of vijf jaar geleden tijdens Prime Day een Fire TV Stick aangeschaft om mijn standaardtelevisie in een slimme televisie te veranderen, en sindsdien gaat het goed.

Afbeelding
Afbeelding

Echoshow

Afbeelding
Afbeelding

Ik kreeg jaren geleden mijn eerste Echo Dot cadeau voor Kerstmis (nu is hij hopeloos verouderd, maar hij werkt nog steeds!), en ik werd verliefd op het gemak van een slimme luidspreker. Toen we ons huis kochten, wist ik dat ik een versie met een visueel display voor onze keuken wilde. Deze compacte Echo Schow neemt niet al te veel ruimte in beslag, terwijl ik Alexa nog steeds kan vragen om me recepten te laten zien terwijl ik het avondeten aan het samenstellen ben.

Afbeelding
Afbeelding

Amazon Smart Plug

Afbeelding
Afbeelding

Ik pakte mijn eerste slimme stekker tijdens Cyber Week, wetende dat ik hem wilde gebruiken voor mijn kerstboomverlichting, en heilige moly, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik ben zoveel gelukkiger als ik zeg "Alexa, zet de kerstboom aan" dan onder een bos dennennaalden te kruipen om naar het stopcontact te reiken. Ik heb nu drie van deze slechte jongens die verschillende doeleinden in mijn huis dienen.

Afbeelding
Afbeelding

Amazon slimme LED-lamp

Afbeelding
Afbeelding

Het is onmogelijk dat ons huis het enige huis is met een onbegrijpelijk elektrisch systeem. We hebben twee lichtschakelaars voor dezelfde gangverlichting die slechts twee meter van elkaar verwijderd zijn, en er is nog een lichtschakelaar die nog nergens op aangesloten is! Door deze slimme lamp in te ruilen, kan ik Alexa gewoon vragen om "het licht in de eetkamer aan te doen" zonder per ongeluk het licht in onze keuken aan te doen, omdat de schakelaar op de verkeerde plek staat.

Afbeelding
Afbeelding

Tile Mates - Twee-pack

Afbeelding
Afbeelding

Tegen de derde keer dat ik mijn portemonnee in het dashboardkastje van mijn auto liet liggen en vergat dat ik hem daar had neergelegd, bestelde ik een paar van deze kleine trackertegels. Eén zit vast aan mijn autosleutels (nog een item dat ik vaak kwijtraak) en een andere zit in een binnenzak van mijn portemonnee. Als ik ooit het huis uit wil en niet kan vinden wat ik nodig heb, kijk ik gewoon waar ze zijn met mijn telefoon.

Pro tip: ik let er ook bijzonder goed op dat er in elke bagage een van deze zit voordat we op reis gaan - ik heb te veel horrorverhalen gehoord over verloren koffers om het risico te nemen!

Afbeelding
Afbeelding

Echo Glow

Afbeelding
Afbeelding

Vooral toen het kind jonger was en het slaapschema, laten we zeggen, flexibel was, bleek een zacht licht op een timer een totale gamechanger te zijn. De Echo Show kan op een timer worden gezet of worden gebruikt via spraakopdrachten, en als je de kleintjes zachtjes probeert aan te moedigen om te begrijpen dat het tijd is om op te staan of tijd te gaan liggen om uit te rusten, is dat zo handig.

Afbeelding
Afbeelding

Echopop

Afbeelding
Afbeelding

Die tv die ik heb geüpgraded met een Fire Stick? Ja, het mag geen verrassing zijn dat het geluidssysteem te wensen overliet. Voer de Echo Pop in. Deze kleine kleine luidspreker maakte het geluid op de televisie zoveel helderder en helderder, en er komt ook een serieus geluid uit als ik muziek aan het spelen ben.

Afbeelding
Afbeelding

Eervolle vermelding: Google Nest Thermostat

Afbeelding
Afbeelding

Oké, ik speel hier een beetje vals. Hoewel alles wat ik al op deze lijst heb genoemd in totaal minder dan $ 200 kost, was de Google Nest mijn duurdere ticketitem, dat op zichzelf al minder dan $ 200 kost. Dat gezegd hebbende, verdient het vermelding hoeveel energie het bij mij thuis heeft bespaard sinds we het vorig jaar lieten installeren. Ik kan de temperatuur overal regelen met mijn Alexa-app, ik kan deze aanpassen met spraakopdrachten als ik thuis ben, en Nest stuurt me maandelijks een rapport over mijn energieverbruik!

Aanbevolen: