15 AARP-voordelen die u waarschijnlijk mist

Inhoudsopgave:

15 AARP-voordelen die u waarschijnlijk mist
15 AARP-voordelen die u waarschijnlijk mist
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Als je 18 wordt, is een van de eerste dingen waar mensen meestal enthousiast over worden, de mogelijkheid om loten te kopen of te stemmen bij de volgende verkiezingen. Je hebt er waarschijnlijk niet aan gedacht om bij AARP aan te sluiten toen de grote 1-8 zich voordeed, maar je zou verbaasd zijn hoeveel geweldige AARP-voordelen er zijn. AARP is niet alleen voor senioren en mensen die bijna met pensioen gaan; het is voor elke volwassene die in zijn toekomst wil investeren. Dit zijn enkele van de verborgen AARP-lidmaatschapsvoordelen die ons het meest hebben verrast.

Vlieg goedkoper met British Airways

Afbeelding
Afbeelding

British Airways is de grootste luchtvaartmaatschappij van Engeland die vanuit Londen opereert. Met het lidmaatschap van AARP kunt u voor tussen de $ 65 en $ 200 minder op een binnenlandse of internationale vlucht stappen dan op de standaardvlucht. De enige voorwaarden zijn dat je de tickets online koopt en dat het een retourticket is.

Krijg ParkRideFly VS-kortingen

Afbeelding
Afbeelding

ParkRideFly is een parkeerservice buiten de luchthaven waar frequente reizigers bij zweren. Met uw AARP-lidmaatschap krijgt u 12 procent korting op hun parkeerreserveringen buiten de luchthaven. Dit is een geweldige korting om te combineren met uw vliegreisplannen via British Airways.

Vind kortingen op een heleboel hotels

Afbeelding
Afbeelding

Een ander groot voordeel van AARP-lid zijn is dat je toegang krijgt tot al hun hotelkortingen. Ze variëren van procenten korting op uw totale factuur tot de mogelijkheid om later uit te checken dan de typische 11.00 uur. Ze zijn van toepassing bij een aantal hotel- en motelketens over de hele wereld.

Bij Embassy Suites by Hilton kunt u bijvoorbeeld tot 10 procent korting krijgen en laat uitchecken (tot 14:00 uur) indien van toepassing op specifieke locaties. Of u krijgt 10 procent korting op het best beschikbare tarief bij elk Comfort Inn & Comfort Suites. Voor meer besparingen kunt u het hotelkortingsgedeelte van de AARP-website raadplegen.

Vergroot uw spaargeld met een spaarrekening met hoog rendement

Afbeelding
Afbeelding

Als je lid bent van AARP en op zoek bent naar een passief inkomen, dan wil je misschien Marcus van Goldman Sachs eens bekijken. Ze werken samen met AARP om hun leden de mogelijkheid te bieden een online hoogrentende spaarrekening aan te vragen met de toegevoegde bonus van 0,10 procent meer van de jaarlijkse opbrengst gedurende twee jaar. Zie hoe uw spaargeld groeit dankzij AARP.

Snack bij McAlister's Deli voor minder

Afbeelding
Afbeelding

McAlister's Deli is een heerlijk ketenrestaurant dat bekend staat om zijn zoete thee-promoties. Met een AARP-lidmaatschap krijgt u 10 procent korting op bestellingen in de winkel, in de app en online. Of je nu minder wilt uitgeven aan de lunch of een geruststellende kom macaroni en kaas in je eigen woonkamer wilt eten, bij AARP zit je goed.

Krijg korting op uw Outback Steakhouse-diner

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer er een feestdag of feest voor de deur staat en je op zoek bent naar een plek om familie en vrienden mee uit eten te nemen, dan is Outback Steakhouse bijna altijd de oplossing. Noorden kan fout gaan als je een bloeiende ui voor je hebt. Met een AARP-lidmaatschap krijgt u 10 procent korting op bestellingen voor diners of afhaalma altijden.

Geniet van Buffalo Wild Wings voor minder

Afbeelding
Afbeelding

Het sportseizoen brengt iedereen in de stemming voor vleugels, en er is geen betere plek om naartoe te gaan dan Buffalo Wild Wings. AARP weet hoe we met een groot bord naar de stad kunnen gaan, dus bieden ze $ 5 korting op een aankoop van $ 25 of meer voor al hun leden.

Krijg kortingen op UPS-verzendservices

Afbeelding
Afbeelding

Elk jaar wordt het verzenden van cadeaus tijdens de feestdagen steeds stressvoller. AARP is hier om de last te helpen verlichten door vijf procent korting aan te bieden op binnenlandse en internationale UPS-verzenddiensten, evenals 15 procent korting op in aanmerking komende producten en diensten zoals verpakking en brievenbussen. Voor een volledig overzicht van alle mogelijke UPS-kortingen met AARP, ga naar de UPS-website.

Laat uw olie vervangen voor minder

Afbeelding
Afbeelding

Als je ooit autopech hebt gehad in je leven, dan weet je hoe de tijd vertraagt in de wachtkamer van een monteur. Om die last te verzachten, biedt AARP haar leden 15 procent korting op alle drive-thru-olieverversingen bij Valvoline. Houd er wel rekening mee dat deze korting wel een korting moet zijn waarbij je in je auto kunt overnachten.

Betaal minder aan uw mobiele telefoonaanbieder

Afbeelding
Afbeelding

Mobiele telefoondiensten zijn duur, vooral als je op één lijn zit. Gelukkig biedt AARP twee verschillende kortingen op mobiele telefoondiensten die uw factuur kunnen verlagen.

Met AT&T krijgen AARP-leden $ 10 korting op hun factuur per lijn per maand bij alle Unlimited Premium-abonnementen. Op dezelfde manier biedt Consumer Cellular AARP-leden twee lijnen onbeperkt bellen, sms'en en data voor slechts $ 55 per maand.

Geef minder uit om meer te weten te komen over uw erfgoed

Afbeelding
Afbeelding

Ancestry is de meest toegankelijke genealogische dienst voor thuis. Natuurlijk hebben ze hun populaire DNA-afstammingsprogramma, maar ze slaan ook miljoenen digitale documenten op hun website op die je kunt doorzoeken en opslaan. AARP moedigt zijn leden aan om meer te weten te komen over waar ze vandaan komen door ze 30 procent korting te geven op een abonnement van één jaar.

Krijg de helft korting op uw lenzen op sterkte

Afbeelding
Afbeelding

Helaas is een oogverzekering iets waar niet iedereen in investeert of zich voor kan aanmelden. En als u een bril nodig heeft, weet u hoe duur het is om deze uit eigen zak te betalen. Met AARP kun je alle LensCrafters-lenzen op sterkte krijgen met 50 procent korting, zolang je er ook een montuur bij koopt.

Maak bewegen minder moeilijk met AARP

Afbeelding
Afbeelding

Verhuizen is een gedoe en niemand komt ongeschonden door het proces. Als je al je spullen inpakt, zou je wensen dat je je hele leven nooit fysieke goederen had verzameld. Toch kunnen AARP-leden het zich veroorloven om te betalen voor verhuisdiensten, mogelijk gemaakt door Shyft, dankzij de $ 250 die ze krijgen.

Neem de kracht terug van Ticketmaster

Afbeelding
Afbeelding

Ticketmaster staat bekend als een lastig platform voor het kopen van kaartjes, dat de markt in het nauw heeft gedreven en veel mensen de mogelijkheid heeft ontzegd kaartjes te bemachtigen waar ze uren op hebben gewacht. Toch kunnen AARP-leden een deel van die frustratie vermijden met de vele kortingen en aanbiedingen die beschikbaar zijn.

Via de website van Ticketmaster kun je beschikbare shows bekijken met kaartjes die AARP-leden voor de helft kunnen krijgen, shows waar je 2-voor-1-kaartjes kunt krijgen, en meer.

Ontdek de kunst via AARP

Afbeelding
Afbeelding

Theaters hebben al jaren moeite om operationeel te blijven en zoveel mensen hebben niet de kans gehad om hun favoriete shows op het podium te zien. Via AARP kun je professionele vertoningen bekijken van enkele van de beste theaterproducties van de afgelopen decennia. U kunt bijvoorbeeld de Bolshoi-productie van Het Zwanenmeer uit 2015 bekijken. Houd er rekening mee dat deze vertoningen één dag tegelijk in première gaan en niet opnieuw kunnen worden bekeken.

Hoe word je een AARP-lid?

Afbeelding
Afbeelding

Al deze kortingen worden alleen aangeboden aan betalende leden van AARP. U hoeft slechts 18 jaar of ouder te zijn om een aanvraag te kunnen indienen (hoewel sommige verzekeringsdiensten niet beschikbaar zijn voor iemand jonger dan 50 jaar). Ze hebben drie verschillende pakketten waarvoor je je kunt aanmelden:

  • 1-jarig abonnement dat $ 12 kost
  • 3-jarig abonnement dat $ 43 kost
  • 5-jarig abonnement dat $ 63 kost

Ja, je kunt al deze meerjarige kortingen krijgen voor minder dan de maandelijkse kosten van de meeste streamingdiensten.

Profiteer zo snel mogelijk van AARP-lidmaatschapsvoordelen

Afbeelding
Afbeelding

Cultureel gezien heeft AARP de reputatie een dienst te zijn die alleen aan oudere mensen wordt aangeboden en hun spullen op maat maakt voor senioren. Net als wij zal het je versteld doen staan als je beseft hoeveel je misloopt door geen AARP-lid te zijn vanaf het moment dat je 18 wordt. Ze hebben kortingen op alles wat je nodig hebt, en als je nu pas lid bent Tijdens het navigeren door de verontrustende wateren van de volwassenheid kunnen deze aanbiedingen een redder in nood zijn.

Aanbevolen: