Geweldige buitenaardse hersenbloeding

Inhoudsopgave:

Geweldige buitenaardse hersenbloeding
Geweldige buitenaardse hersenbloeding
Anonim
Buitenaardse hersenbloeding in een borrelglas
Buitenaardse hersenbloeding in een borrelglas

Ingrediënten

  • 1 ounce perziklikeur
  • ½ ounce Ierse room
  • ¼ ounce blauw curaçao
  • 1-3 druppels grenadine

Instructies

  1. Voeg perziklikeur toe in een borrelglas.
  2. Voeg Ierse room toe door de achterkant van de lepel naar beneden te gieten, en vervolgens druppels grenadine.
  3. Voeg langzaam Blue Curacao toe.

Variaties en vervangingen

De buitenaardse hersenbloeding is een uniek en uniek schot. Maar dat betekent niet dat je niet kunt experimenteren en de grenzen een beetje verder kunt verleggen.

  • Als je een andere kleur en een verandering van smaak wilt, ruil dan de blauwe curaçao in voor een andere kleurrijke likeur, zoals frambozenlikeur, druivenlikeur of bananenlikeur.
  • Probeer in plaats van perziklikeur abrikozen-, lychee-, peren- of passievruchtenlikeur.
  • Met zoveel verschillende smaken Ierse room, probeer die smaken eens. Vooral aardbeiencrème of amandel.
  • Ga groot met de grenadine voor een opvallende, rode en griezelige look.

Garneringen

De buitenaardse hersenbloeding gebruikt geen garnering, omdat het gruwelijke uiterlijk voldoende garnering is, maar als je je geen shot of drankje zonder kunt voorstellen, zijn dit een paar ideeën.

  • Voeg partjes of schijfje citroen, sinaasappel of limoen toe.
  • Plaats een kers, maraschino of cocktail, of een cocktailprikker om over het glas te bungelen.
  • Een klein schijfje perzik is ook een goede optie. Als je de basislikeur verandert, gebruik dan dat fruit als garnering, zoals een lycheebal of een schijfje peren.
  • Geef je shot een suikerrandje. Je kunt het simpel houden door gewone witte suiker of een kleurrijke suiker te gebruiken. Kleine hagelslag zorgt ook voor een mooie rand. Een schijfje citroen of limoen zorgt ervoor dat de suiker aan de rand blijft plakken, en met eenvoudige siroop blijven de hagelslag goed vastzitten.

Over de buitenaardse hersenbloeding

Sommige drankjes verschijnen zomaar uit het niets in deze wereld, en de buitenaardse hersenbloeding is daarop geen uitzondering. Als je bekend bent met de Irish Slammer-shot en de stout, whisky en Irish cream moet drinken voordat deze gaat stremmen, dan lijkt het misschien verbijsterend dat de Irish cream het tweede ingrediënt is dat aan deze shot wordt toegevoegd. Dat is echter precies wat er gebeurt als dit shot wordt gemengd. De gestremde massa lijkt op zwevende hersenen, net zoals je zou zien in het laboratorium van een gekke wetenschapper.

En dat is precies wat je krijgt als je de foto maakt: een gestremde massa vermengd met likeur. Het is een opname die geweldig is voor Halloween en die niet zou misstaan op een feestje met andere griezelige shots en drankjes. Denk aan een feestcocktailmenu met Bloody Mary's, een lijkreviver, appelcidermartini's en andere smakelijke Halloween-cocktails.

Een schot om voor te schreeuwen

Sommige shots zijn meer voor de spanning dan voor de smaak, en de buitenaardse hersenbloeding past daar perfect bij. Verzamel wat vrienden, een beetje moed, en maak een foto die je niet snel zult vergeten!

Aanbevolen: