Geweldige dingen om te doen in plaats van naar het bal te gaan

Inhoudsopgave:

Geweldige dingen om te doen in plaats van naar het bal te gaan
Geweldige dingen om te doen in plaats van naar het bal te gaan
Anonim
Beste vrienden op een feestje op het dak
Beste vrienden op een feestje op het dak

Als het schoolbal niet jouw ding is, hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn genoeg andere manieren om plezier te hebben en van je avond te genieten in plaats van naar het bal te gaan.

Veel plezier zonder schoolfeest

Het bal is niet voor iedereen belangrijk, en dat is helemaal oké. Als je liever iets anders doet, als je niet alleen wilt gaan, als je het niet kunt betalen, of als een paar van je vrienden niet willen gaan, zijn er nog talloze andere activiteiten die je kunt doen.

Beach Camp Out

Als een paar van je vrienden niet geïnteresseerd zijn om naar het bal te gaan, kun je allemaal plannen om naar het strand te gaan voor een episch kamp. Kies een plek die geschikt is voor kamperen en zorg ervoor dat u vooraf controleert of u een vergunning nodig heeft. Neem voldoende lekkere snacks, dekens en spelletjes mee om te spelen en geniet samen van een ontspannen avond. Kamperen onder de sterren geeft je de kans om rond te hangen met je vrienden en te genieten van je laatste weken als senior op de middelbare school.

Organiseer een elegante potluck

Als jij en je vrienden foodies zijn, stel dan samen een geweldig dinermenu samen en laat iedereen een of twee gerechten bereiden. Als het mooi weer is, kunt u buiten een eetgedeelte opzetten waar u allemaal van elkaars gezelschap kunt genieten en van elk heerlijk gerecht kunt proeven. Versier het diner met foto's van jou en je vrienden en geniet van het ophalen van herinneringen aan al het plezier dat jullie samen hebben gehad.

Een heerlijke ma altijd bereiden

Als jij en je vrienden zin hebben in een uitdaging, kies dan een paar lastige gerechten en breng de dag door met koken. Dit kan onder meer risotto, chocoladesoufflés en zelfgemaakte pasta zijn. Koken is een leuke manier om je avond door te brengen en aan het einde kun je samen genieten van een geweldige ma altijd.

Nachtdierentuin

Sommige dierentuinen bieden speciale avonduren waar je nachtdieren kunt zien. Dit kan een heel leuk uitje zijn om met vrienden of een partner te doen in plaats van naar het bal te gaan, en het is een geweldige optie voor degenen die toch iets actiefs willen doen. Neem wat snacks mee en geniet van het kijken naar en leren over de dieren die je normaal gesproken niet zou zien.

Pretpark

Als je op zoek bent naar meer adrenaline, kun je naar een pretpark gaan. Dit is een geweldige keuze voor een groep vrienden om samen het einde van de middelbare school te vieren. Pretparken zijn doorgaans vrij laat open en variëren in prijsklasse, hoewel ze wat aan de dure kant kunnen zijn.

Tieners in botsauto's
Tieners in botsauto's

Heb een griezelige nacht

Als jij en je vrienden zin hebben in een griezelige avond, bekijk dan een paar klassieke horrorfilms en ga op een lokale spooktocht. Samen schrikken kan een opwindende manier zijn om je avond door te brengen in plaats van naar het bal te gaan. Misschien wil je daarna een logeerpartijtje organiseren.

Drive-in-film

Als je nog steeds een romantische avond wilt hebben met je partner, maar niet naar het schoolbal wilt, kun je overwegen om naar een drive-in-film of een film in het park te gaan. Dit zijn geweldige manieren om een band op te bouwen en samen tijd door te brengen in een meer informele omgeving. Je kunt ook een picknick of snacks meenemen, waar je tijdens de film van kunt genieten.

Plan samen een tuin

Versier een kleine pot of plantenbak met je vrienden en kies wat bloemen of kruiden uit om samen te planten. Dit zorgt voor een leuke, creatieve dag samen. Dit kleine project kan een ontspannende manier zijn om samen je middelbare schoolcarrière te beëindigen.

Discobowling

Als een paar van je vrienden en/of je partner zich hebben afgemeld voor het bal, kun je een avondje disco-bowlen. Zo kun je toch genieten van muziek en dans, met als extra voordeel bowlen. Dit is een superleuke manier om het schooljaar af te sluiten en gek te doen met je vrienden.

Bowlingballen op een rij bowlingbaan
Bowlingballen op een rij bowlingbaan

Focus op zelfzorg

Als je liever wat tijd alleen doorbrengt, is prioriteit geven aan zelfzorg een geweldige manier om te ontspannen nadat je het hele jaar hard op school hebt gewerkt. Je kunt een massage voor jezelf plannen, een lang bad of een lange douche nemen, je lekker oprollen en een goed boek lezen, of een favoriete film kijken.

Geniet van je avond

Er zijn genoeg manieren om plezier te hebben op de avond van je schoolbal als je hebt besloten om niet te gaan. Of je de avond nu alleen doorbrengt, met een partner of met een groep vrienden, kies een activiteit waar jullie allemaal een geweldige tijd samen mee zullen hebben.

Aanbevolen: