10 virtuele excursies voor kinderen die nieuwe werelden openen

Inhoudsopgave:

10 virtuele excursies voor kinderen die nieuwe werelden openen
10 virtuele excursies voor kinderen die nieuwe werelden openen
Anonim
Vader en zoon in een tent die tablet samen gebruiken
Vader en zoon in een tent die tablet samen gebruiken

De zoektocht van een kind om nieuwe dingen te leren is onverzadigbaar; en ouders zijn voortdurend op zoek naar creatieve en boeiende manieren om de nieuwsgierigheid van hun kinderen te stimuleren. Zou het niet geweldig zijn als je de kinderen in de auto of het vliegtuig zou kunnen zetten en naar exotische oorden zou kunnen vertrekken om spannende nieuwe dingen te leren? Wanneer reizen dankzij technologie niet mogelijk is, kun je nu reizen maken via geweldige virtuele educatieve mogelijkheden binnen handbereik. Deze tien geweldige virtuele excursies voor kinderen verdienen een plekje op de reisroute van uw gezin en het beste is dat u deze locaties vanuit uw luie stoel kunt bezoeken.

Bezoek de ruimte

Adler-planetarium in Chicago
Adler-planetarium in Chicago

De ruimte is een magische plek die zowel kinderen als volwassenen boeiend vinden. Uitstapjes naar het planetarium zijn populair voor kinderen die in grote steden of in de buurt van universiteiten wonen, maar niet alle kinderen hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een dagtocht onder de sterrenhemel. Een virtuele reis naar het Adler Planetarium in Chicago is een perfect plan om deze educatieve kans te bieden aan kinderen die anders deze kans zouden missen. Deze specifieke virtuele excursie is niet gratis, maar als je de mogelijkheid hebt om de kosten te dekken, omvat deze volledige toegang tot de virtuele ruimte, evenals de onverdeelde aandacht van de planetariumdocent.

Ontdek de natuurlijke historie

Het Smithsonian's Natural Museum of Natural History
Het Smithsonian's Natural Museum of Natural History

Je kinderen kunnen een hele dag doorbrengen in het Smithsonian's National Museum of Natural History en toch nooit alles zien wat er wordt aangeboden. Kinderen kunnen de vele permanente, huidige en vroegere tentoonstellingen van het museum rechtstreeks vanaf hun persoonlijke apparaten verkennen. Na wat onafhankelijke verkenningen verzamel je je bende weer bij elkaar en ga je op een rondleiding door Sant Ocean Hall of de Hall of Human Origins. Kinderen hebben zelfs in re altime toegang tot specifieke onderzoeksstations waar de huidige collecties worden samengesteld.

Stimuleer kunstwaardering

Metropolitaans Kunstmuseum in New York
Metropolitaans Kunstmuseum in New York

Voor kunstliefhebbers is er misschien geen meer inclusieve en toepasbare virtuele excursie dan die aangeboden door het Metropolitan Museum of Art. De virtuele ervaring omvat 26 verschillende galerijen, dus uw kinderen kunnen ervoor kiezen om er een dag of twee door te brengen, of u kunt elke week een andere galerij in uw huisonderwijs opnemen. Ongeacht hoe u deze educatieve mogelijkheid in het leerproces van uw kinderen verwerkt, één ding is zeker: als het om kunst gaat, zal deze virtuele excursie van onschatbare waarde blijken.

Ga wild met geweldige dieren

Safaripark San Diego Zoo
Safaripark San Diego Zoo

Jongere kinderen vinden het spannend om van dichtbij en persoonlijk kennis te maken met wilde dieren in de dierentuin. Als uw gezin dit jaar de tocht naar een grote dierentuin niet kan maken, kunt u ze nog steeds een boeiende ervaring bieden met een virtuele excursie. Veel dierentuinen hebben nu live webcams bij hun belangrijkste tentoonstellingen, zodat kijkers in re altime getuige kunnen zijn van de dieren en hun gedrag. De San Diego Zoo, vaak bekend als een van de beste dierentuinen ter wereld, heeft webcams bij de giraffen-, olifanten-, tijger-, nijlpaarden- en ijsberenverblijven, om er maar een paar te noemen. Naast het bekijken van de dieren op live cams, kan het bekijken worden gecombineerd met een aantal andere bronnen die de dierentuin online aanbiedt, zoals video's achter de schermen, online games en activiteiten, en afdrukbare werkbladen.

Maak een plons met zeedieren

Kwallen Bij Maritiem Aquarium
Kwallen Bij Maritiem Aquarium

Kinderen zijn voor altijd gefascineerd door het leven in de oceaan, en aquaria zijn uitstekende plekken voor kinderen om één te worden met hun favoriete zeedieren. Degenen die een aquarium niet persoonlijk kunnen bezoeken, kunnen via virtuele excursies toch meer te weten komen over deze unieke habitats. Het Maritime Aquarium in Norwalk, Connecticut, heeft virtuele programma's voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen praten met een echte kapitein van een onderzoeksschip (hoe cool is dat?) en alles te weten komen over het leven onder zee.

Bezoek Ellis Island

Vrijheidsbeeld op Ellis Island
Vrijheidsbeeld op Ellis Island

Voor uitgebreid onderwijs over immigratie is de virtuele excursie naar Ellis Island een absolute must. Deze virtuele tour, aangeboden aan jonge geesten die dorsten naar kennis, leidt kinderen door de geschiedenis van het historische monument. Tijdens de interactieve rondleidingen kunnen kinderen verhalen uit de eerste hand horen van immigranten die Ellis Island passeerden, foto's en films bekijken en interessante feiten ontdekken over de rol die het station in de Amerikaanse geschiedenis speelde.

Vlucht met vlinders

Vlinder aan het Conservatorium van Bloemen, Golden Gate Park
Vlinder aan het Conservatorium van Bloemen, Golden Gate Park

Kleine kinderen vinden het heerlijk om een uitstapje te maken naar de vlinderserre, en nu kunnen ze dat doen zonder ooit hun huis te verlaten. De excursie omvat een virtuele rondleiding door de hal en een onderzoeksactiviteit voor studenten, evenals tal van uitbreidingsactiviteiten om dit een allesomvattende ervaring te maken.

Bewandel virtueel de Grote Muur van China

Grote muur van China
Grote muur van China

Niet veel mensen zullen ooit de kans krijgen om de wonderen van de wereld te bezoeken, maar met virtueel leren kunnen kinderen over de Chinese Muur lopen. Tijdens deze excursie maken kinderen deel uit van een rondleiding waarin een van de beroemdste bouwwerken ter wereld wordt uitgelegd en tentoongesteld.

Leer meer over het boerenleven

Melkkoeien
Melkkoeien

Een uitstapje naar de boerderij is voor jonge kinderen een bijzondere ervaring. Via FarmFood 360 kunnen kinderen centraal staan bij paarden, kippen, geiten en koeien, maar ook bij boerderijen zonder dieren. Met meer dan een dozijn live cams, die elk een beeld geven van een ander type boerderij, kunnen jonge geesten beter begrijpen hoe de landbouw bijdraagt aan de samenleving.

Zie Yellowstone National Park

Het welkomstbord van het Yellowstone National Park, omringd door bossen en de Rocky Mountains
Het welkomstbord van het Yellowstone National Park, omringd door bossen en de Rocky Mountains

Yellowstone National Park is werkelijk een verbazingwekkend wonder. Als uw gezin niet in de gelegenheid is om eropuit te gaan en de natuur, natuurlijke warmwaterbronnen en zoveel andere ongelooflijke functies te verkennen, zet dan uw computer aan en ervaar Yellowstone vanuit uw woonkamer. Via de webcam kunnen gezinnen meer te weten komen over de unieke geisers, bronnen, vulkanen en andere geografische afwijkingen in dit geliefde nationale park.

Ontdek een wereld vol mogelijkheden

Natuurlijk, het ervaren van de wereld van dichtbij en persoonlijk is waarschijnlijk jouw favoriete manier van leren, maar als reizen niet mogelijk is, is virtueel leren een grote bonus. Virtuele excursies geven kinderen de kans om dingen te ontdekken waar ze anders misschien nooit van zouden weten, waardoor hun begrip van de wereld wordt vergroot en hun zoektocht naar kennis wordt aangewakkerd. Gebruik virtuele excursies om het leren van uw kinderen aan te vullen en help verrijkend, goed afgerond onderwijs te creëren voor beginnende, briljante geesten.

Aanbevolen: