Waar moet je op letten bij een reisstoomstrijkijzer? Nori heeft het allemaal

Inhoudsopgave:

Waar moet je op letten bij een reisstoomstrijkijzer? Nori heeft het allemaal
Waar moet je op letten bij een reisstoomstrijkijzer? Nori heeft het allemaal
Anonim
Nori-stoomstrijkijzer
Nori-stoomstrijkijzer

Of je nu op vakantie bent of aan die promotie werkt, rimpels zouden het laatste moeten zijn waar je aan denkt. Daarom is de Nori-reisstomer uw perfecte metgezel. Van het lichtgewicht, strakke ontwerp tot de gebruiksvriendelijke interface, Nori voldoet aan alle behoeften van een reisstomer.

Waar je op moet letten in een reisstomer

Je hebt waarschijnlijk tientallen lijsten op internet gezien met de beste reisstomer, het beste reisstoomstrijkijzer en zelfs de beste strijkijzercombinaties. Wat u zich misschien niet realiseert, is dat de Nori reisstomer u alles biedt wat u zoekt in één machine. Met behulp van een innovatieve, dubbelgeplateerde stijltangtechnologie kunt u uw kleding in een mum van tijd stomen en strijken. Geloof het niet! Kijk maar eens naar deze specificaties.

Compact formaat

Het ontwerp van Nori is gebaseerd op stijltangtechnologie. Daarom heeft het twee armen van 14 inch die zich om uw kledingstuk kunnen sluiten. De frontplaat produceert bovendien continue stoom. Stel je voor dat je aan het inpakken bent voor een bruiloft. Extra bagage is duur en je jurk neemt veel ruimte in beslag. Het lange, slanke ontwerp van Nori past gemakkelijk in elke beschikbare chubby, zodat je je jurk snel kunt stomen als je er bent. Bagageprobleem opgelost.

Lichtgewicht systeem

Nori is niet alleen compact, maar ook licht van gewicht: hij weegt ongeveer 1,5 kilo. Dat betekent dat je hem tijdens je roadtrip gemakkelijk in je rugzak schuift om al die kleding die je daarin hebt gestopt te ontkreuken. Bovendien kan hij, omdat het een stomer is, spullen reinigen, zodat je geen wasmachine hoeft te zoeken voordat je thuiskomt. Het enige wat je nodig hebt is een stekker!

Nori-stoomstrijkijzer
Nori-stoomstrijkijzer

Perfecte reisstomer/strijkijzercombinatie

Als je een vakantie plant, weet je niet wat je nodig hebt. Heeft het hotel een wasservice? Ga je uit eten in een chique restaurant? Bij Nori hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het heeft een eenvoudig te gebruiken stoomsysteem en een digitale interface die zes verschillende kledinginstellingen omvat. Dus als je je zijden jurk moet stomen voor het restaurant, zit je goed. En als je je khakis moet strijken voor je wandeling, dan kun je bij Nori terecht.

Eenvoudig te gebruiken reiskledingstomer

Waarom heb je wijzerplaten nodig in een wereld waarin je je telefoon kunt vertellen de lichten aan te doen? De waarheid is dat je dat niet doet. Als je stoom van Nori nodig hebt, ben je maar één knop verwijderd. Als je je retro broek uit de jaren 80 wilt strijken, druk je op de stoffenknop tot het grote digitale display denim aangeeft. Makkelijker kan het niet. Of je nu je pak moet stomen voor een conferentie of je retro-jeans moet ontkreuken voor dat concert waarvoor je de wereld rondreisde, het is gemakkelijk gemaakt met de gestroomlijnde interface van Nori.

Maakt zware materialen glad

Als je de wereld rondreist voor werkconferenties, zal niet elke plek waar je naartoe gaat warm zijn. Hoewel het leuk zou zijn, zal het niet gebeuren. Daarom moet u op reis zware materialen meenemen. Het is bekend dat deze moeilijk te ontkreuken zijn, maar het Nori-perssysteem werkt hier ook. Als je dus een wollen pak of jas hebt, hoef je niet bang te zijn voor een kreukeldebacle. Met een paar veegjes met Nori's wolstand en stoom zie je er stijlvol en warm uit!

Nori-stoomstrijkijzer
Nori-stoomstrijkijzer

Snelle en efficiënte opwarming

Werkreizen kunnen wreed zijn en vol met vergaderingen. U heeft dus geen tijd om op uw stomer te wachten als u onderweg bent. Gelukkig is Nori snel. Sluit hem gewoon aan en plaats hem op uw stof, en tegen de tijd dat u uw kledingstukken klaar heeft, is hij klaar voor u. Uw pak zal dus geperst zijn en er fantastisch uitzien voordat u zelfs maar de strijkplank van het hotel tevoorschijn had kunnen halen.

Is stomen beter dan strijken?

Als het gaat om het debat over stomen versus strijken, hangt het ervan af aan wie je het vraagt. Waarom zou u zich echter beperken tot het kiezen van het een of het ander als u beide tot uw beschikking heeft? Van uw delicate zijde tot uw stevige wollen pakken, Nori is ontworpen met zakenmensen en reizigers in gedachten. Er is dus geen discussie meer als je het beste van beide werelden moeiteloos in je koffer hebt geschoven.

Koop nu een Nori

Nori-stoomstrijkijzer
Nori-stoomstrijkijzer

Ben je geïntrigeerd door de Nori? Nou, het is misschien tijd om er een voor je huis te kopen. Dit betekent niet dat u een uitstapje naar uw plaatselijke superstore moet maken. Sterker nog, u hoeft uw huis helemaal niet te verlaten. Met het oog op eenvoud kun je dit veelzijdige reisstoomstrijkijzer bij Nori.co kopen voor $ 120. Het is moeiteloos.

Nori: een revolutie in reizen

Zorgvuldig inpakken en zorgen maken over rimpels behoren tot het verleden. Je kunt niet alleen de strijkplank achterwege laten, maar Nori heeft ook alle functies die je nodig hebt om de wereld te zien. Van zakenreizen tot een geïmproviseerde roadtrip, hij staat klaar voor wat je er ook maar in gooit.

Roept de wereld jouw naam? Vergeet je Nori niet!

Aanbevolen: