Feng Shui-symboliek & Kracht van het getal 8

Inhoudsopgave:

Feng Shui-symboliek & Kracht van het getal 8
Feng Shui-symboliek & Kracht van het getal 8
Anonim
Nummer 8 Op Bakstenen Muur
Nummer 8 Op Bakstenen Muur

In feng shui wordt nummer 8 beschouwd als het meest veelbelovende en gelukkigste getal. Het getal 8 wordt gebruikt in veel feng shui-gereedschappen, symbolen en feng shui-toepassingen.

Feng Shui Nummer 8 Veel succes Betekenis

Er zijn talloze redenen waarom feng shui nummer 8 als een geluksgetal wordt beschouwd. De meest voorkomende is dat het Kantonese woord dat klinkt als 8, voorspoedig betekent. Maar sommigen zouden kunnen beweren dat het geluk dat feng shui nummer 8 omringt, te danken is aan de huidige feng shui-periode 8.

Feng Shui Periode 8 (2004-2024)

Feng shui is gebaseerd op cycli van 20 jaar, ook wel perioden genoemd. De cyclus van twintig jaar is feitelijk een deelperiode van een volledige cyclus van 180 jaar, die bestaat uit negen cycli van twintig jaar. De perioden worden gedefinieerd door de vliegende sterrenschool van feng shui, ook wel tijdsdimensie feng shui genoemd. De heersende richting van Periode 8 is het noordoosten, dat wordt geregeerd door het element aarde. Deze 20-jarige cyclus voor Periode 8 maakt ook feng shui nummer 8 krachtiger.

Feng Shu Vliegende Ster 8

Een feng shui-beoefenaar kan een vliegende sterrenkaart maken. De vliegende sterrenkaart is een blauwdruk van hoe de geluksenergie in uw huis wordt verspreid, geïdentificeerd door elke sector. Er is een waterster 8 en een bergster 8. Tijdens Periode 8 zijn beide sterren zeer veelbelovend en gelukkig. De waterster 8 brengt grote rijkdom met zich mee wanneer het waterelement wordt geactiveerd, dus je wilt weten waar deze ster zich bevindt om te profiteren van zijn geluksenergie. De bergster 8 is de sleutel tot uitzonderlijk relatiegeluk en gezondheidsgeluk tijdens Periode 8.

Feng Shui 8-zijdige Bagua

De 8-zijdige bagua is een feng shui-instrument dat de 8 kompasrichtingen definieert. De bagua is een waardevol feng shui-instrument voor het bepalen van de kompasrichtingen van uw huis of kantoor. De 8 taartpartjes van de bagua worden sectoren genoemd. Elk vertegenwoordigt een specifiek gebied van het leven en wordt ook bepaald door een van de vijf elementen.

De 8 kompasrichtingen, 8 gebieden van levensgeluk en heersend element:

  1. Noord: Carrièregeluk (waterelement)
  2. Noordoost: onderwijsgeluk (element aarde)
  3. Oost: Gezondheidsgeluk (houtelement)
  4. Zuidoost: rijkdomgeluk (houtelement)
  5. Zuid: roem en herkenningsgeluk (vuurelement)
  6. Zuidwest: geluk in liefde en relaties (element aarde)
  7. West: Geluk van de nakomelingen (metalen element)
  8. Noordwest: mentorgeluk (metalen element)
Feng Shui 8-zijdige Bagua
Feng Shui 8-zijdige Bagua

Feng Shui 8 veelbelovende symbolen

De feng shui 8 veelbelovende symbolen worden beschouwd als gelukstekens. Deze oude symbolen worden gebruikt in verschillende feng shui-toepassingen om harmonie en welvaart te bevorderen. De 8 veelbelovende gelukssymbolen worden vaak gebruikt in de decoratie van kloosters en tempels. Veel mensen plaatsen de individuele symbolen in de juiste sector om te profiteren van het geluk van het symbool.

Feng Shui nummer 8 en de mystieke knoop

Een van de meest voorkomende van de 8 veelbelovende symbolen is de mystieke knoop. Het getal 8 staat bekend als het symbool van oneindigheid en heeft geen begin en geen einde. In feng shui wordt het getal 8 zes keer gebruikt om de mystieke knoop te weven. Dit herhaalde knopen doordrenkt de mystieke knoop met krachtige energieën van geluk. De mystieke knoop is vaak de decoratieve hanger die wordt gebruikt voor verschillende feng shui-symbolen en charmes.

Andere Feng Shui nummer 8 symbolen

Het feng shui nummer 8 wordt gebruikt voor verschillende geluksbrengers en symbolen. Een paar hiervan zijn de 8 bamboestengels in een geluksbamboeplantarrangement, de 8 rode vissen in een aquarium of 8 Chinese munten die met een rood lint aan elkaar zijn gebonden. Al deze symbolen kunnen in uw huis of kantoor worden gebruikt, geplaatst in de zuidoostelijke sector (rijkdomsgeluk) om rijkdom te genereren.

De 8 onsterfelijken

De 8 onsterfelijken worden beschouwd als taoïstische heiligen. Bij feng shui wordt een schilderij of individuele beeldjes in huis of op kantoor geplaatst, zodat de 8 onsterfelijken je kunnen zegenen. Elke onsterfelijke heilige is verantwoordelijk voor een van de acht sectoren. Elke heilige zal zijn magische energie in de sector injecteren om de premie van de sector aan jou en je gezin te schenken.

Feng Shui Kua Nummer 8

U kunt uw kua-nummer berekenen, zodat u kunt profiteren van uw persoonlijke nummer. De feng shui kua nummer 8 behoort tot de Westgroep. De groep biedt je vier beste aanwijzingen voor dagelijkse taken en speciale evenementen, zoals eten, slapen, studeren, werken en speciale evenementen. Het getal 8 onthult ook uw slechtste aanwijzingen die u kunt vermijden bij het uitvoeren van verschillende taken of het bijwonen van een belangrijke vergadering en andere evenementen.

Feng Shui Kua Nummer 8
Feng Shui Kua Nummer 8

Feng Shui 8 voor rijkdomgeluk

Aangezien feng shui 8 wordt beschouwd als een geluksgetal, is het het gewaardeerde getal voor bedrijven en slimme individuen. Het getal 8 wordt gebruikt voor bankrekeningen, telefoonnummers, thuis- en bedrijfsadressen, kentekenplaten van auto's, trouwdata en data voor andere belangrijke evenementen.

Veel geluk energie van Feng Shui nummer 8

De krachtige geluksenergie van feng shui nummer 8 wordt veel gebruikt in feng shui-toepassingen. U kunt profiteren van het geweldige geluk dat dit nummer u kan bieden.

Aanbevolen: