9 Citroenen in een kom: de kracht om te reinigen & Uplift

Inhoudsopgave:

9 Citroenen in een kom: de kracht om te reinigen & Uplift
9 Citroenen in een kom: de kracht om te reinigen & Uplift
Anonim
Citroenen In Kom Op Plaat Met Bloemen Achter
Citroenen In Kom Op Plaat Met Bloemen Achter

9 citroenen in een kom worden in sommige feng shui-praktijken als gunstig beschouwd. Sommige feng shui-beoefenaars zweren bij het gebruik van 9 citroenen in een kom om rijkdom aan te trekken en negatieve energie te verwijderen.

Waarom doe je 9 citroenen in een kom?

De theorie achter het plaatsen van 9 citroenen in een glazen kom is tweeledig. De eerste zijn de reinigende eigenschappen die aan citroenen worden toegeschreven, en de tweede zijn de gunstige energieën van het getal 9.

Desinfecterende eigenschappen van citroenen

Citroenen staan bekend om hun desinfecterende en hoge zuurwaarden. Citroen wordt al eeuwenlang gebruikt als onderdeel van schoonmaakoplossingen.

Gezondheidsvoordelen van citroenen

Het drinken van citroensap in water is een bekend gezondheidsvoordeel. De vitamine C in citroen helpt je immuunsysteem te versterken.

Vrouw winkelen voor verse citroenen
Vrouw winkelen voor verse citroenen

Wat symboliseren citroenen?

Voor sommige feng shui-beoefenaars vertegenwoordigen citroenen reinigingsmiddelen en zuiveraars van sha chi (negatieve chi). Omdat de citroenen worden gelijkgesteld met krachtige gunstige effecten op uw omgeving, worden ze gebruikt als hulpmiddel om negatieve chi-energie in uw huis te neutraliseren. De citroenen maken de weg vrij voor veelbelovende chi-energie om je huis binnen te dringen en zich door je huis te verplaatsen.

Sha Chi-energie en reinigende eigenschappen van citroenen

Veel moderne feng shui-beoefenaars geloven dat citroenen werken als de zwarte vis in de traditionele feng shui-aquariumopstelling. Net als de zwarte vis die de sha chi-energie absorbeert en sterft, wordt aangenomen dat de citroenen dienen als magneten die sha chi aantrekken en absorberen.

Bewijs dat citroenen Sha Chi absorberen

De theorie dat citroenen sha chi absorberen, stelt dat wanneer een huis negatieve energie heeft, de citroenen zullen rotten en zelfs gaan schimmelen. Er wordt echter aangenomen dat als je huis goede chi-energie heeft, het langer duurt voordat de citroenen bederven en eenvoudigweg opdrogen, waardoor de rottings- en schimmelstadia worden omzeild.

9 Citroenen Feng Shui Betekenis

In feng shui is het getal 9 veelbelovend. In feite wordt nummer 9 als meer dan alleen geluk beschouwd; Het wordt als groot geluk beschouwd!

Waarom er 9 citroenen in een kom worden gebruikt

Nummer 9 vertegenwoordigt welvaart en de toekomst. In de tijdsdimensie feng shui (vliegende sterren) wordt vliegende ster nummer negen vaak de ster met een groot hart genoemd, omdat deze veelbelovende energieën schenkt als de paarse ster.

Nummer 9 vergroot energie

Het is belangrijk om te begrijpen dat de vliegende ster nummer 9 willekeurig is. Dit betekent dat het goede en slechte fortuinen zal uitbreiden en vermenigvuldigen zonder vriendjespolitiek. Als de energie die het vergroot afkomstig is van een kwaadaardige ster die een sector in je huis regeert, zoals de zwarte ster nummer 2 (ziekte) of de gele ster nummer 5 (ongeluk/geweld), dan worden deze energieën vergroot.

Hoe 9 citroenen Feng Shui werken

Het is gemakkelijk in te zien hoe de veelbelovende energieën die geassocieerd worden met citroenen kunnen worden vergroot door het getal 9. Wanneer je 9 citroenen in een kom plaatst, creëer je een geweldige combinatie van veelbelovende chi-energieën.

Bord met gesneden citroenen en schil op houten tafel
Bord met gesneden citroenen en schil op houten tafel

Wat betekenen 7 citroenen in een kom?

Sommige mensen kiezen ervoor om 7 citroenen in een kom te gebruiken in plaats van 9. Als je slechts 7 citroenen gebruikt, profiteer je van het getal dat gezondheidsgeluk betekent.

Geluksectoren voor 9 citroenen in komplaatsingen

Je kunt een kom met 9 citroenen in een deel van je huis plaatsen om gunstige energieën aan te trekken en negatieve energieën op te ruimen. Je wilt de elementen van elke sector in overweging nemen en hoe deze zullen interageren met de citroenenergieën. Je zult hoogstwaarschijnlijk willen vermijden dat je de gelukssectoren in het zuiden (vuur), westen (metaal) en noordwesten (metaal) plaatst, omdat vuur brandt en metaal snijdt. De andere elementen zullen symbolisch helpen bij de verzorging en groei van fruit, zoals citroenen.

  • Oost (houtelement) gezondheidsgeluk.
  • Zuidoost (houtelement) rijkdom geluk.
  • Zuidwest (element aarde) voor liefde en relatiegeluk.
  • Noordoost (aarde-element) voor onderwijsgeluk.
  • Noord (waterelement) voor carrièregeluk.

Ongunstig nummer 4 en citroenen

Je moet voorkomen dat je slechts 4 citroenen gebruikt. In feng shui is nummer 4 een ongunstig getal, omdat het klinkt als het woord voor de dood. In feite heeft nummer 4 zo'n slechte reputatie dat mensen het vermijden om huizen te kopen met het nummer 4 in het huisadres, evenals telefoonnummer, bankrekening, rijbewijs en andere belangrijke nummers die in het dagelijks leven worden gebruikt. Het is veel gemakkelijker en gunstiger om bij nummer 9 te blijven voor je citroendisplay.

Manieren om 9 citroenen weer te geven in Feng Shui

Je bent niet beperkt tot het tonen van citroenen in een kom. Je kunt glazen apothekerspotten of glazen vazen gebruiken om veelbelovende citroendisplays te creëren.

Plaats 9 citroenen in een kom op de eettafel

De meest veelbelovende plek voor je 9 citroenen in een kom is de eettafel. Je kunt de schaal met citroenen als middelpunt op je eettafel plaatsen. Als je een spiegel hebt die je tafel weerspiegelt, verdubbel je de overvloed en het geluk dat de 9 citroenen je brengen.

9 Citroenen in kom op kantoor

Je kunt 9 citroenen in een kom of vaas op je kantoor tentoonstellen. Je kunt de 9 citroenen in de zuidoostelijke (rijkdom) of noordelijke (carrière) sector van je kantoor plaatsen.

Alternatieve displays voor 9 citroenen in een kom

Je kunt een paar glazen vazen of compotes op voetstuk gebruiken met elk 9 citroenen. Zet aan weerszijden van een kom knoflook een vaas of compote. In feng shui wordt knoflook beschouwd als het ideale middelpunt van de tafel voor rijkdom. De dubbele 9 citroenen zullen de geluksenergie van de knoflook vergroten.

Plaats op een dienblad

Je kunt 9 citroenen op een ronde schaal plaatsen. Misschien wil je wat van het gebladerte van de citroenboom toevoegen, zolang je maar de doornen verwijdert die in de meeste citroenvariëteiten voorkomen, omdat deze gifpijlen veroorzaken.

9 Citroenen en citroenbloesems

Je kunt echte takjes citroenbloesem gebruiken in een glazen vaas met de 9 citroenen als vaasvullers om de takjes te ondersteunen. Het zoete aroma van citroenbloesem parfumeert de lucht en je zult versteld staan van de onmiddellijke overgang in de energie van je kamer.

Citroenen en andere citrusvruchten

Je kunt andere citrusvruchten met je 9 citroenen in een kom doen. Citrusvruchten worden in feng shui als veelbelovend beschouwd, dus wees niet bang om sinaasappels en limoenen toe te voegen aan je 9 citroenen.

Citrusvruchten in kom
Citrusvruchten in kom

Kun je nep-citroenen gebruiken voor Feng Shui?

Je kunt nep-citroenen gebruiken in een feng shui-display dat symbolisch is voor de energie van echte citroenen. Je krijgt niet dezelfde voordelen als echte citroenen en hun overvloedige energie, maar als je niet waakzaam bent en het fruit niet vervangt naarmate het ouder wordt en bederft, dan kun je beter nep-citroenen puur als symbolisch gebaar gebruiken.

9 Citroenen in een kom voor veelbelovende Feng Shui

Je kunt besluiten om 9 citroenen in een kom te doen om de heilzame energieën te plukken die deze veelbelovende combinatie bij je thuis brengt. Controleer het fruit dagelijks en vervang eventuele rottende citroenen, zodat de groep altijd vers is.

Aanbevolen: