11 eenvoudige grappen die gegarandeerd lachen

Inhoudsopgave:

11 eenvoudige grappen die gegarandeerd lachen
11 eenvoudige grappen die gegarandeerd lachen
Anonim
Lachende tiener met vrienden
Lachende tiener met vrienden

Gemakkelijke grappen zorgen ervoor dat je aan het lachen bent zonder dat je er te hard voor hoeft te werken. Het opzetten van de elf streken en praktische grappen die hier worden vermeld, kost minder dan vijf minuten, en je kunt de meeste ervan doen met dingen die je waarschijnlijk al in huis hebt. Tijd om te beginnen met grappen maken!

1. Gemakkelijke grap met haarbal op deodorant

Dit is echt een goede grap waardoor het lijkt alsof iemand met een zeer harige oksel de deodorant van het grapdoel heeft gebruikt en iets heeft achtergelaten. Het ziet er echt vies uit, maar er moet zeker om gelachen worden.

  1. Nadat het doelwit van je grap naar bed is gegaan voor de nacht, verzamel je wat haar van de borstel en prop je het in een haarbal.
  2. Plaats de haarbal op de open deodorantstick of roll-on van die persoon en doe de dop er weer op.
  3. Zorg ervoor dat je de volgende ochtend vroeg genoeg opstaat, zodat je wakker bent om de commotie te horen wanneer die persoon de deodorant probeert te gebruiken. Je wilt de reactie echt niet missen, en het kan zijn dat je snel weg moet gaan zodra je begint te lachen als een hyena en jezelf weggeeft.

2. Fake Dead Bug in de ondergoedlade Prank

Dit is een makkelijke grap om thuis uit te halen met je zus of een ander familielid dat preuts is over insecten. Je moet gewoon heel stiekem zijn terwijl je het instelt.

  1. Koop een soort nep- of speelgoedinsect, zoals een griezelige kakkerlak, vlieg of spin. Een schattige vlinder of iets dergelijks zal niet de reactie krijgen waar je naar op zoek bent.
  2. Plaats het insect onder een ondergoed of in de plooien. Als het een heel realistisch ogend insect is, kun je het zelfs op het ondergoed laten zitten om een snellere reactie te krijgen.
  3. Luister naar het gekrijs wanneer je slachtoffer de la opent en het insect tussen zijn ondergoed vindt.

3. Supergemakkelijke nep-drollen-grap

Deze grove grap kun je het beste doen als je geen huisdieren hebt die de schuld krijgen van de rotzooi voordat je de kans hebt gehad om te bekennen.

  1. Warm twee of drie Tootsie Rolls een paar seconden in de magnetron om ze een beetje zacht te maken.
  2. Vorm ze als drollen en laat ze achter waar je doelwit ze kan vinden, bijvoorbeeld bij hun kussen, rond het toilet, op het aanrecht of op de vloer.
  3. Wacht op de reactie wanneer die persoon de Tootsie-drollen vindt en denkt dat ze echt zijn. Als je de grap nog een stapje verder wilt brengen, pak dan een van de nepdrollen op en ruik eraan. Als het op een veilige plek is geweest, zoals op het aanrecht, neem er dan een hap van en kijk hoe de persoon die je voor de gek houdt, in paniek raakt! Tip: als je dit als 1-aprilgrap tegen je leraar wilt gebruiken, maak dan thuis voor school je tootsie-drollen en laat ze achter op zijn of haar bureau. Wees er wel op voorbereid om het later aan de directeur uit te leggen.
plasticine poep
plasticine poep

4. Hilarische, met mosterd gevulde donut-grap

Voor deze grappige grap heb je een met room of fruit gevulde donut nodig, maar je kunt deze gemakkelijk vervangen door een met room gevulde dessertcake of cupcake die je bij de hand hebt. De originele vulling helpt je grapvulling te verbergen.

  1. Gebruik een botermes om dat stukje originele vulling dat zichtbaar is aan de zijkant van de donut eruit te schrapen en leg het opzij.
  2. Gebruik een mosterdspuitfles, steek de punt in het vulgat en spuit wat mosterd erin.
  3. Plaats de originele vulling terug in het gat om de mosterd te verbergen, bied de donut aan aan de persoon voor wie de grap bedoeld is, en wacht tot hij/zij in de mosterd bijt.

5. Gehaktbal Cake Pops Prank

Je hebt waarschijnlijk al eerder cakepops gezien. Voor deze grap heb je een paar voorgekookte gehaktballetjes uit de supermarkt nodig, een blikje glazuur, wat hagelslag of suiker, en wat tandenstokers.

  1. Bestrijk ongeveer vier gehaktballetjes met glazuur en rol ze vervolgens door de hagelslag of suiker om ze te versieren.
  2. Steek een tandenstoker in elke nep-cakepop.
  3. Leg de pops op een klein bord. Vertel de mensen dat je voor de gek houdt dat dit je eerste poging is om cakepops te maken en vraag ze om ze te proberen. Geniet van de blik op hun gezichten als ze erin bijten en besef dat ze iets totaal onverwachts eten.

6. Ik heb mijn vinger eraf gesneden Prank

Dit is weer een schokkende grap, dus je moet het verrassingselement gebruiken om je beoogde slachtoffer voor te stellen.

  1. Smeer wat ketchup op keukenpapier, snijd een stukje hotdog af zodat het op een vingertop lijkt en leg dit op de ketchup.
  2. Voeg meer ketchup toe aan een andere papieren handdoek; gebruik voldoende zodat het doordringt en wikkel het dan om je "gewonde" vinger.
  3. Laat een schreeuw horen en ren naar de kamer waar de persoon met wie je de grap uitha alt zich bevindt en laat hem of haar het papieren handdoekje zien met het bloedige stuk vinger dat je zojuist hebt afgesneden.
  4. Zodra je ze ervan hebt overtuigd dat je jezelf echt pijn hebt gedaan, roep je 'Gotcha!' en trek het andere papieren handdoekje van je vinger zodat ze kunnen zien dat je ze voor de gek houdt.

7. Spin in de toiletgrap

Je kunt deze snelle en gemakkelijke grap doen met tape, wat doorzichtig plasticfolie en een rubberen spin of een spin getekend met een zwarte stift.

  1. Til het deksel en de zitting van het toilet op en spreid de plasticfolie strak over het toilet. Plak het stevig vast aan de zijkanten.
  2. Plaats de nep-spin op de plastic verpakking, of teken voorzichtig een spin op de verpakking met een stift.
  3. Sluit het toilet en wacht op de uiteindelijke schreeuw wanneer de volgende persoon de badkamer gebruikt. Dan kun je jezelf belachelijk lachen.

8. Geen chips voor jou grap

Dit is een ongelooflijk gemakkelijke grap die kinderen kunnen uithalen.

  1. Verwijder het deksel van een van die buisvormige bakjes met snackchips.
  2. Breng lijm aan rond de binnenrand van het deksel en plaats het deksel terug op de chips. Geef het de tijd om te drogen.
  3. Bied je slachtoffer het blik chips aan en kijk hoe ze zonder enig geluk worstelen om het deksel te verwijderen.
  4. Probeer lang genoeg te stoppen met giechelen om ze te vertellen dat ze zojuist voor de gek zijn gehouden.

9. Ik heb net $ 3.000 uitgegeven. Prank

Kinderen houden ervan om grappen uit te halen, maar deze is voor volwassenen.

  1. Vertel je partner opgewonden dat je een gloednieuwe set woonkamermeubels hebt besteld en dat deze op de volgende vrije dag zal arriveren.
  2. Vermeld dat je een geweldige deal hebt gekregen omdat deze bij goedkeuring was afgeprijsd tot $ 3.000, dus er geldt geen retourbeleid.
  3. Als je partner begint te sputteren en rood wordt, roep dan 'Gotcha!'
geschokte jongeman
geschokte jongeman

10. Aanrecht Verrassing Prank

Dit is een schone en makkelijke grap die je met je gezin kunt uithalen en die een snelle en verrassende waterstraal naar hen toe levert.

  1. Plaats bij uw aanrecht een rubberen band rond het spuitmondstuk en het handvat, zodat deze automatisch gaat spuiten wanneer de kraan wordt ingeschakeld. Het is het beste als de band dezelfde kleur heeft als het spuitapparaat, zodat het niet zo opvallend is.
  2. Richt de spuit op u terwijl u bij de gootsteen staat, om er zeker van te zijn dat deze richting de persoon spuit die u voor de gek wilt houden.
  3. Blijf in de keuken hangen, wacht tot iemand de kraan opendraait en geniet van de hilariteit. Veeg vervolgens het water weg en jullie kunnen samen wachten tot de volgende persoon de kraan opendraait.

11. Met rubberen bandjes gemaakte grap

Als je elastiekjes bij je thuis bewaart, is dit weer een snelle en gemakkelijke grap die perfect is als je toevallig in een grapoorlog verwikkeld bent.

  1. Neem de sleutelhanger van je slachtoffer en wikkel meerdere elastiekjes om alle sleutels. Als je klaar bent, zou het eruit moeten zien als een cocon van een elastiekje.
  2. Leg de sleutels terug waar je ze hebt gevonden en wacht tot de persoon die je voor de gek houdt zijn/haar sleutelhanger pakt.

Gemakkelijke grappen, gewoon om te lachen

De volgende keer dat je iemand een grap wilt uithalen, probeer dan een van deze streken. Houd er rekening mee dat, terwijl je meteen gaat lachen, de persoon met wie je de grap uitha alt even kan duren voordat hij beseft hoe grappig je grap werkelijk was voordat hij of zij met je begint te lachen. De kans is groot dat je voordat je het weet aan de ontvangende kant van een van hun grappen terechtkomt.

Aanbevolen: