15 leuke dingen om te doen vóór het bal om het nog beter te maken

Inhoudsopgave:

15 leuke dingen om te doen vóór het bal om het nog beter te maken
15 leuke dingen om te doen vóór het bal om het nog beter te maken
Anonim

Haal het meeste uit de momenten voorafgaand aan het schoolbal met activiteiten en ideeën voor een onvergetelijk verlengd feest.

3 vrienden zingen en dansen in de woonkamer
3 vrienden zingen en dansen in de woonkamer

Het bal zelf is geweldig, maar je kunt het plezier uitbreiden door een aantal geweldige activiteiten vóór het schoolbal toe te voegen. Er zijn zoveel geweldige ideeën over dingen die je kunt doen vóór het schoolbal, of je nu aan het chillen bent met je vrienden of een romantische pre-date hebt met een speciaal iemand. Wat je ook kiest om te doen, het gaat erom dat je van deze belangrijke avond een meerdaags feest maakt.

Leuke dingen om te doen op de feestdag

Natuurlijk, je zult bezig zijn met de daadwerkelijke voorbereiding van haar, make-up en dergelijke, maar dat begint pas in de middag. Zorg ervoor dat je een checklist voor het schoolbal hebt met alle dingen die je moet doen, en ontspan daarna en heb wat plezier. Deze ideeën zijn perfect voor de dag van het schoolbal.

Organiseer een pre-prombrunch

4 meiden die elkaar knuffelen terwijl ze aan het brunchen zijn
4 meiden die elkaar knuffelen terwijl ze aan het brunchen zijn

Niemand wil vlak voor het schoolbal iets superzwaar eten (nou ja, hallo daar, ongemakkelijke shapewear), maar je kunt nog steeds genieten van een heerlijke brunch. De timing is hier perfect, omdat je wat voeding nodig hebt voor de komende gebeurtenissen. Verzorg eten in een nabijgelegen restaurant of probeer uw favoriete brunchrecepten met uw vrienden.

Maak corsages (of corsage- alternatieven)

Corsages kun je altijd bestellen bij de bloemist, maar het is ook leuk om de DIY-route te volgen. Je kunt de galabloemen kiezen die je leuk vindt en samenkomen met vrienden om je meesterwerken te creëren. Er zijn hier geen regels, maar het is fijn om de benodigdheden van tevoren bij de hand te hebben. Corsagespelden of clips, bloementape en lint zijn allemaal verkrijgbaar bij handwerkwinkels.

Een fotoshoot

Natuurlijk maak je heel veel foto's voor het schoolbal als iedereen er geweldig uitziet, maar het is ook leuk om een dagje foto's te maken terwijl je gewoon rondhangt. Zoek een leuke locatie en beleef gewoon een leuke tijd met een camera of je telefoon. Voor de beste foto's zoek je een plek met wat schaduw, zodat er geen harde schaduwen op de gezichten van mensen komen. Word gek en leg de opwinding en verwachting van dit moment vast.

Maak een wandeling

Twee meisjes en een jongen wandelen in het bos en stoppen om een selfie te maken
Twee meisjes en een jongen wandelen in het bos en stoppen om een selfie te maken

Een beetje beweging is een geweldige manier om te ontspannen voor een groot evenement, en het schoolbal is daarop geen uitzondering. Ga de natuur in met je date of met vrienden. Ga niet voor iets dat te inspannend is, want je moet je energie sparen voor de grote avond. Een paar kilometer en de beloning van een mooi uitzicht zijn perfect.

Maak een tijdcapsule

Prom kan een belangrijke mijlpaal zijn; de meeste mensen krijgen het eigenlijk maar een of twee keer in hun leven te doen. Pak een schoenendoos of container en maak een tijdcapsule waar je over tien jaar naar kunt kijken. Schrijf een brief aan je toekomstige zelf over dit moment en hoe je denkt dat je leven er over tien jaar uit zal zien. Voeg wat foto's toe en sluit het geheel af.

Krijg een massage

Hoewel het schoolbal leuk is, kan het ook een beetje stressvol zijn. Een massage krijgen is een goed idee om vóór het schoolbal te doen, vooral als je merkt dat je gespannen bent. Boek een afspraak voor jou en je vrienden, en neem even de tijd om je bewust te zijn van de geweldigheid van dit moment.

Ga picknicken

Het kan niet fout gaan als je de natuur in gaat en tegelijkertijd eet, vooral als je het licht houdt. Neem een picknick mee en ga naar een plaatselijk park voor de lunch. Dit is ook een geweldige pre-prom date als je wat tijd wilt hebben om met iemand te relaxen voordat de opwinding van de avond begint.

Ga naar het strand

4 meisjes lopen op de muur op het strand
4 meisjes lopen op de muur op het strand

Zolang je niet te veel verbrandt, is een stranddag heel leuk om te doen voor het schoolbal. Waar jij woont is het misschien geen zwemweer, maar de bries van een meer of oceaan kan super verkwikkend zijn en een geweldige manier om je voor te bereiden op een groot evenement. Dit kan een perfecte activiteit zijn om met vrienden, je date of gewoon alleen te doen.

Snelle tip

Hoewel de mogelijkheden om te doen eindeloos zijn, zijn er een paar dingen die je misschien niet vlak voor het schoolbal wilt doen:

  • Iets superzout of zwaars eten
  • Te veel slaap verliezen
  • Een zonnebrand krijgen of een hoop insectenbeten
  • Nieuwe make-up- of haarproducten uitproberen die je kunnen laten uitbreken

Wat te doen de avond voor het bal

Het is volkomen normaal om je de avond voor het schoolbal een beetje onrustig te voelen; het is tenslotte een grote gebeurtenis. Zelfs als je al helemaal ontspannen bent, is het leuk om met mensen samen te komen en een geweldige avond te hebben. Het hoeft ook niet alleen maar om de voorbereiding van het schoolbal te gaan. Probeer een van deze leuke ideeën.

Houd een filmmarathon met promthema

Ga logeren met vrienden en doe een filmmarathon met films die allemaal over het schoolbal gaan. Als belangrijk overgangsritueel is het schoolbal door de jaren heen het onderwerp geweest van talloze films, en je kunt er een paar samen streamen. Hier is een eenvoudige lijst met promfilms om je op weg te helpen:

  • Carrie
  • Promavond
  • Mooi in roze
  • Footloose
  • 10 dingen die ik haat aan jou

Kamperen (zelfs in je achtertuin)

Groep vrienden die rond het kampvuur zitten en kamperen
Groep vrienden die rond het kampvuur zitten en kamperen

Probeer een ouderwets kamp voor je pre-prom-plezier. Doe alle klassiekers, van slapen onder de sterren tot het roosteren van marshmallows. Dit is een superleuke manier om er even helemaal tussenuit te zijn, of je nu in een park kampeert of in je eigen achtertuin. Vergeet het insectenwerende middel echter niet (niemand wil een heleboel insectenbeten met je galajurk).

Heb een Mocktail-feest

Wil je een proefrit maken met je haar en make-up? Houd de avond voor het schoolbal een chique mocktail-feestje om je look te testen. Draag natuurlijk niet de jurk of outfit voor de grote avond, maar je kunt een oude thuiskomstjurk tevoorschijn halen voor dit pre-prom-evenement. Zorg dat je alle benodigdheden hebt om heerlijke mocktails te maken met je vrienden.

Maak noodpakketten voor schoolfeesten

Oké, dit is technisch gezien een voorbereiding op het schoolbal, maar het kan heel leuk zijn. Kom samen met vrienden om noodpakketten te maken voor het schoolbal. Er zijn talloze dingen die je kunt toevoegen, maar dit zijn een paar ideeën om mee te beginnen:

  • Veiligheidsspelden
  • Lippenbalsem
  • Vlekverwijderingsdoekjes
  • Geld
  • Eiwitrepen
  • Tylenol

Leer een dans voor het schoolbal

meisje filmt 3 jongens die een dans leren
meisje filmt 3 jongens die een dans leren

Weet je hoe er altijd een raar TikTok-dansje de ronde doet? Kom de avond voor het bal samen met vrienden en leer samen de dans. Oefen totdat je het perfect gesynchroniseerd kunt doen, en verbaas dan iedereen op het schoolbal met je geweldige moves.

Ga naar de Arcade

Wil je wat stoom afblazen voor het grote evenement? Raak een arcade. Dit is een ontspannende en eenvoudige manier om de nacht vóór het bal door te brengen. Je kunt er een logeerpartijtje van maken of gewoon afspreken in de speelhal en dan naar huis gaan voor een goede nachtrust.

Ontmoet elkaar voor middernachtsnacks

Vrijwel elke stad heeft een restaurant dat de hele nacht geopend is. Als je weet dat je de volgende dag kunt uitslapen (niemand wil moe zijn op het schoolbal), spreek dan af voor middernachtsnacks. Denk aan warme chocolademelk, taart, friet en alles waar je van houdt.

Maak van het schoolfeest een meerdaags evenement

Vergroot het plezier door samen te komen met vrienden of je date vóór het grote evenement. Er zijn veel leuke dingen te doen vóór het schoolbal, dus misschien wil je er zelfs meer dan één proberen. Voor extra feestelijkheid kunt u ook enkele activiteiten na het schoolbal plannen. Je eindigt met een meerdaags extravaganza dat je nooit zult vergeten.

Aanbevolen: